![]() |
|
Eurosport DE HD?Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda-li je možné naladit německý eurosport volně na satelitu, ale v HD? Doma mám předplacený balíček MULTI od Skylinku, takže mám ES1 i ES2, ale odjíždím na týden pryč, a jelikož začíná US Open, tak je zbytečné si předplácet na chatu na necelý týden placené kanály. Takže je možné chytit ES de v HD? Díky moc.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?Jinak se ptám proto, že například ZDF HD v pohodě chytnu.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?nee........ |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?HD verze je kódována ... pouze SD ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 218 |
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?Aha, tak díky moc. Škoda, ale nevadí. Hold si to předplatím. Díky moc ;-)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?takoví štědří zas Germáni nejsou :)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?Tak tak, je to v platenej platforme Sky Deutschland. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?Ok, díky moc za odpověď všem ;-)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?dnes začínajú vysielať od 17.h EUROSPORT 360 HD 1-8,US OPEN |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
![]() |
|
RE: Eurosport DE HD?Jou jou, dnes to začína. Na US Open sa v piatom sete na ako jedinom GS hrá v piatom sete tiebreak, pokiaľ je stav 6:6, nemusí byť rozdiel dvoch gemov. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
PeterHumaxa čo epg ,rádia a poprípane niečo iné.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
to Lolemvezmi si kartu s sebou :-) |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
![]() |