![]() |
|
Zkušenosti s O2 TvČau,uvažuji že bych přešel od T-Mobile Tv k O2 Tv.tak se chci zeptat na:jaké máte zkušenosti s O2 Tv?Jednoduchost obsluhy přijímače,obrazová kvalita vysílání,programová nabídka..pevný internet od T-Mobile který jede na drátech O2 mi jede cca.22Mb/sO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 Tvmůžu jedině doporučit R^ |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 605 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvJejich balíček Sport nemá v ČR konkurenci kvalita srovnatelná se satelitnim operátorem Skylink. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
Saták1To nejsou ale ty zvonkodráty od O2 předpokládám. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
jak je topři připojení tohoto rozhlasu po drátě na dvě až čtyři TV v domácnosti(cena a kvalita)?díky za info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvOsobní zkušenost u zákazníků je taková, že buď to nechodí téměř vůbec, nebo jde pouze televize a při spuštění internetu se začne televize sekat. Nedej pánbůh začít něco stahovat, to mají ostatní v domácnosti utrum. Vše ale asi záleží od vzdálenosti od ústředny. Tak do kilometru to možná chodí, dál je to problém.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubadíky,šlo mě taky o cenu pro třeba 4TV R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvCenu neznám, tu zákazníci už neříkají, když nadávají. Já jen instaluji jiný alternativní příjem. Jo a 4 TV, není to u O2 scifi?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaasi jo,něco jsem o tom našel , 4 TV scifi v domácnosti asi ne R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 Tvviděl jsem v akci, asi dále od centrály, rozlišení cca dvě kostky na tři kostky,,,nedoporučuji úhlopříčku větší než 19 palců a pak dívat se tak z deseti metrů a více,,,nepřeháním1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
no já naCRT tv 72,celkem fajn R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvO2 máme cca 3 měsíce a pohoda. Jde o to,co od toho požadujete. Jestli jenom se dívat na TV, tak je to dostačující. Ale USB je pouze na aktualizaci sotware. Nic jinýho nelze použít.Internet přes Wi-Fi jede celý dům a O2 běží normálně.Mám osobní zkušenost, a ne jako ti co zde píšou že jedna bába povídala.... Cena je teď ale pro nový zákazníky dražší, za to mají 2 balíčky zadarmo. To si ale najdeš na internetu. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
JimmyJeště jsi se mohl třeba zmínit o tom, jak jsi daleko od ústředny, na kolika TV najednou O2TV používáš a třeba jestli se u vás provádí stahování nějakého velkého balíku dat z internetu po dobu koukání na TV.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Mé zkušenostiNedávno jsem to dělal u známého a je nadmíru spokojen. Má obrovskou výhodu, že od ústředny má drát tak 230 metrů. Platí si 20 mego, i když v této oblasti lze doáhnout až na tu čtyřicítku. Rychlost dle měření je tak okolo 23-24 Mb/s, když se zapne settopbox, tak to klesne na 18 Mb/s, ale i při stahování jede net i telka jako z praku, zřejmě to je tím, že dodávaný modem jsem šupl do bridge a vše obsluhuje vlastní router. Obrazová kvalita za polákama lehce zaostává, nicméně za 151 kachlí má známý Digisporty, Novasporty, Sporty 1 a 2, a o to mu vlastně šlo. Pro fotbalového fanouška s blízkostí ústředny není asi lepší volby. Objednával si to mimo O2, takže se dostal tehdy na cenu 349+151, nyní již dražší, předtím však měl místního wifináře 8/1 Mb za čtyři kila... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvAsi to je opravdu tou vzdáleností. Ale co mě vadí nejvíc, je to, že to klidně namastí zákazníkovi 6 km od ústředny a tváří se jako by nic a nikdo je tam na reklamaci již nedostane. Takto to alespoň chodí tady v podkrkonoší.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 Tv„8/1 Mb za čtyři kila“No jestli těch 20 Mega je /2 Mega (upload) tak to je v případě oboustranným skype s vysokým rozlišením nedostačující. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
@kubaco píšeš je pravda, pracuju pro jednoho IP providera a pár lidí se od O2 vracelo zpět. Je úplně fuk jestli jde o internet od toho či onoho, přenos po dvoulince má své limity a fyzika se obejít nedá. Buď blízko ústředny anebo nic. Žádné jedna paní povídala. Kdo má přehled a zkušenosti ví o co jde.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvTak tak aj zazracne vdsl len v okoli kotelny.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvAno, vždyť o tom píšu. Jak je to blízko ústředny, tak je to v richtigu. |
bretah
![]() |
|
internet + O2TV798 Kč měsíčněNe, děkuji. Nízká rychlost a velké peníze opravdu ne. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvNěkteří mají zjevně problém s pochopením psaného textu. Má PremierLeague, LaLigu, SeriiA a Novasport HD za 500,- Kč měsíčně (349,- internet, 151,- O2TV). Modem zdarma, settopbox z aukra. Objednáno mimo O2. Kdo hledá najde. |
bretah
![]() |
|
internet + O2TVPlatím navíc za O2TV 151,-Kč a za ty peníze je to dobrý.Protože mám rychlost max.6Mb.takže na HD kvalitu můžu zapomenout. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
bretahještě si zapoměl na francouzskou fotbalovou ligu ;) |
dawis77
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 Tvjen doufám že ty digisporty vydrží na o2tv i v dalších sezonách,co vím tak s něma uzavřeli zatím dohodu jen na jeden rok.... |
dawis77
![]() |
|
JoscerNevím, jak mám poznat vzdálenost od ústředny. TV mám jednu centrální, kde je O2 připojeno přes el.zásuvku. Jinak můžu ještě sdělit, že s O2 se dá smlouvat. TV máme přes 2 pokoje od O2 zásuvky, a nechtěl jsem tahat kabely.Tak jsem jim to zprvu omítnul. Nakonec mi za 1Kč dali připojení přes el.zásuvku. Maká to dobře.Dcery stále něco stahujou Doktor Who atd. Možná jsem málo náročný, ale mě to stačí. Dost často sledujeme zpětně pořady, které jsme nestihli a manželka je spokojená. A co víc si přát než je spokojená manželka ? Pak je i teplá večerě..... :))) Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
JimmyNo poznat to sám asi nemůžeš, když se někde na O2 nezeptáš. Ale já kdybych do O2TV šel, tak to by bylo první, na co bych se zeptal. Protože na začátku to může chodit OK, a pak budu chtít přidat další televizor a budu v pytli.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |