Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DigiTV.cz - už má někdo modul ?

... v jakém přijímači ?

Díky za zkušenosti

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?

Jelikož tyto moduly firma DIGI TV cz začala oficiálně nabízet až ve středu, tak první kousky budou mezi lidma k mání nejdříve v pondělí po doručení CAMů kurýrní službou uživatelům. Několik známých si je ve středu (17. září) objednalo a podle posledních info co od nich mám jim bylo z DIGI TV telefonováno a dohodnut termín doručení v pondělí v dopoledních hodinách. Ještě v úterý (a to volávali každý den i 5x) jim bylo ze strany KC DIGI TV tvrzeno, že moduly zatím nejsou naskladněny a doporučováno, aby vždy volali další den.

cha-cha
Registrace: 5/2007

Díky za info

Díky za info

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

ivo2001

Ve středu jsem shodou okolností na tu linku z "pověření jednoho známého" volal taky. Operátorka mě ale předem upozornila na nutnost mít "kompatibilní" sat. přijímač nebo TV (všichni víme oč jde). Je vidět, že už se ptalo více lidí. Co je ale důležité, DiGi nabízí možnost vrácení modulu do 14dnů, pokud nebude u zákazníka funkční. Teoreticky si jej tedy můžeš objednat bez toho, že bys na někoho čekal až sem napíše. Samozřejmě, pokud Ti modul pojede v klasické cl šachtě 14dní a Ty ho nevrátíš, může se teoreticky stát, že problém nastane kdykoliv potom, a to už je problém, ikdyž předjímám.
Hezký den.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

14 denní lhůta na vrácení je automaticky ze zákona, i kdyby fungoval ne ? :)

lance
Registrace: 10/2008

Udajně

to přeci testovali v SK a tam také udajně nebyli s kompatibilitou v ruzných přístrojích moc spokojeni.Proto distribuci nějak stopnuli pokud jsem to pochopil správně. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Ještě doplním, že (aspoň podle toho co říkal kamarádovi operátor KC) existuje i varianta kdy zákazník může mít 1x CAM a 1x HD Kaon. Takže jsou celkem tři možnosti. A to 2x HD Kaon, 2x CAM a 1x CAM + 1x HD Kaon. Údajně je to novinka, kterou DIGI TV nabízí právě od středy.

cha-cha

Len v SK sú novšie kartičky s vyšším zabezpečením ;)

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Modul mám,dnes mi došel,verifikace modulu s přístrojem O.K. - Technisat Technistar SIR - už jsem volal na Digi,ať mi spárují kartu s modulem - po 3 hodninách nic - the card has never been paired.ČT24 mi na Thoru jede,takže signál mám,ale Digi TV zatím nic.

Asmodeus
Registrace: 11/2007

No chtělo to více trpělivosti,už mi to běží,jak SD tak i HD,EURO HD+EURO2 HD+NGC HD i se zvukem,Digisport 1 HD bohužel běží bez zvuku.Vše na Technisat Technistar SIR.Ještě zkouším na TV-LG 50LA660S.Jestli se chytí zvuk u Digisportu 1 HD.
A moduly se prodávají(pronajímají )už od pondělí 15.9.2014 - dodání do 5 prac. dnů.

Asmodeus

Asmodeus

děkujem za pohotové praktické innfo

Ufones
Registrace: 5/2010

Zdravím - poslední info - zvuk Digisport 1 HD opravdu jede v AAC. Na Technisat Technistar SIR to asi proto jede bez zvuku.Na Smart TV ,v mém případě LG 50LA660S je zvuk i u Digisport 1 HD.V kvalitě obrazu mezi SD a HD je dost viditelný rozdíl - proto zůstanu u Smart TV. :)))

Asmodeus

@Asmodeus: "... moduly se prodávají(pronajímají )už od pondělí 15.9.2014 - dodání do 5 prac. dnů." Nesouhlasím, jsou v nabídce až od středy. Jak jsem psal několik mých známých tam od 15. září (pondělí) volávalo několikrát denně a vždy jim bylo řečeno, že to zatím není skaldem a mají volat další den (volali raději vícekrát denně, protože u DIGI TV platí, že ráno ještě není a odpoledne už není). Až ve středu se jim to teprve podařilo objednat přes KC a na druhý den je kontaktovala pracovnice DIGI TV s tím, že moduly jim budou dodány v pondělí 22. září.

cha-cha

Modul už mám.... a budu ho vracet......:-(

Dnes modul dorazil vsunul jsem ho do šachty CI. Zavolal jsem na info Digi chtěl jsem ho inicializovat řekli mi, že už je inicializován, že mi musí naběhnout sám Tak jsem čekal a nic přijímač modul viděl, ale kartu ne po chvilku to zahlásilo, že modul není kompatibilní s mým TV a tím jsem skončil s modulem DiGiTV. Zavolal jsem na info linku tam mě řekli, že CI slot MUSÍ být CI+ a že mi tedy nezbývá než odstoupit od smlouvy. Pokus o inicializaci byl prováděn v ClarkeTech ET 9000 a VU+Duo v obou byl image Open ATV 4.2. ze včerejšího dne :-(

shiraz
Registrace: 8/2008

Asmodeus

Ta informace o zvuku AAC je u toho jejich kaonu jako jediný znak v EPG. ;) Nic jiného tam není a zbytek okna je prázdnej.Ale to je skoro u všech dalších programu.No co taky chtít od DIGI a ještě za ten mrzký peníz že?Aspon že ty HD jsou opravdu 1920-1080i.

hobo

shiraz

Já to tušil už před týdnem a jak je vidět tak asi správně.Raději jsem si nechal poslat ten Kaon.Stejně to mám přes loop-out jenom na PL. ;)

hobo

Modul už mám.... a budu ho vracet......:-(

Jo a dávaj k tomu ještě 10 m koaxu a 2 F konektory, teda nevím na co .......

shiraz
Registrace: 8/2008

To si spetli

s přístrojem.Tam to dávaj automaticky na samoinstalaci od doby co jí zavedli. ;)

hobo

Cha-cha, není to jedno? Prostě já jsem se dovolal už v pondělí-tedy v polovině září jak psalo Digi.
Na číslo 533 427 533. :)))

Asmodeus

Čísla jsou dvě buď 800 900 868 (z pevných linek a vybraných mob. operátorů) a pro ostatní (jak píšeš) 533 427 533 (tohle je tel. nějakého VoIP operátora). Volali na obě. Prostě od pondělka do středy jim tvrdili, že CAMy nejsou. Takže buď si nějaký VIP zákazník nebo tam máš někde u DIGI TV nějakého "strýčka", či jiného rod. příslušníka. Mě jde jen o přesná fakta, protože ty seš asi jediný komu vzali objednávku už v pondělí 15. září. Jinak (jak jsem psal) mým několika známým (a jejich známým) se to podařilo až ve středu. Do té doby byli různými operátory KC nekompromisně odmítáni. Napadá mě ještě jedna možnost a to, že oni jsou stávající zákazníky a žádali o výměnů dosavadních přijímačů Humax Digi II za CAM a ty seš nový zákazník. Možná pro nové to měli od 15. září a pro stávající až od sedmnáctého.

cha-cha

Hlavně že to bude šlapat v některých tv se sat tunerem a CI+.TV Panasonic,Sony,ale i třeba Changhong,Grundig,nějaký ten model už je na trhu s tím slotem CI+.Nejvíce tv beden s CI+ jsem viděl u Finlux modelú.

Ufones
Registrace: 5/2010

Klidek synci,prijdot to vo vtornik:).Tuz sem zvedavy,co bude za šmé.Prozatim je vsetko éremi a nikomu se nic nestalo,protoze modul CI+ s kartici M7 ,jede i v drymu 8000.Uvidime pravil,slepy.

hdpe

lance

jestli tam není klička,že to musí být nepoužité zboží,jako půjčovny na 14 dnů internetové smlouvy-obchody nefungují ,možná to některé tolerujíR^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pierrepetr

Ano kolego, tak, tak, je to třeba na e - shopu Rozbalto.cz po rozbalu ( promo kus), nebo stroj po servisu jenom 1.rok záruční doba, ale to nerozhoduje. Si to musíme ošetřit už v e-malu při nákupu v poznámce + následným e-mailem k potvrzení objednávky a to dost drsně - jasně a vyžádat si všechny doklady : ZR., PROD., SERVIS DOKLAD, Záruční list. Jinak vrátit.! ! ! To pro info kolegům, jde tam nakoupit levněji než na Aukru. R^ R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Kolego, nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci ...

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

Jo kolego souhlas, to jsem bral před "" Sametem "" , ale dnes u těch : Korejských a CHINA šuntů to nerozhoduje. To koupíš i značkové el. v odbor el. obchodě za draho a múže se stát - """ to je normoš "" - dopadneš na stejno. ! ! ! HOLT svobodný EU obchodování a chudák konečný uživatel za tý prachy. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra