Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink , preruseni platby sp

Pouzivam kartu skylink na chate od jara do podzimu chtel jsem pres zimu neplatit sp ( platim pres sipo 33/mes )psal jsem dotaz na zs skylink pred mesicem mi odpovedeli ze je mozno prerusit platbu a dnes jsem tam psal ze to chci prerusit a napsali ze to neni mozne prerusit platbu sp , ze kdyz to prerusim uz mi to neaktivuji ,nemate s tim nekdo zkusenost ?

jirka6090
Registrace: 11/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink , preruseni platby sp

Každá platba přes Sipo musí jít pozastavit. Jenže to nestačí "říci" jen Skylinku, ale musíš to zajistit i na poště, aby ta platba ze Sipo vypadla. Pak Skylinku jen oznámíš, že si platbu přes Sipo zrušil. No a máš rok na to, abys začal zase SP platit (třeba znovu přes Sipo), aby kartu nedeaktivovali.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jo ale me skylink dnes napsal ze platba sipo 33/mes je zvyhodnena cena a kdyz platbu prerusim tak uz sipem 33/mes platit nemohu ale mohu zaplatit rocne tech cca 500/rok

jirka6090

Nikde jsem nečetl, že platit přes Sipo (nebo svolením k inkasu) je jednorázová záležitost a lze začít jen jednou a pak už jen kontinuálně pokračovat. Proto jsem napsal to, co jsem napsal.

joscer

Ja jsem o tom take do dneska nevedel a proto se ptam jestli s tim nema nekdo zkusenost

jirka6090

Platba SIPO se dá na poště vyřešit pouze jednorázově, a to tak, že se daná položka za 5Kč odstraní a pošta vystaví na A4 SIPO nové, už bez této položky. Rozhodně ne, že by se tím automaticky zrušil onen konkrétní předpis SIPO! To musí udělat ten subjekt, který tam ten předpis dává. Chtělo by, aby si někteří diskutující doplnili svoje vědomosti a neuváděli tady ostatní čtenáře v omyl.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

dej si doma

parabolu a pěkně si ty čtyři měsíce doma odkoukej,nebo na to hoď kládu,ona je to kláda 132kč za rok hodit z okna,chápu,že ti chataři jsou oprávněně nas..r..á.ni,kdysi to bylo zadarmo a už není R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Doma mam druhou kartu to je v pohode , jenom mi prislo divny ze pred mesicem mi odpovedeli ze je mozno bez problemu prestat platit sp a znova zacit napr. po 1/2 roce a dnes to nejde

jirka6090

tak to

se něco změnilo a tu domácí kartu si nemůžeš vozit na chatu?,někdo doma zůstává? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Skylink shání každou korunu, tak vymysleli ty oj--y s deaktiavací karty po jednom roce a následným mastným poplatkem za znovu zprovpoznění . Ten mail s tím potvrzením, že to jde přerušit bych jim omlátil o hlavu a žádal bych vysvětlení . Změna OP nebyla tak jak to, že při platnosti stejných OP to před měsícem šlo a nyní ne ? To s tím inkasem má TechnikTKR pravdu. Proto je lepší jim nastavit inkaso k účtu omezit částku inkasa a potom je velice jednoduché zrušit inkaso ze svého účtu k určitému datu. Je ovšem třeba mít internetové bankovnictví, aby člověk nevletěl do náruče dalšímu žralokovi a to je banka a aby zrušení inkaso na pobočce banky nestálo víc jak servisní poplatek po dobu přerušení :-) Po zákazu inkasa by se nemělo stát, dle Skylinku - otázky k sevisnímu poplatku

Cituji:

4. Dostal jsem složenku na úhradu SP. Kartu nepoužívám. Jak ji mám deaktivovat?
V případě, že kartu nepoužíváte, stačí neuhradit SP. Je také možné zaslat písemnou žádost na adresu: Satelitní televize Skylink, P. O. BOX 4, 709 00 Ostrava 9, Česká republika, případně e-mailem na adresu skylink@skylink.cz.

5. Vzniká nějaký dluh, pokud SP nezaplatím?
Žádný dluh nevzniká. Karta bude deaktivována v souladu se všeobecnými obchodními podmínkami.

6. Pokud nezaplatím SP, protože kartu nepoužívám, ale budu jí chtít používat v budoucnu, bude to ještě možné?
V případě nezaplacení SP bude karta deaktivována. V případě úhrady SP se karta opět aktivuje. SP se nedopočítává zpětně.

Konec citace

Ovšem je na diskuzi zda když dnes Skylink něco tvrdí na svých webových stránkách, aby za měsíc zase neřekl něco jiného ....... Rv Rv Známe Skylink a jeho reklamy v minulosti na téma TV bez poplatků ....:-) :-)

shiraz
Registrace: 8/2008

založ si

účet u banky bez poplatků,na tento převeď částku odpovídající serpo na daný počet měsíců,co budeš na chatě,dej šítlingu souhlas s inkasem,o nic se nestarej,příští jaro převedeš znovu další injekci peněz a tak dále R^ :laughing: R^

pierrepetr

Nejde použít

Typ sport platbu na účet 43//0843190287s konst.symbol 0100 cca 250,-a mělo by naskočit cca 1/2 roku,10 čísel bez té 4 na začátku?

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

to je otázka?kde tuto možnost šítling nabízí? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Bože,

to je furt blábolů, co na tom furt nechápete? Když to platíte přes SIPO, tak zrušit, nebo obnovit to můžete jen na poště, když si to necháte inkasovat z účtu, tak kdykoliv přes interbanking zrušíte nebo obnovíte svolení k inkasu z domova, co je na tom složitého?

Tondach
Registrace: 3/2004

není lepší

prodat a koupit T-mobil TV ?

korkoran
Registrace: 10/2006

Pro Tondach

Přečti si příspěvek technik TKR a pak sezamysli nad tím co radíš že jde zrušit platba serpa přes Sipo na poště.Je to přesně tak jak píše technik TKR,když jsem rušil Digi TV tak jsem to absolvoval.

charlie

pro charlie

Nemusím se zamýšlet, vím, jak funguje SIPO! Na poště můžeš na platbách SIPO změnit, tedy i zrušit cokoliv!

Tondach

Není pravdu chtěl jsem zrušit noviny na poště a už to prostě nejde musel bych běhat po čertech a to se mi nechce :laughing: :O

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Pro Tondach

Funguje to tak že musíš zažádat toho komu dáš svolení si strhávat platbu aby ji sájm zrušil,na poště ti za poplatek pozastaví na měsíc platbu.

charlie

jackino

Je to pravda! Neplácej nesmysly! Chtěl jsi zrušit odebírání novin nebo placení novin? V tom druhém případě samozřejmě zrušíš na poště placení přes SIPO, protože to můžeš platit i jiným způsobem, když chceš zrušit odebírání novin, tak to samozřejmě musíš udělat u vydavatele, nebo kde! Stejně tak to je třeba s nájemným, elektřinou, plynem a čímkoli jiným, na poště zrušíš platbu přes SIPO, ale když chceš zrušit nájemné, tak holt musíš někam jinam....to je tak těžký tohle pochopit?
U Skylinku je dokonce výhoda v tom, že když přestaneš platit SERPO, ať už jakýmkoliv způsobem, tak ti "vypnou" kartu a nemusíš běhat nikam jinam! Až začneš platit, tak ti ji zase zapnou!

Tondach

Bože to je zase snůška blábolů Rv Když už je někdo línej si v Google během cca 5 vteřin najít jako to se SIPO je (http://www.ceskaposta.cz/sluzby/platebni-a-financni-sluzby-cr/sipo), tak ať skočí na nejbližší poštu a tam mu to ženská za přepážkou řekne. Takže jediný co může pošta na SIPO dát a vyhodit z něho pryč, jsou koncesionářský poplatky, a to na základě písemnýho formuláře. Všechno ostatní tam dávají jiný organizace a jak výše těch částek, tak i případný zrušení SE DĚLÁ VÝHRADNĚ U NICH A POŠTA S TÍM NEMÁ NIC SPOLEČNÝHO.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Před tejdnem jsem rušil SIPO na noviny a bez problému to zrušili.

zdrk15
Registrace: 5/2008

PoldaS

Tím tedy chceš říci, že když se někdo dozví moje spojovací číslo SIPO, tak si k platbě přes SIPO připojí svoji položku a pošta tu platbu zprostředkuje?

joscer

PoldaS

Beru zpět. Rychleji jsem psal než myslel.

joscer

Je to bordel, ale je to bohužel tak. I když pro poštu kšeft, za každou jednorázově vyhozenou položkuze sipa 5 kaček a je vyděláno ;P

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

joscer

když se někdo dozví moje spojovací číslo SIPO, tak si k platbě přes SIPO připojí svoji položku a pošta tu platbu zprostředkuje?

Ano, tak nejak to bude; kdyz zadavate na zakaznicke zone Skylinku platbu pres SIPO, zadate jen cislo a Skylink nema informaci, ze je to SIPO Vase. Na druhou stranu je to snadno dohledatelne a eventuelni podvodnik by byl rychle identifikovan.

ladik12
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra