Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Sat.přijímač Xpeed LX2

Jde u tohoto linuxu zálohovat setting na USB flashku a poté případně upravit v PC? O editačním programu Dream.Edit vím,jen nechci sat propojovat s PC či domácí sítí.U mého druhého satu/HD box/není problém,ale u tohoto s Enigmou2 je problém i jen mazání kanálů.O přesouvání stanic za pomoci menu ani nechci mluvit,to snad ani nejde.

Miranin
Registrace: 10/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sat.přijímač Xpeed LX2

Ist to ide, len sa skrabes cez hlavu.....ked to robis cez DO. Mazat mozes len vo fav zozname, nie v hlavnom.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

velmi dobrý

přijímač, ale rozhodně si o tom také něco přečti. Pěkná recenze je např. na ellano.sk a další postupy určitě najdeš na AB... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

Až si vše poskládáš jak potřebuješ, můžeš si stáhnout plugin Backup site a udělat celkovou zálohu na usb. Nerozumím ale tomu proč to nechceš připojit na LAN. Takto "degraduješ" docela slušný přijímač a nikdy nevyužiješ jeho potenciál. Mimo jiné ten hd box se dá taky v oblasti úpravy a zpacování settingu ovládat po síti stačí prográmek polar edit.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE:xpeed

Samozřejmě propojit jsem to chtěl,ale nejde mi vytvořit dom.síť.Přečetl jsem kde co,ale ani podle osvědčených rad to prostě nedám.Vyzkoušel jsem ten DreamboxEdit i Totalcommander,ale pořád to chce login a heslo a já už zkusil vše a nic/root,roof apod./IP adresu mi to vezme,ale toť vše.

Miranin

login root a heslo nic, ale zalezi od image

noces
Registrace: 9/2010

Vyzkoušel jsem,opět špatně,jaký image doporučuješ?

Miranin

Jaký image tam máš nainstalovaný? Obvykle je login root bez hesla.

georg11
Registrace: 2/2006

Elano dava root root podla ich webu, neviem preco nepozres tam kde si kupoval a kde je cela litania o tom popisana.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Miranin

Napiš mi do SZ Tvůj skyp, mám doma klona Xpeedu Lx2, můžem to pořešit pokud máš zájem.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Vybral jsi dobře,vzhledem k použitému procesoru a velké paměti RAM je zde podpora HBBTV, Opera prohlížeč,podpora emulátorů CCcam, mgcamd, Oscam ,což velice oceňuji.Mohu říci,že je to dobrá volba a ukazuje se, že i když mám 2x dreambox 800HDse originál, i klon,dávám přednost přístroji XPEEDLX mám s tímto přístrojem jen dobré zkušenosti, i kolega, který má VU+ Duo, když ho vyzkoušel, a nastavil si konfigurace dle sebe tak byl nadmíru spokojen. :8)
za ty prachy plně doporučuji.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Díky kluci,vyřešeno.Heslo HDMU. R^

Miranin

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra