Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

X-trend 4000

Chcem sa spýtať majiteľov tohto prijímača, prečo mi nezapne z pohotovostného režimu, musím ho zakaždým vytiahnúť zo siete a tak mi nabehne. Prijímač mám len prvý deň a zatiaľ sa s ním len zoznamujem. Za vaše rady ďakujem

PeMa
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

to PeMa

Pokud se tohle nikomu neprojevilo (jakože tohle slyším prvně) tak Ti samozřejmě nikdo relevantně neodpoví.

Pokud jej máš první den tak co řešíš? Zítra jej běž vyreklamovat....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

RE: X-trend 4000

Vie mi niekto poradiť? Mám tam Open XTA2.0 priamo z Ellana a po opätovnom zapnutí prijímača z pohotovostného režimu cez HDMI namám signál iba čiernu obrazovku. Po odpojení zo siete a znovuzapojení obraz nabehne, kde je pes zakopaný?

PeMa

....a není to proto, že je špatně nastavená komunikace mezi TV a přijímačem? plugin HDMI-CEC? Mi se to občas stávalo u ET4000 a jen u jedné TV Hunday. Prostě zapl jsi televizi a přijímač a nic, musel jsi buď restartnout a nebo vypnout zapnout sat. Nakonec u této TV jsem to vždy dělal tak, že po zapnutí TV jsem dal na DO source-zdroj HDMI-zde bylo uloženo rozlišení předchozího pořadu a to byl problém, pokud jsem to zadal ještě jednou, nastavení rozlišení zmizlo a po spuštění Xtrenda normálně naběhl obraz.
Jak říkám bylo to jen u jedné konkrétní značky. Jinak koukni na ab forum do příslušné sekce.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

a TV je

na správném vstupu?,alespoň menu vidíš? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zakopany moze byt v HDMI-CEC pripadne v TV LG, potom box ide len nevidis obraz.......nemas LG ? Skus sa pograt s nastavenim hdmi-cec alebo to vypni. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to PeMa

Zapoj to přes SCART a hned víš, na čem seš, zda je problém v HDMI, nebo jinde

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

stačí

jestli vidí infolištu ze sat přijímače R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Vďaka liquere, tvoja stručná odpoveď bola správna. Vypnul som HDMI-CEC a obraz nabehne okamžite z pohotovostného režimu. Ešte raz ďakujem R^

PeMa

Nemas za co. Keby sa dalo viac veci povypinat v dnesnom de mentnom svete o moc lepsie by sa zilo.... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

HDMI CEC pokial mas zapnuty, zapni najprv TV a potom sat. Ked vypinas sat, moze ti automaticky vypnut aj TV prijimac. Naopak to robi problemy aj s Funai znackou... Takze najprv TV, potom xtrend.

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra