Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jak dlouho jeste Cryptoworks

Ahoj,
mam receiver jen na cryptoworks a ICE-kartu Skylink, jak dlouho muzu jeste koukat, nez receiver prestane dekodovat?
Dekuji za odpoved a zdravim
Peter

petja
Registrace: 9/2004
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

@mispi

nejsem žádný chytrolín a chtěl jsem Ti jen pomoct.Ale vidím,že jsi arogantní jako pr*se a myslím,že Tvá d*tá hlava nic necápe a tudíš Ti poradím ještě jednou a naposledy-když nic nechápeš,vys*r se na satelit a pořidˇ si Dvb.t.Tam se snad neztratíš...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jameess96

máš pravdu, ty nejsi "chytrolín", jsi sprostý arogantní chytrolín.

mispi
Registrace: 1/2009

mispi

nechci tady rozvíjet ,kdo je chytrolín,ale mohl bys spíš utrousit trošku pokory,nebo nereagovat v tomto vlákně,každý si to přečte a je jasné,to už nesmažeš.Základní tvoje chyba byla v tom,že jsi celou správu nedočetl do konce,pak už tvoje reakce byly neadekvátní,zkus to promyslet R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Jsem samozřejmě rád za radu nebo odpověď na dotaz, za takovou radu a pomoc moc děkuji (a určitě každý, který dostane na svoji otázku odpověď). Nemám však rád rádce, který odpoví s posměškem protože tazatel je (nevhodné slovo) (nerozumí SAT technice i když má pár roků registraci zde na fóru) a proto mu musím odpovědět povýšeně jako (nevhodné slovo)ovi, protože já jsem odborník. Již zde, k tomuto tématu, nebudu pokračovat. Co jsem chtěl říct, jsem řekl.

mispi
Registrace: 1/2009

mispi

v podstatě máš pravdu,někteří odborníci povýšeně reagují,což by se dalo nějak přejít,mě spíš vadí nicneumělci,kteří prsknou dotaz a po reakcích se cítí dotčeni a uraženi,co si to vlastně ti chytřejší v oboru vůbec dovolili takto reagovat,i když mají pravdu a nicneuměl si jen špatně přečetl článek,spíš nedočetl článek R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

preto treba kazdemu odpisat slusne a primerane jeho otazke, pretoze ked sa pyta clovek s nizkym IQ musis mu to vysvetlit polopate inac to nepochopi, ale podla mna vela ludi tu len provokuje, pokial by na nich nikto nereagoval resp reagoval kludne, prestanu

mjamriska
Registrace: 4/2003

mjamriska

"preto treba kazdemu odpisat slusne a primerane jeho otazke"

přesně tak

"na hrubý pytel,hrubá záplata"

R^ :laughing: R^

pierrepetr

proste

je to tu fórum, kde sa nikdy a ani v súčasnosti človek slušnej odpovedi nedočkal. Presne ako píše mispi - nadradenosť, pohŕdanie a pod. vlastnosti odborníkov vedú k tomu, že sa tí, čo sa pýtajú, cítia ako medzi vzdelanými bl..cami

Bascha
Registrace: 10/2012

Bascha

buď rád,že neznáš pocit,hrabat se v hnoji,možná jednou dostuduješ a poznáš to sám R^ :laughing: R^

pierrepetr

@Bascha

Neviem aké odpovede čítaš, ale fórum je presne také, aké si ho sami robíme... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra