![]() |
|
Leopold KenigAhojte,co myslíte, bude ještě Leo Konig jedničkou, nebo se pojede na Machada. Na celkového vítěze tipuji Pierre Rollanda, nebo Alejandro Valverde Belmonte :lookaround: nevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
saxonmně víc mrzí že vypadl Christopher Froome ten by dal Contadorovi pěkně na (nevhodné slovo) :)))nevim.. :/
|
sawe
![]() |
|
RE: Leopold KenigJen škoda toho pádu kdy ho ve sjezdu sestřelil(divočák) Taliansky,čekáním na doprovodný auto ztratil minimálně 5 minut :))) :)) :)Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 776 Galerie: jackino |
![]() |
|
saweviděl si letošní Dauphine? Letos už dvakrát dostal na (nevhodné slovo) Froome. Loňský a letošní Contador je velký rozdíl, právě proto jsem se na jejich bitvy těšil.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Leopold KenigVelká škoda je hlavně to, že nemohl startovat Roman Kreuziger. Nakonec přijdou s tím, že byl čistý, ale letošní tour, ve které se mohl naprosto v pohodě umístit v TOP3 už mu těžko vrátí... Všichni ti, kteří Romana loni přemohli už jsou mimo boj. Quintana nejel, Contador vzdal, Froome taky, a Rodriguez ztrácí hodinu..Leo König je vynikající, v kopcích by mu to mohlo jít, a především 13. etapa je profilem podobná té osmé z lonské Vuelty, kterou právě Leo vyhrál. Jinak, co se týče dopingu, v cyklistice už by to asi měli pustit. Hlídat by měli fakt jen ty látky, který by z těch sportovců brzo udělaly rujny, protože dle mě v pelotonu není jeden, který by nedopoval; vždy se to dá nějak obejít. |
rufr
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: Leopold KenigTěžko odhadovat, jak by Roman dopadl, přeci jen byl pasován i letos jako domestik AC. celkové pořadí tedy nebylo jeho primárním cílem, ale je fakt, že nyní když je AC mimo mohl by být lídrem, ale to jsou ta kdyby... :))Nibaliho už letos nikdo nesundá, leda on sám... Na hořčík a hroznový cukr se nedá jezdit ani na amatérské úrovni... Doping, co to je dnes doping? Každý rok je nějaký seznam látek které jsou zakázané, kdo je vybírá, kdo stanovuje metody jejich odhalování? Kdo vybírá lidi, kteří toto dělají? Armstrongův případ byl průserem především těchto lidí a UCI. Všichni to věděli plno let, nechali ho sedmkrát vyhrát( a mnohé jiné nechali dál jezdit). Ublížili cyklistice tisíckrát víc, než Armstrong sám. Protože UCI dobře věděli, že bez Armstronga by Tour zajímala polovina lidí a firem. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: pf09....to len z recesie som sa pripojil k tomuto satelitnému vláknu... :))) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Saxondobre si to napisal, uplny suhlas.Tiez dost dlho jazdim na biku, viem ako bolia kopce ;) ale je to super sport. Len skoda ze tento rocnik takto blbo dopadol, tesil som na suboj silnej trojky a zostal len Nibali...ak nedolame ram a seba ako Alberto, tak zlte mu zostane. A dufam ze zelene Petovi R^ |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Leopold KenigSagan to má více méně podobné, pokud nesundá sám sebe, tak zelené vyhraje. Tak budu od zítra fandit Leovi, musím se přiznat, že včera jsem měl zkažený celý den, když jsem ho viděl potrhaného jak končí. :((On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Leopold Kenigjj, bol to aj pre mna hnusny pocit....mal super formu a suboje s Nibalim, by boli uzasne. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
mám si koupit satelit ?třeba se tu i něco dozvím z vaření :O |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Leopold Kenigmne ten sport tak chytl ze jsem si po 5 letech setreni kopil silnicku ( na kole jsem 25 let nesedel) hlavne mne do toho dotahl Pan Bakalar proste jsem se do toho sportu totalne zamiloval jak aktivne v sedle tak pasivne u tv,Dneska si nedovedu predstavit ze bych sel nekam pesky napred se mne doma cela rodinka smala ale kdyz jsem dovezl kolo domu a ktomu 3x sadu Sky Dresu a zacal denne jezdit tak bylo po smichu:-)proste cyklistika neni jenom o zobani ale hlavne o lasce k tomu to sportu a nezobe se urcite jenom v cyklistice |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
TanabeR^ ...za 14 dní jedu na týden směr Lago de Garda a na cestě zpět to vezmu na silničce grossglocknerskou silnicí až do Zell Am See. Pokud tedy budu po Gardě schopen... :))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonR^ moc pekny:-) doufam ze udelas fotky a nahodis rad mrknu a at ti to pekne slape:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
SaxonZdar draku, jestli si chceš vyjet pořádný kopec, mám jeden tip - od Gardy už není daleko tahle lahůdka:http://climbbybike.com/climb.asp?Col=Scanuppia---Malga-Palazzo&qryMountainID=3597 Na webu hodnocen jako možná vůbec nejtěžší asfalt. výjezd v Evropě (přesněji je to uplácaný beton), což můžu dle svých skromných zkušeností potvrdit... Chce to ale rozhodně bika, se silničkou bez trojpřevodníku to nelze, tu by tam tlačil i Kreuziger... Ne že by tam byly nějaké extra panoramata, ale pěkné to tam je a pro ten zářez na pažbě to stojí za to... :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 390 |
![]() |
|
LancePěkný... :)) stáhl jsem si to v GPX, tak uvidíme. Tohle je na medvídka už od začátku. Objevil jsem nedávno u Lipna jeden 16%/2,5km, tak sjedu potrenovat. Díky.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxona co tento kopečk http://climbbybike.com/climb.asp?col=Col-du-Jandri&qryMountainID=8853 už jsem ho 2x sjel R^nevim.. :/
|
sawe
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |