Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HEAD MEDIALINK ML 9700

dobrý den chtěl bych se zeptat zda tento přijímač umí irdeto karty třeba od T mobile případně s jakým softem a kde ten soft sehnat předem dík za protože ať googluji jak googluji nemohu k němu skoro nic najít :(

vendy1968
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

Urobil som iba malý pokus

a do vyhľadávača som dal heslo "MEDIALINK ML 9700", prípadne "MEDIALINK ML 9700 Irdeto karty"...a našiel.

Eman
Registrace: 4/2007

Eman

tady je semeniště lenochů,co to chtějí na stříbrném tácku najít od nás ostatních,vůbec nejlepší je dotaz o půlnoci,tam je jasné,že to byl poslední pokus tazatele před ulehnutím do peří,nechá to dva dny pak si to jen vyzvedne,vždy se někdo najde,kdo mu to strčí přímo do pr...le,i já jsem se už přistihl R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

za prvé jsem nedaval dotaz o půlnoci a za druhé doopravdy nemohu k tomu přijímači prakticky nic najít a nakonec kdo nechce at neradí hledám někoho kdo poradí jinak vulgarity které používáš svědčí o tvém iq

vendy1968

RE: HEAD MEDIALINK ML 9700

Ano,potvrzuji,že po zadání druhého již zmíněného hesla do strýčka Googla,tak odpověď lze na jít na druhém odkazu na A.B.foru.

Vendy,teď už jen ten firmware stáhnout a natlačit do přijímače.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

vendy1968

Chceš si koupit přijímač s minimálním supportem a divíš se, že Ti nikdo nepíše, zda se dá použít karta t-mobile? Odpoveď je jednoduchá, nedá se použít na žádném linuxu jen tak. Vždy je potřeba nainstalovat vhodný emulátor. Jde-li o kartu t-mobile "start irdeto" caid 0624, pak je to oscam. Tuhle kartu jsem rozjížděl ve Vu+ a nebyl s ní žádný problém. Stejně tak nebyl problém v přístroji Xtrend nebo dm800hd klon, Golden Interstar xpeed lx1. Tam mi všude během testů chodila. Ale tady se nabízí otázka proč tomu tak bylo. Odpověď-protože těchto boxů je mezi uživateli poměrně hodně, existují fóra, kde se vyměňují zkušenosti a informace. Občas tam někdo svůj odzkoušený oscam vloží atd. U toho přijímače o němž tu hovoříš to bude jen otázka experimentů , jelikož a neboť podpora nic moc jak už jsem uvedl. Pokud o linuxech nic nevíš, máš doma nějakého cryptoboxe, Arivu nebo obdobný přijímač, tak Tě čeká trnitá cesta. Na více informací bych napsal spíše do Sapro, které tento box má ve výprodeji.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

HEAD MEDIALINK ML 9700

dostal semi taky do ruky nedávno ale nakonec sem to rozpochodoval s pat.v11 dost toho bylo na ab-forum.

tonda1
Registrace: 12/2007

rere medialink

diky za odpovědi je pravda že s linuxem chci teprve začít jinak mám arivu ale chtě bych na zkoušku něco levného nechci kupovat třeba nějaký dreambox kterého cena je dost vysoka a docela se mi zamlouvá tento stroj je také pravda že asi soft podpora je asi slabší ale emu je stejně pasé a potřeboval jsem hlavně poradit od někoho kdo ten přijímač má a zná na ab forum chodím také a něco málo jsem tam našel ale našel jsem tam hlavně příspěvky o ice kartach a jinak si myslím že toto forum má asi vice lidí kteří mají různe zkušenosti s různými přijímači i když jsou tu i někteří které člověka řádně nadzvednou jinak díky za odpovědi a pokud ještě někdo další poradí budu jen rád

vendy1968

Zapomeň, ale velice rychle a kup si cokoliv jiného

matchboxx
Registrace: 9/2012

vendy1968

hogofogo to napsal velice dobře. Dreambox je za velké peníze (máš pravdu), ale určitě lepší jak tento box je např. koupě klonu dreamboxu (Sunray) v prověřeném slovenském e-shopu s 2 letou zárukou (cca 110€) a nebo něčeho jiného, ale je to Tvůj boj, jak si kdo ustele, tak si lehne.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

vendy1968

pokud si to přečteš ještě jednou,možná zjistíš,že jsem vůbec nepsal tobě a o tobě a k těm vulgaritám vs. IQ,myslíš,že prezident nás všech má malé IQ?,kdo ho tedy volil,jen ti s menším IQ? ,jinak je málo lidí,kteří tuto značku znají,proto se někomu zdá,že má malou podporu,já jako jeden z mála o nich vím dost už několik let,ne samozřejmě o nových modelech R^ :laughing: R^

pierrepetr

tady máš

něco na hraní,kdo si hraje nezlobí

http://www.alisat.ws/42435-alisat/app/ML%20Black%20Panter%20series/ML%209700%20Linux/

R^ :laughing: R^

pierrepetr

smiley

Ty jsi dealerem těchto klumprů, to je mi Tě tedy líto. Uživatel matchboxx si asi také myslí, že je to krám. Ale Ty jsi byl vždy excentrik, možná máš i na autu hranatá kola nebo tak něco.
Sparta do toho!

hogofogo11

proč ty urážky Lvane?

nic o tom nevíš a jen plácáš a oháníš se jiným nickem,který taky o těchto přijímačích ví pomálo,když jsi tak chytrý ve všem,jak se tady stále pasuješ na guru,že jsi mu ten odkaz nedal sám,to není stránka pro dealery R^ :laughing: R^

pierrepetr

smiley

Mě je úplně na praku co si Ty myslíš nebo nemyslíš a co On si koupí a nebo ne. A jestli se někdo pasuje na guru-to nevím, musíš kouknout sám jak kdo má hustý a častý příspěvky. Narozdíl od Tebe nemám potřebu spamovat každé vlákno, trávit zde každej večer a mít potřebu se ke všemu vyjadřovat.
Jo ale víš, ještě jedna věc se onehdy trošku změnila-taky Tě vykopali na trestnou, co že už nejsi chráněnej druh? Nová doba?? Bye.

hogofogo11

@hogofogo11

Věř mi, že si to nejen myslím, ale to také vím. Hardware je sice OK, ale podpora 0 (nula). Takže, tento přístroj si může koupit jen absolutní Neználek.

matchboxx

lvane jaivane

hogogogo123,tobě to může být jedno,ty máš dost nicků v zásobě,tak můžeš psát kraviny i ze záhrobí R^ :laughing: R^

pierrepetr

@matchboxx

Mě to je jasný, necháme smiley-ho žít jeho sen. Myslím, že koupě toho Sunray jak psal někdo výš má větší smysl.

hogofogo11

matchboxx

ty píšeš celkem rozumně ,můžeš mě napsat nějaký problém s touto značkou konkrétně,já mám doma dva a mezi zákazníky asi 300ks starších modelů,3 roky nemám problém,tak se divím těmto reakcím,děkuji za konstruktivní informace R^ :laughing: R^

pierrepetr

re pierrepetr

diky za link ještě to s tím headem promyslím jinak omluva za to iq měl jsem ve středu těžký den a tvá odpověd mne docela nadzvedla.

vendy1968

vendy1968

Opravdu Head není to pravé ořechové.Vím o čem mluvím měl jsem jej.
Nakonec jsem jej dal ,,zadarmo,, sestře jako druhý přijímač.
Dodnes na něm po změně nefunguje ani blbé youtube.Obsah načte bohužel díky změnám, které server youtube jednou za čas provádí nic nespustíš.Není kdo by to upravil podpora již 2 roky 0.
Jinak je to to samé, jak Azbox Elite/Premium s rozdílem Az je osazen procesorem SIGMA SMP 8634 a Head SIGMA (SMP8655).
Na Az alespoň napasovali E2,která alespoň v rámci možností trochu funguje.Pro Head se neudělalo nic podpora po pár opravách umlkla a nefungují na něm ani základní věci jako je Epg,které naběhne na pár minut po restartu po hodině provozu, již neukazuje nic.
Za ty peníze seženeš i jiný linux, který má alespoň nějakou podporu.
Měl bych pro tebe typ,ale ze zásady přijímače nedoporučuji.Na to zde jsou jiní. :)))

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Myslim, ze ak sa dobre pamatam, medialink co chvali pp je iny stroj ako tento. Ten ani nebol linux v tom pravom slova zmysle.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@ pierrepetr

Možná jsi měl štěstí na jeden model, ale tento je opravdu špatný a jak jsem psal hadrware OK, podpora nula, korejec má vyděláno a když to nepůjde, zase se přejmenuje a změní místo firmy.

matchboxx

vendy1968,matchboxx

v pohodě,nic se neděje,já ti to necpu,jak píšu tyto modely neznám,tak je možné,že mají kritici pravdu,mě spíš vadilo,že celou značku někdo odsuzuje,já jsem spokojen a každý může na medialinky flusat,rád si přečtu negatíva na tuto značku,už proto,že jich mám v terénu dost mezi zákazníky,žádné problémy jsem nezaregistroval,pouze u dvou odešel Hdmi po blesku a asi 3 ext.zdroje,k podpoře nula u starších modelů,to ani není pravda,3x až 4x do roka nové softy,což u čtyřletých modelů je celkem slušná podpora,jinak nové softy není třeba okamžitě cpát,mám možná 100ks se starým softem z 2010 a chodí vše OK,samozřejmě jsou všechny na linuxu,ale na uzavřeném,tedy nemůžeš nic ďoubat,pokud toužíš po linuxu klasickém otevřeném,tento model ti nemohu doporučit,protože ho neznám a spíš musíš věřit těm,co ho znají,pokud se budeš rozhlížet po něčem jiném,zkus VU solo,je bezproblému,bohužel obrazově žádný zázrak,ale pokud neuvidíš lepší,budeš spokojen,beru je ve velkém a mám lepší ceny,než na netu najdeš,pokud budeš chtít tak přes SZ na vedlejším webu abecedy R^ :laughing: R^

pierrepetr

Buď rád ,že ti to funguje

matchboxx

matchboxx

jo bez problému,už by mohly začít klekat,ať se trošku pohne ekonomika,zlatá doba topfieldů 6000cr R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra