![]() |
|
TechniSat techniStar SirProsím, kdo ví, ať odpoví. Jak spolupracuje přijímač s motorem a jestli přečte čtečka i čisté irdeto? |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar Sirmáš zprávuzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar SirSpolupracuje dobře,jen bohužel v hlavním seznamu jsou programy řazeny podle abecedy,takže při editaci tohoto seznamu motor lítá jak blázen.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
táhlovejcelkem netuším co máš na mysli pod pojmem "editace" - sestavení FAV listů?pokud ano, co kdyby zkusil v levém okně třídění podle družic, pak tam bude mít pouze jednu a může programy posunovat do FAV listu nebo, prostě vždy po naladění jednoho TP nebo jedné družice volím "připojit manuálně" a tím mám zase v levém okně pouze programy z jedné družice nebo bych mohl vytáhnout F-ko nebo použít SetEdit ? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar SirOmlouvám se - mělo tam být v KOMPLETNÍM seznamu(červeném).Jinak já taky vždy používám po naladění volbu MANUÁLNÍ TŘÍDĚNÍ TV i RADIO právě proto,abych si nezadefekoval kompletní seznam.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar Sirvlckovi také vřele doporučuji Tipy a triky, kde se dočte jak nastavit motor a co kam nastavit a motor nejezdil v noci.SIR má samo mouchy jako každé zařízení, ale co do podpory nastavení a naladení je díky množství technisatích pomůcek skok před ostatními. Irdeto čtečka (se všemi svými nevýhodami) je tam samozřejmě na to, aby v ní byla funkční každá Irdeto karta, včetně "čisté" Irdeto (to je ale nesmysl) a také včetně M7 karet se zabezpečním. V jakém jiném zařízení už by měla taková karta chodit když ne v originál čtečce. |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2No v noci se natočí tak na 19,2°E, pro ISIPRO, je-li v standby. Jak nastavení družic v USER pro USALS - jsi odzkoušel ? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar Sirna tento přijímač je expert kolega tahlovej. všechny jeho zkušenosti jsou soustředěné v Tipech.já mám pevnou anténu s 4x twin LNB. |
Dagy2
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar SirKdyž někdo napíše ICE/Irdeto, tak to můžu číst jako kartu Irdeto ICE, což je karta výměna. O kartě M7 není nikde napsáno. V Irdeto čtečce by M7 měla šlapat, ale Technisat už není Skylink Ready, tak že jít nemusí. |
vlcek
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar SirCo se týče SKYLINKu,spolupráce s kartou,kvalitou hardware a výsledným podáním obrazu pomocí funkce autoresolution,tak SIR spolu s HUMAXEM5100S jsou daleko před zbytkem "certifikovaného peletonu".Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
RE: TechniSat techniStar SirTechnisat SIR nema platnou certifikaci podle nejnovejsi specifikace, nicmene to na funkci Irdeta nema vliv, prijimac ma platne protokoly z Irdeta.Kvalita hardware je naprosto standardni, poruchovost mirne vyssi nez je standard. Na rozdil o jinych prijimacu je zde i castecna HW nekompatibilita s nekterymi TV projevujici se v nepravidelnych vypadcich obrazu nebo zvuku. Softwarova podpora ze strany vyrobce/dovozce nulova. Obrazove a z hledika obsluhy patri mezi to nejlepsi, ale konkurence rozhodne nespi. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelkaMyslíš to upřímně? To byl vtip, ale stým hardware jsi mně překvapil, doufám, že patříš k menšině. Nemyslím té sexuální ani té černé. :))) |
vlcek
![]() |
|
![]() |