![]() |
|
Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixboxuDnes jsem ráno koukal na 360 tune box a najednou tma,zde na parabole je článek že budou v nabídce mixbox vypnuty 3 kanály - Erox X HD,360 TuneBox,FashionBox,volal jsem na skylink a pán mi řekl že ano že tomu je tak že je dnes vypnuli a pouze vyřadily z nabídky mixboxu ale v balíčku komplet by měli pokračovat normálně.Jdou Vám tyto programy? Se zápisy jsem neměl nikdy problém ještě jsem si tedy dnes poslal reautorizaci a zápisy mám všechny k dnešnímu dni všechny a kanály stále nejdou. :))) |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
někdo kecámě taky nejdou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Honk76Proč by měly jít ty tři programy (vyřazené z Mixboxu) v Kompletu, když nejsou součástí ŽÁDNÉHO balíčku? Nebo je snad nějaký jiný program, který je pouze v balíčku Komplet?O balíčku komplet se na stránkách Skylinku píše, cituji: "Najdete tu veškeré nabízené programy Skylinku, mimo jiné také všechny prémiové kanály z rodiny HBO, nebo z balíčku Mixbox." Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Ano, ty programy už nejdou!Napsal jsem Skylinku, že by tedy měli adekvátně prodloužit dobu předplatného......když za původní předplatné bylo více programů! Doporučuji udělat totéž, tady se povídáním, ani rádoby vtipnými kecy od pierrepetra nic nevyřeší! Rv :fuming: Rv |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
TondachA když se přidávaly programy do různých balíčků, tak se abonentům, kteří měli ten který balíček již zaplacený zkracovala doba předplatného? Asi ne, že? Také to každému doběhlo do doby, kterou měl zaplacenou.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixbo...Připadáte mi, jak staré baby na trhu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixbo...Nj a čo tí, čo majú predplatený maďarský balíček na rok dopredu,keď im ho vypnú, aká tam bude kompenzácia,nikde sa o tom nepíše. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixbo...Poslu im mlete feferonky.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
joscerJe rozdíl, když ti něco přidají a když ti něco vezmou!Už mi odepsali (asi po pěti minutách), že se to automaticky přepočítá ... stejně, jako když platíš SERPO a do toho si objednáš nějaký balíček! |
Tondach
![]() |
|
letasAle píše! Stačí umět číst!Maďarský balíček bude vypnutý JEN na pozici 23,5°E a zájemci o maďarské stanice mohou využít nabídku sesterské platformy M7 Group v Maďarsku.... |
Tondach
![]() |
|
RE: Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixbo...Mna by zaujimalo ako by sa tvaril taky nemec alebo rakusan, keby mu povedali, ze my sluzbu poskytujeme dalej, len si musite otocit tanier alebo zainvestovat do dalsieho LNB. Alebo keby mu kazdych par mesiacov menili parametre TP a stale dokola preladovali stanice.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereMě by taky docela zajímalo, jak by se tvářili, kdyby šlo o vysílání pro němce a rakušany jakousi bezvýznamnou národnostní menšinu! Třeba zrovna o ty maďary.... :) Nebo snad myslíš, že němci a rakušani ve svých placených balíčcích běžně vysílají třeba pro čechy? |
Tondach
![]() |
|
oprava textu...kdyby šlo z hlediska němců a rakušanů o vysílání pro jakousi bezvýznamnou národnostní menšinu...! |
Tondach
![]() |
|
RE: Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixbo...To je ale ina vec, mne islo o stabilitu podmienok prijmu. Na rozdiel od nas nemci vysielaju aj pre svojich obcanov zijucich v zahranici a aj rakusania. Ked raz zaridili madarov, tak zaradili. Proste to neustale menenie od parametrov, cez ponuku kanalaov, dokonca uz aj zmenu druzice je v zahranici nemyslitelne v tak castych intervaloch. To nerobi solidny poskytovatel. Tak caste presuny nerobi ani prostituka, lebo ma staly kundschaft. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereTobě nejde o nic jiného, než o nadávání na Skylink.....a o jakém neustálém měnění parametrů to furt nesmyslně blábolíš? A pro koho Skylink mění družice? Vzpamatuj se! |
Tondach
![]() |
|
Honk76Tie vypnuté programy/a ešte viac/ vysielajú na internete...prihláste sa na Filmbox live-heslo by malo byť v užívateľskom účte Skylinku. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
TondachJa nenadavam, to je fakt ! Ked budu mat madarov v ponuke na svojich kartach, potom treba mat pre plnu ponuku 3 druzice, ked nie styri. Na co asi tak ponukaju tu parabolu na prijem 4 pozicii? Kto blaboli teraz?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@TondachMaďarský balíček bude vypnutý JEN na pozici 23,5°E a zájemci o maďarské stanice mohou využít nabídku sesterské platformy M7 Group v Maďarsku....mě je to sice šuma fuk nějaký nemtudom,ale jak to chtějí řešit na 9e když tam je u HUN kanálů kodování Conax?,sice M1,2 Duna jedou FTA s příznakem kodu,ale některé programy sport a filmy jsou v Conaxu,pokud se nepletu tak SL frčí na Irdetu :laughing:na to mi odpověz :OSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 776 Galerie: jackino |
![]() |
|
jackinoA proč já? Jsem snad Skylink? |
Tondach
![]() |
|
jackinopřed casem se tu psalo, ze je pripojeno kodovani Irdeto od Skylinku na nekterych madarskych programech na TP z pozice 9E. Mělo se jednat o testovani. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
jackinona Flysat je na TP od Hello HD(AustriasatMagyar...) stále uvadene i kodovani Irdeto2. Zda je tam stále pripojene od Skylinku, tak to nemohu ověřit, jelikož nepřijímám pozici 9E. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
Re:TondachTo som čítal možno skôr,ako Ty,ale to nie je žiadné riešenie,mnoho komplikacii a nákladov k tomu.Dá sa to prirovnať asi k tomu,že teraz majú niečo na rok za 10€,ale tá varianta čo ponúkaju vyjde mnohonásobne drahšie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixbo...Tak už je dnes článek na parabole že tyto programy ukončily úplně. |
Honk76
![]() |
|
Honk76Zatím je jen odpojené kodování Skylinku, ale budou se vypínat uplně. Programy ovšem nekončí, pokud si platíš mixbox tak je máš zpřístupněné na netu.... dokonce tam máš i něco navíc.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi 3 programy které vypnuli v mixbo...Ano vím četl jsem to. |
Honk76
![]() |
|
O:T-Tondachže se o mě otíráš,už po několikáté jsem si všimnul a to ti klidně odpustím,jen mě vadí,že neoprávněně.dotaz"volal jsem na skylink a pán mi řekl že ano že tomu je tak že je dnes vypnuli a pouze vyřadily z nabídky mixboxu ale v balíčku komplet by měli pokračovat normálně. Jdou Vám tyto programy?" moje reakce"někdo kecá, mě taky nejdou" nemusíš reagovat,jen si to prober sám se sebou,co je na tom rádoby vtipného ode mě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |