![]() |
|
Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Ahoj.. mám přijímač VU+ Duo2 (Image VTI 6.0.6) a z ničeho nic mi přestaly fungovat programy Skylink. Předplatné mám až do konce září.Zkoušel jsem kartu několikrát reautorizovat, nepomohl ani restart přijímače. Aktuálně jsem neprováděl žádné změny systému ani image. Když jsem se díval do Nastavení - Rozhraní CI modulů - volba, zjistil jsem, že mi to nenačítá žádný modul, ale přitom tam mám vložený modul Skylink. Zkoušel jsem jej vyndat a dát zpět, ale bez výsledku. Jiný výsledek není ani s úplným restartem a odpojením od sítě. Píše to, že modul není k dispozici. Nevíte, jak tento problém vyřešit? Nechci znovu nahrávat image. Děkuji Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
každý rozumnýďoubal má na flashce kompletní zálohu svého stroje,právě pro takovéto případy,potom oprava za 6min,ještě zkus jiný modul,jestli není vadný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2A co tam mas za kartu-irdeto m7, ze pouzivas cl modul? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Jiný modul bohužel nemám. Přesně tak, M7. Kartu jsem kupoval loni.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Karta bez modulu nejede (odzkoušeno).Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
zkus tam vrazitajsku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to jonnyqA prosím Tě jak jsi to zkoušel bez modulu? Zkoušel jsi si projít některé fora na začínající abecedu? Určitě to pod nějakým oscamem půjde, neřeknu Ti pod jakým, protože mám ice, která běží pod cccamem 2.3 bez problémů. Jen se toho neboj, trošku studuj...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Čisté Irdeto SK chodi například s Gboxem, chodi mi to tak ve dvou DUO.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2To je pravda aj v Oscame BlackShip to chodí ale ak má M7 uniblock tak jedine ten modul.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Mám pocit, že v modulu zase nemůže používat PIP a multi-dekod, těch lidí, co to takhle používaj, moc nebude. To by nám mohl říct johnny, jak mu to fungovalo. Jestli mohl třeba nahrávat dva programy najednou/což je podle mně základ u dvoutuneráku, že?/Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Tusim to ma nejake obmedzenia, ale pre M7 nie je ina moznost, pokial viem. Opravte ma ak sa mylim...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Modul by měl fachat v pohodě. Zkusil jsem ho vložit přímo do TV a byl rozpoznán a identifikován. Mám sice dvoutunerák, ale prozatím mám aktivní jen jeden tuner. Ještě zkouším přeinstalovávat oscamy. Aktuálně jsem tam měl nejnovější verze.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Ale v STB není zatím rozpoznán.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Promin, ted se v tom ztrácím, snažíš se o dekodování přes oscam, nebo přes modul? Jsou to dvě rozdílné věci, modul dej bokem a nemysli na něho, jako kdyby nebyl. Zprovozni kartu softvérově přes oscam, už si se díval na AB-forum?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Ty veris ze rozbeha M7 v citacke ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Chodím po všech možných webech, včetně Ab fora. S tím oscamem jsem to nikdy nedotáhl tak daleko, že bych byl schopen najít soubor oscam.conf. Prohledal jsem STB přes FTP, ale tento soubor nebyl nalezen. Následně jsem se díval na různá fóra, jaké je umístění tohoto souboru a ani to moc nepomohlo, neboť chyběla vždy část uvedené cesty (například podsložka uvedené složky atd).Jinak Oscam i CCCam mám nainstalovaný. Je velmi pravděpodobné, že některé věci mám nainstalované úplně zbytečně, nebo nesmyslně, neboť já těmto věcem moc nerozumím a nikde na webu nemohu najít žádný popis, k čemu slouží či neslouží. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2V menu Nastavení jsou dvě položky:Rozhraní CI modulů Rozhraní CI modulů - volba Když rozkliknu Rozhraní CI modulů a vytáhnu modul, nic mi to nenačte a napíše pouze nadpis Slot 1. Když ho tam zpět dám, zdá se, že rozpozná, že do slotu byl modul zasunut a pod Slot 1 naskočí ještě další věci (např. Reset, Formát, modul není k dispozici, rozšířená podpora programů (auto/A/N) a Podpora vysoké přenosové rychlosti (A/N)). Nicméně i zde to zobrazuje informaci, že modul není k dispozici. Divné. Co by se stalo, když kliknu na Reset nebo Formát? Jinak při volbě menu Rozhraní CI modulů - volba je situace stejná, jako jsem psal výše - tj.: Slot 1: modul není k dispozici Slot 2: modul není k dispozici Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2A aké má prve štvorčíslie tá karta,a keď to nejde vo VTI čo takto skúsiť iné image.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@jonnyqAktivuj si PM - Soukromé správy a oscam ti bude ležať pri nohách, samozrejme keď si ho naštuduješ... ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Ked nevie, kde je oscam.conf, tak sa ma este vela co ucit. |
Kasr
![]() |
|
Kasrpokud je čistý uživatel,nemusí tyto věci vůbec znát,potom doporučuji kontaktovat toho,kdo mu to původně zprovoznil a nevrtat do toho,přepínat programy a čůčet R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2oscam.conf je ve slozce etc/tuxbox/configPokavad tam slozku config nemas tak ji vytvor a dej ji atribut 755 a soubor oscam.conf tam nakopiruj. Potrebujes taky soubor oscam.server pod kterym ti pojede karta.Do oscam.server vloz toto [reader] label = Skylink_karta protocol = internal device = /dev/sci0 pincode = 0000 caid = 0D96 detect = cd mhz = -1 cardmhz = 2700 group = 1 emmcache = 1,3,2 blockemm-unknown = 1 blockemm-u = 1 |
406
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Odkial mas taky blud, ze conf potrebuje atribut 755? Nestaci 644?A u oscam.server mhz a cardmhz mas istotu, ze u vsetkych citaciek a verzii oscamu to takto bude fungovat? Nie! |
Kasr
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2Staci 644 atribut, ale nevadi ani 755.mhz a cardmhz mam jistotu, ze to bude fungovat na kartu skylink M7, protoze mi to tak funguje ty chytraku jinak bych to nastaveni tazateli nepostoval. |
406
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2M7 alebo M7 vymena, doteraz neviem.....irdeto alebo ICE ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Nenačtení modulu ve VU+ Duo2406-tak skus niejaku trocha starsiu binarku oscamu s tvojim nastavenim mhz a cardmhz! |
Kasr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |