![]() |
|
satsklep.plDobrý den,rád bych si pořídil kartu v satsklepu,podělí se se mnou někdo o zkušenost?Mám strach že když pošlu peníze na ten jejich euroúčet,už je neuvidím.Nejsou problémy s fungováním karty?Mám přístroj TECHNISAT.Jaká je s nimi komunikace?Polsky neumím.Díky za odezvu! |
rrdd
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: satsklep.plhttps://www.parabola.cz/forum/search/na téma karet ze satsklepa jsou tu tuny příspěvků, pokud tomu, že obchod standartně funguje nevěříš tak si tam buď nic nekupuj nebo zajeď osobně. Na stránce jsi nebyl? Krom polštiny jsou tam taky nějaké německé a anglické vlaječky, proč asi? zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: satsklep.plJá jsem u nich kupoval kartu asi třikrát a vždy bez sebemenších problémů. Dva dny po objednání a platbě ti UPS přiveze kartu, zastrčíš a koukáš.Také mám Technisat, komunikace bez problémů. Musíš si ale koupit patřičný modul. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: satsklep.pldíky,glid.,modul jsi kupoval též u nich,nebo lze i u nás?Omlouvám se,moc do těchto věcí nedělám.. |
rrdd
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: satsklep.plBacha, když jim pošleš peníze na účet, tak už je opravdu neuvidíš :-) |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahMáš pravdu, taky jsem naletěl a poslal peníze na účet satnet.pl a už jsem je neuviděl. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
bát se nemusíš ničehopokud chceš komfort,přikup si ten jejich technisat digyboxx,strč tam kartu a už se o nic nestaráš.Veškeré aktualizace proběhnou automaticky.Mám to už rok-žádný problém. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
s kartou nebo modulennikdy žadne problemy nebyli :8) vše jede už nekolik let v pohode -emm stream ti dojede vždy na 2 mesice dopredu takže žadne stupidni problemy jako ze šhitlinkem :laughing: nevyhodou ted je vyžši cena mnel si si kartu koupit už minuly rok ... |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: satsklep.plKartu jsem koupil minuly rok,platil jsem prevodem,absolutne bez problemu,ted nesla tak jsem poslal mail,prepnul na TVP1 a uz to frci,muzu jen doporucit obraz ja SUPER,nabidka velmi kvalitni. DREAMBOX8000 |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
bez moduluJen dotaz, da se nejaka jejich karta používat jen v OS cAMU? dm800se. Díky. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: satsklep.plChci se zeptat jak jeto potom z aktivací když se karta objedná ze satsklepu. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: satsklep.plVlozis kartu,prepnes na TVP1 a cekas,kdyz to nepujde posles mail o aktivaci karty a cislo a uz to frci.Ja jedu na Scam,nebo ccam2.1.3 HEZKY DEN |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
rrddModul jsem kupoval u nich spolu s první kartou. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
rrddVezměte prosím na vědomí, že pokud chcete využívat služeb Cyfrowy Polsat, je nezbytné, aby podpis dohody odběratel obdrží set-top-box. Tohle mi odepsali kartu jsem měl hodinu v dreambox800hd klon skusil jsem scam pak Cccam.2.30 nic |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
cmelakOn nechce Polsat ale NC+Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
![]() |