![]() |
|
Zabezpečení karty SkylinkMusím poděkovat Skylinku, že se snažil můj problém vyřešit, aby mi někdo jiný mohl manipulovat s kartou. Pokud operátoři Skylinku budou postupovat podle toho, jak mi Skylink slíbil, Jiří Kašpar má smůlu. Všichni jistě víte z mého minulého příspěvku, jaký problém na kartě dokázal způsobit bývalý majitel mé přeregistrované karty Skylink.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
já nevímpřipomeň,dobíjel ti balíčky? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@pirrepetrJsi samá sranda, ale mě do smíchu nebylo, když mně mohla jiná osoba změniit placený balíček Flexi 7.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
no pokudzná číslo karty,tak není problém,taky ti ji mohl zrušit,nebo bloknout,to ale není problém záškodníka,ale šítlingu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pirrepetrTo mi také došlo. Abych tomu pro příště předešel, slíbil mi Skylink, že si ověří, zda je voláno z mého čísla a bude vyžadovat číslo mojí druhé karty.Tím bude má karta zabezpečena.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
to je k smíchudej mě číslo a já ti ji zablokuju,kdy budeš chtít hned a telefon vůbec nepotřebuju R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
jediná obranaby byla,nahlásit odcizení karty a zablokovat,poté požádat o novou výměnu za 348kč a převést služby na ni,pak budeš mít klid,než někomu vyzvoníš nové číslo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pirrepetrJenže jsem dal požadavek, že musí být voláno pouze z mého čísla a navíc potvrzení druhého čísla karty, kterou vlastním, to bývalý majitel téhle karty nezná.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Zabezpečení karty Skylink"Jsi samá sranda, ale mě do smíchu nebylo, když mně mohla jiná osoba změniit placený balíček Flexi 7"to může každý ,kdo má servisní web, i partner,že jich je a má to mimo seriozních kdejakej(neslušný výraz) R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
no jestliti to nějak navázali na tvůj mobil,to by byla cesta,ještě,že si to takto nezařídil dříve ten záškodník,jenže přes net už nic nezměníš,vždy tam budeš volat,jako nevhodný výraz,což v dnešní době není ideální řešení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pokudmáš ty karty na jednom účtu,není problém zjistit druhou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
a co jsiprovedl,že je na tebe tak ošklivej?,to normální člověk, jen tak z nudy nedělá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrVšak neboj se já ti ještě ukážu kdo je tady pánem té karty. |
Macgyver1
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
Macgyver1Kašpar, ty si zrelý na psychiatriu, toto keby si mne spravil, tak ti osobne pridem riť nakopať... A zabudni, že sa na FB ešte dostaneš do nejakej skupiny, a nepomože ti ani to, že si dookola zakladas nove učty, daj sa fakt preliečiť... |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Zabezpečení karty SkylinkTak tak. Jíří Kašpar, alias Chrapa, alias ... patří do ústavu. Je to démon s dětským ksichtem. Rv :((( |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Zabezpečení karty SkylinkDíky chlapi za podporu, on to nemá v hlavě v pořádku, což se jistě přesvědčili všichni nejen ve skupinách facebooku, ale i tady na Parabole, kde musí za své výroky být opakovaně dáván na černou listinu.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@pirrepetrJá se snažil tomu expertovi pomoci, jak to jen šlo a že se z něj po nějakém čase vyklube takový hajzlík, jsem nečekal. A to nejsem sám, kdo se v něm zmýlil. Je to jen závist, protože mu maminka nekoupí HD přijímač, po kterém tolik touží. Tak si vylívá zlost na ostatních.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakAk ti môžem poradiť, prihlás sa cez starú zákaznícku zónu a zmeň e-mailovú adresu na tvoju. Karta je síce na teba predpokladám preregistrovaná, no ak tam figuruje stále jeho e-mailová adresa, autentifikačný mail dostane on a číslo pozná...Po zaregistrovaní v novej zákazníckej zóne zadáš svoju e-mailovú adresu, nové heslo a autentifikačný mail na potvrdenie príde tebe. Potom sú už staré údaje neplatné... ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@ManetoDíky za info R^Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
no jestlimá serv.,nebo partnérský web,tak žádný mail nepotřebuje řešit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zabezpečení karty SkylinkKrásna A čo kedysi aj nám to číslo keď ho vie už ten (nevhodné slovo)om čo nemá hd prijímač:-) ale nie to bol len žart:-) |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 391 |
![]() |
|
Zabezpečení karty SkylinkVíte co mí můžete ubožáci políbit!!!!! |
Macgyver1
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
Macgyver1Tvojí starou?Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Zabezpečení karty SkylinkKašpar si svým chováním o něco fakt koleduje, už jsem upozornil admina. Nemá vychování RvSkylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kterejkašpar je Kašpar? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |