Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DigiTV.cz - už má někdo modul ?

... v jakém přijímači ?

Díky za zkušenosti

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?

Já nevím, ale tahle hysterie kolem tohoto se mi zdá trochu přehnaná. Co nabízí digi nového, abych tam 5x denně volal? Vždyt "vyčkám času, jako husa klasu". Tohle jenom nahrává lidem od digi, aby si mysleli, jaké úžasné služby to neposkytují. Ještě by jsme se měli postavit po "komunisticky do fronty"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Jo kolego souhlas, to jsem bral před "" Sametem "" , ale dnes u těch : Korejských a CHINA šuntů to nerozhoduje. To koupíš i značkové el. v odbor el. obchodě za draho a múže se stát - """ to je normoš "" - dopadneš na stejno. ! ! ! HOLT svobodný EU obchodování a chudák konečný uživatel za tý prachy

Máš to nějaké domíchané kolego, od Korejců už se dnes máme co učit a srovnání s nějakými čínskými klony je irelevantní. Navíc mimochodem Číňan dnes vyrobí vše a je jen otázka ceny jakou je zadavatel ochoten zaplatit. 100 stejných výrobků co stejně vypadají, ale ve 100 rozdílných druzích kvality. Tak asi tak

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

Kolego ano a souhlas, já jsem uvažoval o reklamacích v záruč. době,u toho (rozbaleno), .... atd.. A zas jinak: a potom Ti řeknou v kámen. obchodě, např. "" že ta TV je orig. Korea a doma zjistíš že tam ja Made in Poland "". Dnes už to není o tom, kde to smontují, ale z jak kvalitních kompolentů. Když máš KLIKU a OK to funguje, potom není co řešit. R^ R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

technisat technistar SIR

pro Asmodeus
opravdu ti na tom technisatu SIR nejde Digisport se zvukem AAC ? tento prijimac by ho mel umet prehrat. A jak treba zvuk u eurosportu hd ?

hondasek2
Registrace: 7/2012

hondasek2-nejsem žádný expert, zvuk na Digisport 1 HD na Technisatu TS nejde, když dám zobrazení kvality zvuku a videa, chybí tam hodnota APID.Na smart TV to jede bez problémů, je tam symbol AAC. Jak jsem psal, u těch zbylých 3HD stanic zvuk na Technisatu funguje.

Asmodeus
Registrace: 11/2007

hondasek

Technisat TechiStar SIR nepodporuje zvukovy format AAC. Ten je podporovan az u rady ISIO S3 a dvoutunerovych typu od Technisatu.

HYPER
Registrace: 11/2010

DIGI TV CI slot

Mám sat Cryptobox 450HD a Golden media UNIbox2HD.Prosím jsou v těchto sat přímačích CI+sloty.Po dohodě s DIGI mě bylo řečeno,že CAM moduli jsou jen pro CI+sloty.Děkuji!!!

gusepee
Registrace: 5/2014

Nie len CI.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Tak dnes 22.9. doručovatelé už roznáší ty moduly.To bude asi slávy?

Ufones
Registrace: 5/2010

Nechápu

proč na v podstatě neexistující kompatibilitu asi se všema HD rec.durazně neupozorní už při objednávání a neřeknou jasně v čem je možné je používat.To není přeci těžké ne? :-/

hobo
Registrace: 1/2007

No pro digi-cigi to asi těžké je. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobeček

Zdravím,Pujde ten modul také v Octagonu?Kartu na Cigi mám. :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner

a máš i ten modul?

Ufones

zzaner

Mám obavu, že nikoliv. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Ufones,čekám zda to pujde v Octagonu,pokud to pujde,tak bych mohl uložit přijmač od DIGI. :)

zzaner
Registrace: 9/2006

hobo

"proč na v podstatě neexistující kompatibilitu asi se všema HD rec.durazně neupozorní už při objednávání a neřeknou jasně v čem je možné je používat.To není přeci těžké ne? "
Protože to jednak sami neví a taky proto, že se budou snažit co nejvíce vyrýžovat. Vzhledem k mým přechozím zkušenostem s DIGI TV vím moc dobře jak umí hrát mrtvého brouka, když jim chce někdo něco reklamovat, nebo zrušit smlouvu. ;)
Docela obdivuju ty, co si to jen tak naslepo pořídí. Mají asi hodně silné nervy. :)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Ale vzdyt se vsude pise, i u nich "Stačí pokud máte televizní přijímač vybavený tunerem DVB-S2 s CI+ slotem nebo satelitní přijímač s volným CI+ slotem."

ivovi0
Registrace: 11/2008

ivovi0

Ano v tomto máš pravdu.Ale malinko mohou být zájemci o ten jejich modul trochu ovlivněni např.tím,že Skylink moduly označené také pouze CI+ fungují i v přijímačích se slotem pouze CI.Tedy v drtivé většině je to zpětně kompatibilní.Digi totiž vypustilo ten jejich modul aniž ho vubec otestovali a malinko to zavádí diletanstvím.Jasně měli řici kdo nemá TV s CI+ tak at to neobjednává.Protože jak je vidět tak sat.rec.se nechytají asi vubec.A když už se najde asi jedna vyjímka tak PL bez zvuku. :-/

hobo

Ten problém zo zvukom nespôsobuje CI+ ale zvuková stopa AAC na Digisport HD a môžte len ďakovať Freesatu že u ostatných HD je to mpeg.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Dobrý den, dnes jsem objednával na bezplatné lince dva moduly, místo duálního Hyundai. Operátorka si mě ověřila sdělila podmínky a ptala se zda mám zařízení s CI+ slotem, s tím, že mi zavolá kolegyně a sdělí detaily. Za cca 1hod jsem byl kontaktován na mobil, vše mi bylo opět vysvětleno včetně data a hodiny doručení a opět dotaz zda mám zařízení s CI+. Pokud ne, nabízí Kaon. Takže se ptají a upozorňují.

aamateur
Registrace: 8/2014

aamateur

Ale nezapomen dodat od kdy se ptají a upozornují.Od skutečného začátku možnosti zakoupení nebo pronájmu to rozhodně nebylo. ;)

hobo

hobo

a ještě nám aamateur by mohl pošeptat kam ty moduly bude strkat když už ne ?

Ufones

Já si myslím, že to že nejdou moduly prakticky v žádném HD receiveru ( pominu-li Technisaty ) tak dělá DIGI velkou chybu, protože spousta satelitních nadšenců a fotbalových fandů by si ten modul pořídila jenom kvůli té PL a měli by velký potenciál dostat se k dnešním zákazníkům Freesatu právě přes tu PL + modul, kteří mají HD vlastní receiver pokud budou zlepšovat nabídku a služby.
Přiznám se, že i já jsem byl naivní, že jsem si myslel, že to ve slotu CI půjde tak jako chodí moduly CI+ od Skylinku a objednal jsem si ten modul hned v pátek 12.9. za týden 19.9. modul přišel a hned jsem vystřízlivěl jednoduše řečeno to nejde a už jsem jim zaslal odstoupení od smlouvy a modul jim vrátím :-( Jednodušší asi bylo objednat si ten jejich HD KAON, ale nechci mít další krabici vedle TV s dalším DO a ani si nemoci srovnat programy dle vlastní oblíbenosti a logiky. Je pravda, že mi tel. operátorka Digi sdělila, že modul je CI+, ale na problémy s kompatibilitou neupozornila a nabídku na KAON HD rovněž neučinila . Kdyby mi někdo důrazněji řekl, že není šance, aby to chodilo v CI slotu tak bych do toho nešel. To , že nyní Digi důrazně upozorňuje na kompatibilitu, je dle mého názoru zapříčiněno zákazníky, kteří teď modul vrací a otestovali ho za Digi ve svých receiverech ( TV) a píší o tom zde na fóru. Přičemž si myslím, že by stačilo pouze udělat změnu firmware v modulu např. přes družici, aby to začalo v CI slotech chodit, ale to by musela Digi chtít.... :-(

shiraz
Registrace: 8/2008

shiraz

Teda abychom jim zase nekřivdili tak ty programy lze srovnat dle libosti od čísla 1.....ve favoritních seznamech nebo seznamu.Dle libosti každého soudruha i podle žánru a pojmenovat seznam.To je ale pokrok co? :laughing:

hobo

Ufones

Asi má dvě TV se sat.tunerem CI+. ;) Jináč to nějak nechápu.

hobo
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra