![]() |
|
X-trend 4000Chcem sa spýtať majiteľov tohto prijímača, prečo mi nezapne z pohotovostného režimu, musím ho zakaždým vytiahnúť zo siete a tak mi nabehne. Prijímač mám len prvý deň a zatiaľ sa s ním len zoznamujem. Za vaše rady ďakujem |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
to PeMaPokud se tohle nikomu neprojevilo (jakože tohle slyším prvně) tak Ti samozřejmě nikdo relevantně neodpoví.Pokud jej máš první den tak co řešíš? Zítra jej běž vyreklamovat.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: X-trend 4000Vie mi niekto poradiť? Mám tam Open XTA2.0 priamo z Ellana a po opätovnom zapnutí prijímača z pohotovostného režimu cez HDMI namám signál iba čiernu obrazovku. Po odpojení zo siete a znovuzapojení obraz nabehne, kde je pes zakopaný? |
PeMa
![]() |
|
RE: X-trend 4000....a není to proto, že je špatně nastavená komunikace mezi TV a přijímačem? plugin HDMI-CEC? Mi se to občas stávalo u ET4000 a jen u jedné TV Hunday. Prostě zapl jsi televizi a přijímač a nic, musel jsi buď restartnout a nebo vypnout zapnout sat. Nakonec u této TV jsem to vždy dělal tak, že po zapnutí TV jsem dal na DO source-zdroj HDMI-zde bylo uloženo rozlišení předchozího pořadu a to byl problém, pokud jsem to zadal ještě jednou, nastavení rozlišení zmizlo a po spuštění Xtrenda normálně naběhl obraz.Jak říkám bylo to jen u jedné konkrétní značky. Jinak koukni na ab forum do příslušné sekce. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
a TV jena správném vstupu?,alespoň menu vidíš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: X-trend 4000Zakopany moze byt v HDMI-CEC pripadne v TV LG, potom box ide len nevidis obraz.......nemas LG ? Skus sa pograt s nastavenim hdmi-cec alebo to vypni. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to PeMaZapoj to přes SCART a hned víš, na čem seš, zda je problém v HDMI, nebo jindeXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
stačíjestli vidí infolištu ze sat přijímače R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: X-trend 4000Vďaka liquere, tvoja stručná odpoveď bola správna. Vypnul som HDMI-CEC a obraz nabehne okamžite z pohotovostného režimu. Ešte raz ďakujem R^ |
PeMa
![]() |
|
RE: X-trend 4000Nemas za co. Keby sa dalo viac veci povypinat v dnesnom de mentnom svete o moc lepsie by sa zilo.... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: X-trend 4000HDMI CEC pokial mas zapnuty, zapni najprv TV a potom sat. Ked vypinas sat, moze ti automaticky vypnut aj TV prijimac. Naopak to robi problemy aj s Funai znackou... Takze najprv TV, potom xtrend.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
![]() |