Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Jak jeto se Slovak sportem u freesat

Zdravím chci se zeptat chci si zakoupit freesat plus kde je.Slovak sport a jak jeto f freesat balíšku je slovak sport 1 a v hd balíšku je 2 ? nebo jak jeto dnes sem volal
na jejich slavný call centrum a tam mi řekly že maj jen ss1
a chci se zeptat ten Slovak sport jak je v tom balíčku freesat plus ak jestli mi pujde i na sd recívru jelikož tomi tvrdily a mne se nezdá že by šel slovak sport na sd přijmačitak předem děkuji za odpověd.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

to jim

nevěříš? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

říkáse

Duvěřuj ale prověřuj tak se chci zeptat jak to je teda

DjTommy
Registrace: 7/2006

RE: Jak jeto se Slovak sportem u freesat

Prověřit to můžeš jen tehdy až to bude v éteru, ji nak tu akorát zbytečně spamuješ, téma je zde skoro denně.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Neviem ako sú informovaný na ich slávnom call centre ale vo freesate je zatiaľ len Slovak Sport 2 či už SD verzia baličku plus alebo HD verzia v baličku HD.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Na Call centre sú len sliepky ktoré majú niečo naštudované ale ako je to v praxi nemajú ani potuchy. SS1 vo Free sat určite zatiaľ nie je, je dosť možné že ju tam pridajú, ale bude to len pre ČR, takže aj slováci ktorí to chcú, budú musieť vycestovať do Čiech a kúpiť si tam kartu alebo riešiť cez kamarátov v ČR. Na slovači len cez Mágio alebo Digi, tí však zase nemajú ČT sport, lebo nemájú naň práva

masto
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra