![]() |
|
DVBT - ORF sport +AhojJen pro informaci - dneska jsem naladil na smerovou antenu Vaten color- lokalita Litvínov programy - síla 80 % kavalita 75 % Mám to hozený na Prahu Cukrák. ORF sport+ Servus TV ORF 3 ORF 1 3 sat ORF2 W ATV Jihočeská TV Nikdy předtím jsem je nechytil - nevíte proč to najednou jde ? :))) Každopádně to jen potěší - nebo se nemám radovat dlouho ? :D |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: DVBT - ORF sport +neraduj se inverse R^ |
popo123
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
RE: DVBT - ORF sport +Jihočeská TV = K22 KleťRakouské programy Jauerling K31 a K21 Ano, inverze. Včera i dnes lze sledovat na Českobudějovicku na K57 vertikal vysílání STV HD ze Slovenska, asi V.Javorina. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Signál - to jako...Jen tak mimochodem... ikdyž je téma o DVBT, ale to jako když je jako mlha tak je signál silnější? Já měl porád za to, že když je jasno neboli čím hezčí počasí, tím lepší signál. Já totiž pozoruju změny signálu na jednom kanálu na 7e na satelitu a furt přemýšlím, že to kolísání je v určitou dobu (neboli otáčením Země) nebo prostě počasím... Já už si všiml, že se tady na parabole kdysi dávno řešil signál anglických programů na 28.2e, že když byla zima tak to šlo chytnout ikdyž to nikdy předtím nešlo... Snad jsem tu zprávu neskomolil... :)))Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: DVBT - ORF sport +"Já totiž pozoruju změny signálu na jednom kanálu na 7e na satelitu a furt přemýšlím, že to kolísání je v určitou dobu (neboli otáčením Země)...":)) :)) :)) :)) :)) Už dávno som sa na tomto srandovnom fóre tak dobre nepobavil. |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: DVBT - ORF sport +Co je na tom směšného? Někdy se prostě země točí rychleji, to pak satelity nestíhaj tu rychlost dohnat a receivry kostičkujou...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Bobo2Inverzní podminky nejsou pouze mlha kolem baráku....https://www.parabola.cz/clanky/4502/inverzni-pocasi-a-dalkovy-prijem-dvb-t-2/ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVBT - ORF sport +V pátek mi dorazil rotátor od Conrada, tak jsem dnešek strávil v garáži úpravou držáků a těšil se na podvečerní lovení. Motor se mi však asi po hodině lovení zasekl,točí se pouze kolečko na ovládací jednotce, bohužel ca. 2°C venku už mi nedovolily vylézt na střechu garáže a blbnout se stožárem a motorem :fuming: , Saxone ,nestalo se ti to taky? |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
decmento jsou dnešní šmejdy,já mám někde ze sedmdesátých let Rotor antenne STOLE a ani jeden problém,on tehdy stál 600 dojčmark,to byli slušný 4 vejplaty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: DVBT - ORF sport +No doufal jsem, že soudruh Conrad, když už k tomu nedá ani kus českýho popisu, tak že to bude echt dojč a pojede to :( , to jsem zvědavej, co jestli to zítra rozchodím nebo pomašíruje na reklamaci :fuming: .Jinak Saxon ho má údajně už 2 roky bez problému :lookaround: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
decmendva roky je málo,já na tom měl pětimetrovou swanku na VKV a přežila to,po plastu ani památky,jen kovové převody a ložiska,to už dnes jentak nevidíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: DVBT - ORF sport +já jsem ted na Ostravsku naladil na K31 rakouský paket ORS DVB-T WN,je tam ORF1,,ORF2 W,ORF2 N a ATV. |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
rojrojtomu se říká zázraky přírody pět dnů v roce,mě taky chodívali španělé a italové R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |