![]() |
|
rozdíl datového tokuOtazka na spešl techniky s pořádným nářadím, má UPC větší ,nebo menší zátěž datového toku na satelit, než SKYlink,nějak se mi sat zahřejvá čím dál tím víc ,jak skylink stále vylepšuje svoje služby (GM wizard class),nemůže to být zastaralým softem?-Netlouct! ! ! |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: rozdíl datového tokuchlape, tymáš těch boxů plnou almaru? :) každý den nějaký jiný. Proč si nepřečteš zkušenosti vedle na foru (AB) máš tam celou sekci Golden Interstar a jinak máš-li doma nějaký linux s E2 tak není nic jednooduššího než si stáhnout nějaký plugin, který datový tok zobrazí. Když do dopoledne vydržíš, tak mi napiš PM s TP a já Ti to poměřím, pošlu obrázky, ať máš klidný víkend :)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
u různýchprogramů ,různý tok,tam i tam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Gintře pm mám zdejší loginJá jsem menoval Prťouse GM Wizarda class,ale když jsi zmínil Interstára tak v PM máš zajimavost ,kterou jsem dnes s nim zažil,a koukal jsem jak vyoraná myš |
korkoran
![]() |
|
korkomě to můžeš napsat tady,vše co neznám ,mě taky zajímá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: rozdíl datového tokuno žádnou zprávu nevidím, ale na tom foru hledej pořádně-info tam je spousta, kdyby se Ti to v noci podařilo poslat tak dopoledne na to mrknu, dobrou.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
pierko ty nemášPM aktivní! ! ! |
korkoran
![]() |
|
RE:GunterV abéčku jsem jako doma protože těch Goldenů mám na krku víc, a o zahřívání GM WZ classu tam není ani ťuk |
korkoran
![]() |
|
pierku takzapneš ty PM nebo né,když chceš něco slyšet, |
korkoran
![]() |
|
RE:datovej tokKončím a přeju dobrou těm co nespí v noci i těm co spíjooo |
korkoran
![]() |
|
když je to tajnáinformace,tak mě ji napiš v ábéčku,tam je mám zapnuté a nicky neměním,dík R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: rozdíl datového tokuJak psali synci,SKYLINK vers. UPC vyjde v globalu nakonec sull null.Spise s ohledem na rozmery prijimace,predpokladam,ze jeho teplota muze smele dosahovat hodnot na obrnene technice Afrika Korps v polednim miste urceni.Mohl by ho nekdo podrobit testu mereni teploty s ruznymi softy,ale radeji ne na UK beamu (pokud je tim stastnym a chyta ho):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: rozdíl datového tokuPane korkorane, mohl byste nám osvětlit, co znamená a jaký význam má slovní spojení "zátěž datového toku na satelit"? |
samal
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: rozdíl datového tokuTak to by zajímalo i mě. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: rozdíl datového tokuNejsem profesional v obrazovem procesingu,nicmene asi jako vetsina z nas predpokladam,ze s vyssim datovym tokem (video/audio informace) stoupaji i energeticke naroky na procesing (a tedy zde resene tepelne ucinky prijimace).Tudiz ITV HD se sportovnim prenosem datoveho toku 20 Mbps (H.264/MPEG-4 AVC),by teoreticky mohlo vytizit obrazovy procesing o neco malinko vice nez SKYLINK NOVA SPORT HD za 7 Mbps (neresim,kdo,co a jaky tok si objednal). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
samal i bretahhdpe to vyjádřil za mě-odborně,sem rád,že moji platsprache někdo rozuměl.Už jsem mu nainstaloval větrák a jarda na něj se skylinkem nestačej. |
korkoran
![]() |
|
korkorandíky za SZ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |