![]() |
|
OSCAM pro SHOW BOX 5000Prosím o pomoc a radu. Potřebuji do SHOW BOXu 5000 nacpat nějaký SW, který bude číst dekódovací kartu. Pravděpodobně OSCAM nebo něco podobného. Poradí mi prosím někdo, odkud to stáhnout nebo mi to pošle na mail? Zkoušel jsem to pomocí vyhledávače, ale nic jsem nenašel. S Linuxem nemám příliš mnoho zkušeností. Tohle je ojedilá věc, kdy zákazník potřebuje rozchodit přijímač, který si pořídil. Prostě nikdo není neomylný a občas někdo udělá něco špatně nebo neumí. :-) Díky všem, kteří poradí nebo pomůžou.. Enik.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: OSCAM pro SHOW BOX 5000Karta by měla jet i v továrním fw.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: OSCAM pro SHOW BOX 5000koukni na forum.satdigitalne.czOpenbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: OSCAM pro SHOW BOX 5000nebo na AB Forum. |
sat1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: OSCAM pro SHOW BOX 5000... o jakou kartu konkrétně jde? Krom odkazů co sem dali předchůdci se dá něco najít i u Sapro na webu v sekci download.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Showbox Vitamin HD 5000Na Sapro i na ab-forum.info najdeš pro Vitamin firmware Enigma2. Po jeho instalaci se dají pomocí menu plugins stáhnout pluginy, addons, se kterými lze zprovoznit interní uni slot pro kartu.Pokud méš nejnovější kartu Skylink irdeto M7, karta v uni čtečce zatím nejde. Máš ale možnost použít v přijímači modul Irdeto. Starší Skylink irdeto M77 nebo ICE (Výměna) v uni čtečce pracují. Podívej se na zmíněné stránky, trochu si počti. Když uvidíš, že se z toho "nevidíš", požádej nějakého odborníka ve Tvém okolí. Napoprvé je všechno těžké... Jinak při správné instalaci a nastavení je přijímač stabilní a bezproblémový. Zlom vaz ! |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
Všem díky za rady.Zákazník v tom chce použít IRDETO kartu od T-Mobilu. Takže to vyzkouším a uvidím. Ta by v tom snad mohla chodit i bez pluginu.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: OSCAM pro SHOW BOX 5000Pokud o bude Irdeto ICE karta, tak stoprocenně OK na tovární FW.Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: OSCAM pro SHOW BOX 5000Pokud to bude IRDETO ICE karta, tak stoprocentně OK na tovární FW. ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@Enika ešte zamrzá vitamín?Alebo už sa to enigmou vyriešilo?Ja ho mal ale predal ho ešte keď enigma naň nebola.Čo sa týka po obrazovej stránke bol perfektný!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
![]() |