![]() |
|
Sat příjem s placenou kartou na dobu určitouChtěl bych se pozeptat jak je s objednáním a následným placením karty pro sat. příjem,píšou v různých nabídkách že to lze sjednat na dobu určitou či neurčitou což je docela široký pojem.Jedná se mě o to zda je možné si zaplatit službu pouze na 3-4 měsíce v roce nebo jen po 1 měsící byt se mě to zdá spíše zbožným přáním z pohledu zákazníka než realitou s ohledem na jejich hrabání za každou cenu .DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
=docela široký pojem=-je tiež tvoja otázka,Sekce: Jiné placené TV.Skús napísať o aké tv platformy ti vlastne ide. :8) VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
Sat příjem s placenou kartou na dobu určitouJde mi o jakoukoliv platformu když to tedy chceš vědět úplně přesně ,prostě zda existuje nějaký provozovatel pro CZ který nabízí nějaký balíček /balíčky/na dobu třeba 1 měsíce.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Sat příjem s placenou kartou na dobu určit...myslim ze FreeSat nabizi predplacenou kartu. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
re:Sat příjem s placenou kartou na dobu určitouTak pokud vím, tak placení jakéhokoliv balíčku po měsících v ČR nabízí pouze Skylink. :OMáš-li platební kartu s možností placení přes internet, tak není nic jednoduššího. Akorát si musíš za své pořídit hardware (přijímač, anténu a kartu).Zaplacení a aktivace balíčku třeba na měsíc je otázkou pár minut. nevýhoda je, že musíš mít pořád zaplacený nějaký balíček, nebo servisní poplatek. anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
To:balsjaHm no takže to co píšeš jde jaksi proti sobě,mám zato že pokud si platím nějaký balíček na 1 měsíc tak nejsem vázán tím že musím mít zaplacen jakýsi balíček čemuž nerozumím,ano furt je to něčím vázáno ,např. serpo si neplatím tudíž nemám možnost si pořídit druhou kartu pro domácnost jak nabízí skylink ale tvému výkladu přiznám se nerozumím :Zaplacení a aktivace balíčku třeba na měsíc je otázkou pár minut. nevýhoda je, že musíš mít pořád zaplacený nějaký balíček, nebo servisní poplatek. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Sat příjem s placenou kartou na dobu určit...Jsem dal dotaz na UPC-Freesat na balík 8.HD programů,koupit od října do dubna na 6. měsíců. Odpověď : nejde, zaplatit celý rok. Nechtěj peníze - tak nic. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
re:DVBRád doplním, bohužel Skylink službu "vylepšil" tak, že pokud nebude myslím 1 rok na kartě aktivní žádná služba, tak kartu vypnou a musí se zaplatit její aktivace znova. Dříve mohla být "v šuplíku" třeba 2 roky, pak si zaplatil měsíc balíček a zase "to jelo".Takže, když nebudeš předplácet nic na kratší dobu jak 1 rok, tak by to mělo fungovat. Koukni raději na jejich stránky. Osobně to nemám vyzkoušené, jelikož pořád nějaký balíček od zakoupení platím, ale jak jsem psal, změna balíčků a aktivace nových přes webové rozhraní je super. Používám Skylink více jak 2 roky a zatím ani jednou jsem nemusel volat na zákaznickou linku. anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
re:DVBA FreeSat je výhodnější pro dlouhodobé předplácení beze změn s pravidelnou měsíční platbou.A DIGI :))) To je zatím bohužel bez HD, ale čeká se modernizace služby, uvidíme. Jinak s předplácením u DIGI je to podobné jako u FreeSatu. anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
To:balsjaNo tak jak říkám bud rok /aspon/nebo nic jsou to vydřiduši,já totiž uvažoval s možnosti příjmu nějakého balíčku ale jen cca na půl roku a to třeba i každý rok ale jen od května do října na své chalupě protože jen v tuto dobu jsem tam a není tam dosah sítě z internetu.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
Re: DVBNo jak píšeš:"No tak jak říkám bud rok /aspon/nebo nic jsou to vydřiduši,já totiž uvažoval s možnosti příjmu nějakého balíčku ale jen cca na půl roku a to třeba i každý rok ale jen od května do října na své chalupě protože jen v tuto dobu jsem tam a není tam dosah sítě z internetu" - to by ti mělo se skylink kartou fungovat, akorát zařízení s kartou si musíš koupit za své, protože při dodání zařízení chtějí, aby si nějaký vyšší balíček(např. kombi) předplácel minimálně rok. Asi nejlepší řešení: Kup si nějaký ten jejich HD skylink ready přijímač s kartou, nech si to odborně nainstalovat a pak si na kartě aktivuj balíček na toho půl roku,příští rok znovu, to by mělo jít. R^ anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
To:balsjaNo to přijímací zařízení ale mám instalované na chatě a to hned ve dvou provedeních jedno mám s natáčecím zařízením v kombinaci s DM 7000 /bohužel SD ale není problém si vzít z domu HD DM8000 když už by to bylo zajímavé,druhé mám ještě na diseg přepínáním 19E a 23 E s PH 6010.Nicméně pokud by to bylo reálné tak uvažuji o nějakém menším HD třeba DM800 apod.Mám jinak skylink kartu ICE pro Irdeto i když asi bloklou jejich výmyslem jelikož jsem neplatil serpo takže 250,- za aktivaci ale pokud by to šlo každý rok na půl roku tak bych i do toho šel jenže nevím jak jsi to myslel že by to mělo se skylink kartou fungovat na ten půl rok ???Když chtějí za celý rok ??? DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
mini balíček na půl rokuještě v prosinci jsem platil 7 statečnéjch na 1 měsíc |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
pre DVBKeď máš zariadenie aj kartu tak nieje čo riešiť,po ceste na chalupu zaplať u predajcu balíček 1-12mesiacov/koľko potrebuješ/a o rok znova. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
DVB...nejjednodušší placení skylink-tipsport,řekneš si o balíček+počet měsíců zaplatíš,na registr.kartu vložíš -do 5 min.jedeš,dá se i serpo,jiné krkolomné pokusy se nevyplatí !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Sat příjem s placenou kartou na dobu určit.Tak to jsem pánové přiznám se netušil že to tak půjde,já z doslechu měl zato že to jde pouze a jen na min. dobu 1 roku ,počkej spyko takže když mám ale tu skylink kartu po určitou dobu používanou jen v základě /po zavedení serpo jsem dál nepoužíval/takže mi dají novou nebo na tuto s tím že budu muset zaplatit 250,-kč za znovuaktivaci to už platí nebo se to teprve chystá ???DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Sat příjem s placenou kartou na dobu určit...Máš to tu jak na podnose,stáčí len prečítať...http://www.skylink.cz/novinky/uprava-podminek-25-cz97.html DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Sat příjem s placenou kartou na dobu určit...Pojedeš na tu starou/pokud už je to výměna/,idealní je ICE,ikdyž nemáš zapl.serpo a není to déle než rok,balík ti pojede-tím budeš mít i přerušení toho reg.poplatku,z tabulky v tipsportu si vybereš,zaplatíš a jedeš,kdyby přerušení bylo delší jak rok-poplatek,jen nevím jestli i ten půjde přes tipsport-nemám zkušenost,serpo v pohodě !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Sat příjem s placenou kartou na dobu určit...asi myslí,kartu next,tu jedině na rok |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
marakeshne nemyslím kartu next ani nevím co to je ,přiznám se že se mě nechce hrabat ve stránkách skylinku,protože z nich moc chytrý nejsem,např. zmíněný měsíční poplatek tam není rozebrán píšou kolik na měsíc vyjde a kolik platíš celý rok takže dojsmyslně.No jinak to serpo už asi neplatím víc jak rok ale mohli by mi to v rámci toho že jsem se rozhodl brát od nich placený balíček odpustit ale to je na dlouhé lokty z nich páčit.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
D V B"ne nemyslím kartu next ani nevím co to je "tak o čem asi píšeš zde? "např. serpo si neplatím tudíž nemám možnost si pořídit druhou kartu pro domácnost jak nabízí skylink " cena serpo na měsíc je jiná ,než na rok (měsíční x12) |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |