![]() |
|
AMIKO ALIEN2+ TRIPLE TUNER DVB-S2/S2/DVB-T2/CChtěl bych se zeptat na dvě věci, pokud někdo o tomto receiveru ví:1. Lze se na jeden program dívat a zároveň jiný nahrávat? Myslím pokud a) budou programy na různých transpodérech a zároveň b) budu mít jen jednu oficiální kartu SKYLINK a samozřejmě c), pokud budu mít do každého dvou DVB-S tunerů samostatný přívod od dvou různých parabol směrovaných na ASTRA 23,5) 2. Jaká je citlivost DVB-T2 modulu, nikoliv DVB-T, případně všechny názory na tento přijímač DÍKY VšEM ZA INFO |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
Amko TriplexMyslím,že je to dvojče od Gm Spark Triplex a ten umožňuje na jeden koukat a z druhého nahrávat nezávisle na transporderu ze dvou různých talířů,další se dovíš od dalších radilů |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
nebotwin LNB nahradí dva talíře,ale o to ti asi nešlo,spíš kolik karet R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Karta jenJedna ,stačí na oba transpordery |
korkoran
![]() |
|
akorát u....share.cc mu síš zaplatit 1,5 x jinak tě zboří |
korkoran
![]() |
|
loop kablomAk by ti stačilo nahrávať z jednej polarizácie tak použij loop a hneď je nahrávacích možností cca 50 ku 50. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
tras25 ku 75,to bude lepší R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Ano, spíš se mi jedná mít jen jednu Skylink kartuavšak mluvíte zkratkovitě a já jsem jantar. Většinu jsem sice z toho pochopil, ale pro jistotu k odpovědím: A) "Karta jenJedna ,stačí na oba transpordery" = tzn. nemusím si opravdu platit druhou Skylink kartu = jedno sleduju a jiné nahrávám bez ohledu na různé polarizace a různé transpodéry B)"akorát u ....share.cc mu síš zaplatit 1,5 x jinak tě zboří" = tzn.jen pokud chci používat sdílení, ale to neplánuju, zatím mi stačí varianta B. Díky předem! |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: AMIKO ALIEN2+ TRIPLE TUNER DVB-S2/S2/DVB-T...Stačí číst kolego https://www.parabola.cz/clanky/4953/amiko-alien-2-plus-tritunerovy-spark/ |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: AMIKO ALIEN2+ TRIPLE TUNER DVB-S2/S2/DVB-T......a přes co jedeš ??, SPARK nebo E2 ??? |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
![]() |