Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

západní příjem

chtěla bych požádat mám parabolu 85x90 staší ofset,doporučí mi někdo jaké družice,chci dát multifeed na 3 lnb a jedna by šla na 0,1W thor

zdenička
Registrace: 11/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: západní příjem

Chytni na ulici někoho v Dacii a požádej ho ať ti řekne o jaké družice máš zájem. Mohla bys nám sdělit o jaké programy a v jakých jazycích máš zájem.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Nastavit na 1°W, 4°W + Ti půjde něco z 5°W (oboje na 1LNB) a dál to nemá na W přidávat a z drůhy strany na šilhačku 9° a 10°E, za to jde na 1 LNB. R^

CES
Registrace: 4/2007

7°e, 0,8°w, 4°w... co asi tak jiného - možná ještě 9ka s 10kou na východě.

pf09
Registrace: 8/2010

@uživatel CES

Nedávno tu Saxon v nšjaký diskusi psal, že meleš kraviny a je to pravda, přemejšlej co´s napsal. A pokud na tom trváš tak uživatelce doporuč jak má naroubovat ty konvertory s odstupem 3°na klasickej multifeed.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

hogofogo

tak to patří asi i mně, že... nevidím v tom problém. Jednu dobu jsem měl na 90cm - 19,23,26,28, ohnisko na 26°e. Teď to mám na 125cm bez problémů (i za bouřek) a beze ztrát, tak nevím, proč by měl být problém u těch 3-stupňových svářeček těsně na západě na 80cm parabole- ba naopak půjdou právě v multifeedu na východní straně i 2 družice na 1 konvertor.

pf09

hogofogo

Kolego hlavně ať nemáš vlhké kalhotky ze Saxona - on taky mele blbosti a já ho nechám a nereaguji. Jinak na 3° jsou LNB ALPS a vejdou se, i klasický m.feed za dá upravit, jukni na net odborný SAT e-shop. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

@pf09

Netvrdím, že to nejde, ale jelikož tazatel nebo tazatelka zjevně vo tom nemá ani páru je potřeba říct j a k to udělat. Proto píšu todle:
A pokud na tom trváš tak uživatelce doporuč jak má naroubovat ty konvertory s odstupem 3°na klasickej multifeed.
Když někdo řekne "A", měl by říct i "B" aby pochopil/a že to není běžná záležitost.

hogofogo11

"chtěla bych požádat mám parabolu 85x90 staší ofset,doporučí mi někdo jaké družice,chci dát multifeed na 3 lnb a jedna by šla na 0,1W thor"
nevidím tam rozpor s tím, co jsme jí doporučili. Nikdo neřekl, že je to jednoduché. Ono pro někoho není jednoduché ani najít Astru na zahrádce.

pf09

Nevím proč bazírujete na tom Amosu, hogofogo má svým způsobem pravdu, ne každý má potřebu cosi bastlit a připasovávat.
Za mě střed na Sirius 5E a kraje 1W a 9E na 10E už toho moc není a stejně je to kraji slabota. Ale je to každého priorita.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Ať si tam dá klidně 13°e, 7°e (nebo5e), 0,8°w a nemusí nic bastlit... PS: na 80ce se dá na multifeedu na 2 LNB - 10,9,7,5°e.

pf09

Nevím proč bazírujete na tom Amosu, hogofogo má svým způsobem pravdu, ne každý má potřebu cosi bastlit a připasovávat.
Možno je ukrajinka.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

zdenička si robí ako vždy prču.
hodí dotaz typu "aká farba topánok sa mi hodí k pleti" a všetci hádajme. za posledné 2 týždne snáď tretí dotaz. A potom zmizne a niekde sa nám/vám smeje. Rv

Dagy2
Registrace: 11/2010

ozaj?

netáraj,
ten Amos si tu vyfabuloval uživatel CES, on nebo ona o tom nic nepíše. Ale je to stejně úplně fuk
https://www.parabola.cz/forum/topic-83344/
Zdenička, Dasenka nebo Lagacek, spammer co se nudí.

hogofogo11

Nerobí

Prču si nedělám nejsem zkušená a představte si ženská a běhá po střeše a točí antény.

zdenička

baví

baví mě to a ráda zhlédnu nové stanice. Díky vám všem za odpovědi.

zdenička

není zač

"Prču si nedělám nejsem zkušená a představte si ženská a běhá po střeše a točí antény."

Gratuluji, jsi první žena která ví co to je ofset, lnb, multifeed a thor 0,1 W kterou poznávám.

člověk
Registrace: 3/2006

člověk

to já jich znám víc,ale vždycky si to nechali udělat od chlapa R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Myslis parabolu....... :sly:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ženská,"co běhá po střeše a stejně tomu nerozumí. K čemu taková baba? Kdyby ji to bavilo, tak si poradí sama - jestli ji baví čumět na televizi, tak to potěš koště... ;P

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

To zdenička

No je to úctyhodné že vieš točiť s parabolu,možno aj krásne zadočkom,ale na to je predsa motor,aby točil kam potrebuješ.Stačí to správne nastaviť a nie sa š(nevhodné slovo)ť s viacerými LNB,ktoré sa po čase aj tak poserie.Mal som to pár rokov,ale furt sa niečo drbalo,tak som to zhodil,dal motor a mám už 8 rokov pokoj a točím si od 42E-po 30W,pohodička.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

liquere

všechno R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to Vlado

Nechci být "rýpavý", ale za 8 let žádný problém? Vítr-hnutá parabola, reset, nic? Tak tomu říkám štěstí...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

tukan

mam motor cca 2 roky a ziaden problem. montaz som si robil sam a to mam len ako hoby pre seba a nezivim sa tym ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

to drto

Dva roky nejsou osum, já jsem byl ze začátku zatvrdlý "multifokusák" a pak jsem to změnil na dva motory. No a s linuxem jsem to změnil na motor+multifokus, což je ideální. Ale že bych měl motor osum let a ani na něho nešáh, tak to si nedokážu představit ani v tom nejlepším snu. Asi proto, že mám motor asi metr nad zemí...
:)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

To tukan

Píšem že nemám problémy s motorom,je furt ako nový.Nepíšem že som nemal problémy s padnutou parabolou pri silnom vetre aj zo stožiarom,kde je stožiar aj parabola s motorom+ parabola,susedova/čo bolo aj príčinou pádu/na plochej streche baráku.Nastavenie,vrátane postavenia stožiaru,ukotvenia za cca.30 min.Ja v motore nevidím problém,ak to robí odborník.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra