Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Existuje dekódovací karta na programy TV Nova?

Zdravím všechny přítomné.
Vypršelo mi osvobození od SP na kartě výměna a protože na televizi moc nekoukám, rád bych nahradil příjem ze satelitu pozemním příjmem.
Bohužel v příjmu multiplexu 4 mi brání panelák vedle. Zaregistroval jsem možnost výměny Skylink karty za kartu ČT, nebo kartu Prima.
Nabízí Nova taky možnost výměny za svou kartu?

Já hledal, ale nenašel.

Díky za info, Felix.

Felixbejk
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Existuje dekódovací karta na programy TV N...

Pokiaľ viem, tak taká karta neexistuje... Čo ti však bráni zaplatiť SP? Predsa doteraz si asi sledoval aj ostatné stanice, nie len Novu... To že si mal bezplatné obdobie je jedna vec, nič však netrvá večne... a ten poseroutkový poplatok nie je až taký veľký aby sa nedal zaplatiť. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto:
Třeba mu vadí stejně jako mě, princip serpa. :((

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Plno lidí nezajímají jiný programy jen seriali na NOVĚ .Znám to dobře z práce .Celý den si vyprávějí báby děje serialů . Hrůza :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Existuje dekódovací karta na programy TV Nova?

Mě nejde jen o ty Novacký programy, ale ty ostatní chytnu bez problémů na anténu. Těch 50 Kč za měsíc mě nepoloží, ale popravdě řečeno se i tato malá částka dá utratit za něco jiného.

Když jsem si kartu před 6 lety kupoval, tak mi bylo řečeno, že za to co dostupné na anténu se u Skylinku neplatí.

Rozhodně zde nechci rozpoutat další debatu na téma SP.

Jen jsem se zeptal zda náhodou Nova nenabídla taky výměnu karty za vlastní.

Felixbejk
Registrace: 10/2008

RE:Existuje dekódovací karta na programy TV N...

Neexistuje, musíš nějak vyřešit ten panelák.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Noo...pár kilo trhaviny by na to stačilo.Myslím na ten barák. :)

sigur
Registrace: 5/2010

sigur

Tak to jsem zrovna nemyslel. :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Felixbejk

"Když jsem si kartu před 6 lety kupoval, tak mi bylo řečeno, že za to co dostupné na anténu se u Skylinku neplatí."
Prosím tě, a tuhle informaci ti řekl KDO? Že by ses teď na něj obrátil, aby ti zase dobře poradil?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Je to napsaný na

To joscer.Je to napsaný na obalu z karty.České programy doživotně zdarma!Nejde o těch pár korun,co mohou být pro někoho i dost.Ale o to jakým způsobem.Je to tunel a stát jen žasne.

VEJMISLO
Registrace: 1/2010

VEJMISLO

Pokud takový obal máš k dispozici, tak ho naskenuj nebo vyfoť a někam dej na web, ať si to můžeme prohlédnout.
Co já mám uložený obal od kdysi koupené karty, tak je tam napsáno "CZ a SK programy v ceně karty". Žádné slovní spojení "doživotně zdarma". No a pokud někdo kartu vyměnil (ať už byl donucen nebo dobrovolně) tak zákonitě ztrácí i funkčnost, která je "v ceně karty".
A kdybych napsal, že ty původní karty byly vydané jinou společností než M7, tak to už bych se opakoval po několikáté a to už nemám zapotřebí.

joscer

Bolo tam síce napísané: "V cene neplatené programy bez časového obmedzenia" no ako už bolo veľakrát napísané, viz. @joscer, vymenené karty už tento prívlastok nemali...

http://img24.cz/images/42372444610168896452.jpg ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Galerie: Maneto

Maneto

Dík za upřesnění toho textu. Já byl přesvědčen, že si to pamatuji správně.

joscer

joscer

Tady to máte pánové.
http://ulozto.cz/xhNHiFFt/skylink01-pdf
http://ulozto.cz/x8FAqZZa/skylink02-pdf
Nevím do jaké míry je to co platné.Asi vůbec.Ale napsaný to tam bylo.Tím končím.Tvá Máňa. :laughing:

VEJMISLO
Registrace: 1/2010

čo bolo

to bolo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

VEJMISLO

Na prvním obrázku nikde "doživotně zdarma" nevidím.
A že je na druhém obrázku zakroužkováno něco o uzavření smlouvy na dobu neurčitou? Já si myslím, že se to týká placených programů a i kdyby ne, tak VOP platí jako celek, takže je třeba si je přečíst celé a třeba zjistíš, že jsou přípustné i nějaké změny ve smluvním vztahu.
Tím končím.

joscer

VEJMISLO

No a kolik šlo programu chytit na pozemní anténu před šesti lety 3 někde 4 když se město postaralo o Primu.

satman1

VEJMISLO: Ono je to na obalu karty (viz tvůj odkaz) napsáno v souladu s realitou, protože za programy opravdu nic neplatíš. Platíš servisní poplatek firmě M7, ale ne za programy. Právní klička a pro tebe smůla.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra