![]() |
|
Dobití karty telewizia na kartěDobrý denMám kartu telewizia na kartě chci se zeptat. Dobíjil jsi jí někdo přes jejich stránky pokud ano tak mohl by mi napsat postup měl jsem na 3 měsíce ale mi dnes skončila a nechce semi kupovat novou a chcise zeptat když jsi jí budu chtít nabít je potřeba jí znova i aktivovat ? Na jejich stánkách. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Dobití karty telewizia na kartěProč si kupuješ tu kartu, když neumíš polsky, abysis to nastudoval, myslíš, že Tě někdo bude vodit za ručičku a psát Ti sem nějaké postupy?Pokud neumíš polsky, ale alespoň anglicky nebo německy tak se obrať na Rafała Przybyłu ze S.a.t.s.k.l.e.p.a. a domluv se na dobití s ním, není to žádný problém. Nicméně nepíšeš ani jaký typ karty máš. Tak asi tak. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Dobití karty telewizia na kartěJá polsky rozumím chtěl jsem jen radu od někoho kdo.Sito dobil jeliš na to tu to forum je aby se lidi ptaly ale tu se rada odpovědi a na kecy a urážky nejsem zvědavej. |
DjTommy
![]() |
|
Re:DjTommyZdravím,kartu TNK dobíjím přes Satsklep a tam vše zadávám sám a platba probíhá platební kartou,vše jde bezproblému,pokud budeš potřebovat více informací kontaktuj mě.(adresa doladování je http://satsklep.pl/pl/c/Doladowania-kart/98).Na tomto foru v poslední době přibývá neskutečně urážek apod... |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Dobití karty telewizia na kartěKdo tady používá nějaké kecy nebo urážky?? Přesně jsi tu dostal odpověď co máš dělat, takže se laskavě uklidni. Pokud umíš polsky jak píšeš, nechápu proč požaduješ, aby Ti někdo poslal nějaký podrobný postup.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Dobití karty telewizia na kartěna tomto foru to stojí za HOVNO už hoooodně dlouho :))) |
kapr3
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
januviajanuvia děkuji za radu a pomoc tu je muj email xxxxxxxx.cz můžete mi něco napsat abych se vás mohlzeptat na nějake info ještě jednou moc děkuju. PRAVIDLO 5. Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 22.09.2014, 21:00.24
|
DjTommy
![]() |
|
Re:DjTommyBohužel nevím jak tě kontaktovat,tak aspoň přes forum-Po registraci na satsklepu si zadej doladowani karty TNK na jaký paket chceš a pak tě to navede až k vytvoření objednávky(nezapomeń uvést číslo sve karty v objednavce a max.do dvou dnů je vše doladowane.Při problémech kontaktuj: Rafał Synowski. R^ |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
![]() |