Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sbohem SKYLINKu !

Dostal jsem e-mailovou výzvu zaplatit tzv. "servisní" poplatek ve výši 498,-Kč. Odpověděl jsem jim, že tento poplatek zaplatit nehodlám, neboť považuji jejich jednání za podvodné, neboť jsem při koupi karty byl jak jejich reklamou, tak prodavačem ujišťován, že po zakoupení karty v ceně 2000,. Kč budu doživotně zdarma přijímat české a slovenské TV stanice ze satelitu.
Odpověděli mi, že mi doporučují, abych zažádal o deaktivaci mé karty a jako důvod uvedl ztrátu karty nebo že nejsem majitelem karty. Tak jsem zažádal o deaktivaci karty a jako důvod uvedl podvodné jednání poskytovatele služeb. Pak na mě chtěli ještě sdělit adresu a když jsem jim ji napsal, tak mi kartu konečně deaktivovali.
Mám takové tušení, že ten, kdo by si kartu nenechal deaktivovat a tzv. servisní poplatek by prostě neuhradil, že ho nechají ještě nějaký čas dívat a pak mu pošlou výhružný dopis, že užíval jejich služby bez zaplacení, porušil tím obchodní podmínky, na které přistoupil a že pokud nezaplatí, tak to budou vymáhat třeba i exekučně.
Jsem rád, že jsem se těch vychcánků zbavil a doporučuji to každému, kdo má terestiální signál. Já jsem si dal pokojovou anténu se zesilovačem za okno a mám obraz jako fík!

vortata
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134
Odpověď v diskusním vlákně

rybarz47

"a maximálně sleduje CT 1, 2, ČT sport"
Pokud je to pravda, tak by ji stačilo přejít na kartu ČT která je zadarmo, nebo koupit anténu na mux1.
Zkoušel si ji tuto informaci také poskytnout?

člověk
Registrace: 3/2006

rybarz47

Tak to jsi ji fakt perfektně "vysvětlil". Na sledování ČT programů jsou úplně jiné možnosti a to i bez Serpo. Chudák paní. :crying:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

RE: Sbohem SKYLINKu !

rybarz47, ty budeš taky asi z těch ,,starších lidí´´ jak o nich píšeš. Mj. proč si jí nenabídnul platbu na 2 roky za 899 Kč ? Je to o něco výhodnější. A pokud má správnou banku ta měsíčně přes SIPO je to ještě levnější. Každou chvíli se to zde píše :bomb:

bretah, 6-7 000 Kč, moc, coooo? Nějak se mi to nezdá.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Hifiok

1a2 multiplex jedna anténa, 3multiplex druhá anténa, 4multiplex třetí anténa, slováci čtvrtá anténa, popřípadě rakušáci pátá anténa. Slučovače, zesilovač, kabeláž, práce.... To se naskládá chlapče.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah, rakušáky do toho nepleť. A proč co multiplex to anténa ? A zesilovač? 2 antény by nestačily (slováci a my) ?

HiFiOK

Ne, v naší oblasti by dvě antény opravdu nestačily.

bretah
Registrace: 9/2012

No tak jo.

HiFiOK

Re: sbohem Skylinku

Jo pánové to se Vám to hovoří, když bydlíte v oblastech, kde jede DVB-T na zapíchnuté vidle do kopky. Ale přijeďte si chytit DVB-T do údolí řeky Svratky pod hradem Pernštejnem kde je v roce 2014 didgitální tma a nechytíte nic a může být v Brně vysíláno třeba 50 multiplexů. Syn tam také chytá na malou balkonovou anténku všechno DVB T co je v Brně dostupné. Poichopitelně karta ČT je řešením a je ve výhledu, ale když i ta důchodkyně si chce také někdy přepnout na ty drbny Prima, Nova a Markýza, Doma a pod. Jinak banky, které zde za komunistů byly jsou zrušeny a mimo pošty nejsou, nejbližší 16 a 12 km. Většina dříve narozených důchodců co je znám se s PC a internetem nekamarádí a o internetovém bankovníctví a účetnící už není třeba hovořit.
Ale na všechny jednou dojde, kde jsme my dnes i vy jednou budete. A to je ta spravedlnost.
Zdravím a přeji hezký den

rybarz47
Registrace: 2/2014

rybarz47

:) To myslíš slogan ze hřbitova?
Kde jste vy, byly jsme i my, kde jsme my budete i vy. Rv

člověk
Registrace: 3/2006

rybarz47@ Můžeš ji zařídit Skylink do SIPO. Když platí za elektriku, vodu, plyn a kdovíco ještě, tak nebude problém ani s tím satelitem, nedělej z toho zbytečný drama.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Veď práve o tom som písal na začiatku tejto diskusie. To sa im hovorí,kde sa dá na jedno sito chytiť skoro všetko, ale opakujem znova, keby v našom regióne mali ľudia prejsť a chytať to, čo sa dá chytať na antény, tak vypukne druhé SNP. A pripomínam druhú vec. Za STV1 a STV2 skoro každý vycáluje do roka niekoľko krát viac ako je serpo a to väčšinu slovensékého národa vôbec neserie. A to mali pred pár rokmi možnosť v referende túto hlúposť zrušiť. Ale vybrali si,čo si vybrali a to aj majú. Väčšina slovákov má krátku pamäť a ďalšia časť zasa verí prísloviu: Nikto Ti nemôže dať viac, ako Ti ja naslubujem ;)A my ostatní máme smolu, že tu žijeme. ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas" ano ,ak maš platit zo zakona RTVS , ak mas platiť TV signal na bytovke BD nejakej firmičke,ak maš platit svoj sukromny satelit,tak si zrataj tu zlodejinu.to su 3 platby.ja si nepotrebujem vyberať,ale toto je nenažranosť.chápeš?

sano1
Registrace: 4/2009

No... taky mě přišla výzva na oněch 498,- Kč. Teď počítám co stojí slušný dvb-t příjmač, anténa atd.. Dále nutnost vylézt na střechu a dát si s tím práci, tahat kabel atd.. Nevyplatí se mi to.

arns
Registrace: 10/2004

arns

pokud máš doma 4TV,tak už přemýšlíš jinak R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

re pierrepetr

Zagorka je Heineken v licenci ne jejich pivo :fuming:

grandfunk
Registrace: 6/2011

skylink jsme zrusili hlavne kvuli jejich pristupu k zakaznikovi.proste nmozna komunikace,FreeSatje o 100 PROCENT lepsi!

milinek
Registrace: 12/2013

arns

1.co stojí slušný dvb-t příjmač / ten už máš doma ne a na co koukáš to je TV
2. koupíš jen anténu třeba síto + kabel víc nic a koukáš http://www.hyperelektro.cz/sito-antena-asp-8-bez-zesilovace/ 200 KČ + KABEL( MAX . ZESILOVAČ 300 kč ) .To je nářes na peneženku . :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

@milinek

Od čias kariet CzechLink a SlovakLink som komunikoval so zákazníckym centrom snáď len jeden, dva krát... lebo pri sťahovaní dostala nohy jedna karta a druhý dôvod si už ani nepamätám... Prakticky skoro všetko sa dá spraviť doma od stolu cez PC. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

milinek

Nikdy jsem neměl v komunikaci se Skylinkem sebemenší problém! Neplácej tady nesmysly! Všechno se s nimi dá vyřešit přes internet!

Tondach
Registrace: 3/2004

grandfunk

díky za info,já Zagorku nepiju,max.někdy poslouchám R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tondach

Já jim psal 2x (Dotaz na Techniky ) po 3 nedělých a žádná odpověd at se jde Skylink bodnout . Pak jsem jim volal když to jinak nešlo , až min. po 10 min mi spojili s oprátorkou ta tomu nerozuměla a přepla na technika ( zatím to mám v jednání nic se nevyřešilo ) . Super služby !!!! :laughing: :fuming:

amater3389
Registrace: 7/2012

Se nauč psát česky a pak ti bude rozumět.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

pierrpetr

"jejich pivo Zagorka ,celkem dobré "
- já zagorku nepiju-
jak víš že je celkem dobré?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

od spolubydlících čechů krajanů R^ :laughing: R^

pierrepetr

já jen, že zrovna sedím v hotelu Praha a piju Zagorku.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra