![]() |
|
SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIzdravím,kúpil som televízor LG 55LB580V a CA modul od neotion skylink ready CI+ irdeto a potreboval by aby ste mi poradili ako nainštalovať tento modul do tv. Vedeli by ste mi poradiť? stále mi vypisuje žiadny modul CI.skušál som už asi všetko. poziadal som aj o pomoc skylink aj lg a aj ked som to robil podla ich pokynov aj tak mi to nejde. Stále mi vypisuje zadny modul CI. Má niekto stýmto skusenosti ? |
Radimk0
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
neni nad ChanghonkTen mi dokáže hrát snad i s plechovkou od rybiček.Co jsem do něj strčil,to v něm hraje.Protože mám navíc 2 modrý ready skylink,který ready fungovali do 1.1.14 a pak už né,a v Sharpech nehrají,tak šly do čahongů.Ty neotiony jsem koupil na začátku 12.13 jako šitlink ready a za měsíc už ready nebyli,k po...ní. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
hobo, kuldanjakou značku tv mi doporučíte ? |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CITeslu nebo oravu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIpoložený dotaz diskutujícího je hezká věc ale??? položit dotaz a pak už se nezůčastnit debaty o problému ?Kolik diskutujících se mu snaží/lo/ poradit a diskuter nikde.A projistotu ten samý dotaz položil na konkurenčním webu s tím samým výsledkem-dát dotaz a čekat až se někdo ozve.A neuspěje že momentálně je jakkoliv zaneprázdněn, že nemá čas.Pokud má problém tak je teda ho řešit s dotyčným. Takže asi to tak nehoří když se už neozval, třeba mu to už jde a "zapomněl" napsat jak se to má,nebo to byla kravina na jeho straně tak to raději nepřiznat. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIto nebyla jeho jediná diskuse viz satcentrumzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
satman1ty lsou taky čínský |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
mesabV dnešní době se vše rychle mění.Ale já cca před 4 roky Philips a o něco dříve Sony a ještě o něco dříve Sharp dodnes spokojenost.Pravda jsou to první a druhé řady v té době za moc peněz. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIAt ziji TV LG!VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIZnovu, již jsem to tu několikrát psal, LG se SAT - tunerem OK fungují s modulem Smit Irdeto HD CI+, já pro univerzálnost doporučuji Smit Irdeto HD CI/CI+. Znovu: ten Skylink Neotion CI+ modul je Mascom - zahodit . R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Modul CICes ten modul Smit CI/CI+ je ještě vubec k mání?Všude vidím jenom CI+. |
hobo
![]() |
|
hoboKolego, to se nedá poznat podle horní etikety na modulech, tam je jen CI+. Důležitá je spodní etiketa na modulu a je to tak : CI+ modul Smit má jeden EAN kód, modul Smit CI/CI+ ma dva EAN kódy. A když ho objednáváš např. u e-shopu, tak to musíš jasně specifikovat. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIkorkoran vše se vyrábí v Číně tak je to jedno. |
satman1
![]() |
|
proč se 23 floutekneozve když nejenom zde foukne dotaz???? :-/ :O Rv To čeká až mu to někdo přinese na zlatém podnose a nebo si to možá za týden přebere??Pak ať se nikdo diví či nediví že dost lidí mu radí/poradí/ a od něj není sebemenší snaha jsem přijít. Pak to lidi odradí radit ,a psát to co píši třeba já a někdo jiný i rejpání. Je to ubohost |
fitipaldi
![]() |
|
fitipaldi....souhlas... navíc bych v prvé řadě řešil situaci s helpdeskem od výrobce/prodejce/servisu televize/modulu. Kdoví co s tím proved´.... Nic není černobílé, a nevěřím tomu že si někdo koupí novou TV, nový modul (kompatibilní s TV) a poté co po korektním zasunutí nenaběhne si založí registraci na Parabole s prosbou o pomoc. Podle mě je to zcela jinak.... Ale není to můj boj, ani moje svědomí....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
apriliarsvna vedlejším webu je ten samý dotaz-a odpověď jednoho je tam daleko drsnější-je to mezi gaučem a tv.A ať si laskavě přečte návod/který nikdo v drtivé většině nečte/ a pak když tomu nerozumí a není schopen to rozchodit tak ať si někoho pozve. |
fitipaldi
![]() |
|
fitipaldi....Tak nějak to bude. Téma navrhuju zamknout nejen proto, že ten se zde už neukáže...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CICo se divíte, shání už druhý den Smita CI/CI+ :laughing:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
fitipaldiProč lžeš? Mimo dotazu se tázající ještě 8x zůčastnil diskuse. To ti je málo??? Ale ani se nedivím, že po tvých hlo.upých urážkách se tu už neobjeví.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CITo je pravda 8 krát se zapojil, nebyl jako je většina zde že dá dotaz a pak už se nezapoji. Ale zajímalo by mě jak to dopadlo |
satman1
![]() |
|
Takébych se rád dozvěděl kde byl ten pejsek zakopán. ;) Možná je to uplně něco jiného ale modul od UPC kabel je také CI+ a v té starší Sony je rozhraní CI a po zastrčení asi minutu blikal a chytil se.V dnešní době je řekl bych všechno tak nějak individuelně specifické. |
hobo
![]() |
|
LG řady LBV softwarově podobném LB630V nejde správně žádný doporučený modul. Buď modul nenajde, TV se chová přesně jak popsáno, nebo (Smit) nefunguje na všechny programy. S kartou ICE od Skylinku funguje kupodivu prastarý Cryptoworks modul, problém je jenom s EPG, které se načítá pouze po přepnutí na příslušnou skupinu programů. |
petr2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
Pokudje tomu tak potom necht opravdu žijí LG TV. :-/ |
hobo
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIKup si modul Smit. S Neotion jsem mel v Smsungach problemy, se Smit modulem vse ok |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
petr2"problém je jenom s EPG, které se načítá pouze po přepnutí na příslušnou skupinu programů"to nie je problém, ale normálna funkcia všetkých obyčajných TV s EPG a low cost STB. Neukladajú EPG do pamäte. Konštruktéri týchto strojov ešte na to neprišli že je to nepoužiteľné. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
VyriešenéProblém bol v telce... trošku mi trvalo kým som našiel niekoho kto má tu istú telku tam som modul vyskušal a išiel tak som ju vymenil samozrejme ten istý tým a už mi ide bez problémov zo smit modulom :) |
Radimk0
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |