![]() |
|
Nefunguje Skylink??Satelit mi píše kódovaný program a nic nezobrazuje a na web Skylinku se nedá dostat. Funguje to někomu? |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
KOTAZAsy tak nejak. Z toho čo sa tu píše to bude asy útok hackerov. Pravdepodobne sa im podarilo aj deaktivovať programy na niektorých kartách. Len zaujímavé je že sa ešte nikto neozval zo Skylinku. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
tz1000Mne funguje všetko |
karamelka
![]() |
|
tz1000Web stránka nefunguje. |
karamelka
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??to technikTKR:Dělám servis pro své klienty. Dnes to i někteří ocenili a poděkovali, když se nedovolali na Skylink, kde ani weby jim nefungovaly! Takže asi tak ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Už to jede i na SL-ready- jen zákaznická zóna Skylinku je nějaká přetížená :-) Žeby aprilia makal i po večerech? :))) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
Gratulace SkylinkuTéměř všichni kteří mi zavolali kvůli reautorizaci se již rozeběhli... Aniž bych se dostal do jejich webu.Trpělivost na Čt-programech. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Delta1: Pokud jde o kartu a její funkčnost, tak to nejsou tvoji klienti, ale klienti M7 neboli Skylinku. A ten také řeší případné výpadky ;)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
SkylinkUž nabehla www stránka, nedá sa ešte všade preklikať. Bohužiaľ žijeme v dobe počítačoých a sieťových útokov a podľa mňa za to nemôže Skylink. |
karamelka
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??No jo no, to je právě to, na čem se nikdy spolu neshodnem a taktéž s některými řediteli firem. Čí je vlastně klient! V zařízení je jen a pouze SIM operátora, nic víc a nic míň!Dnes je, zítra být "nemusí"! Otočit parabolou zabere pár minut a je to! Ale mě zůstavají stále ti samí klienti právě kvůli takovému "servisnímu" dnešnímu dni, kdy já jim vemu telefon, když vše ostatní právě nefungovalo :8) :) I když tele-tele-marketing se snaží zleva i zprava :lookaround: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
: Nefunguje Skylink?? (# 3523)Mám 3 karty. Jedna přestala jít. I po vypnutí sat. přijímače program nenaskočil. Přehodil jsem je v satelitních přijímačích a programy jdou. Ale to je dělání harakiri. Je to chyba Skylinku. A do registrace se nelze dostat.Dočkejme rána. A mějte se všichni rádi! Olřich |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE:Nefunguje Skylink??Zlatá O2Tv..fotbálek jede.. :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Mě to taky nešlo a již se to rozběhlo. Komu to ještě nejde? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Saták1Taky by se dalo říci zlaté DVB-T V HD nebo zlatá kabel UPC HD i se zvukem 5.1. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
šítlingsi jen ověřil,kolik na to ještě kouká oveček,pár mu jich zůstalo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??už jede i zákaznická zóna :-) pěkný zbytek středy všem. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Delta1: Klient je toho, kdo s ním má uzavřenou smlouvu a dostává peníze za poskytovanou službu, to snad není tak těžké pochopit, ne? :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
technikTKRto snad ví každý,ale taky bys byl rád,kdyby tě v nouzi do nemocnice dovezl soused R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@hoboSamozřejmě jsem měl na mysli ČT SportHD,Prima CoolHD...O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??http://www.skylink.cz/novinky/vypadek-kodovaciho-systemu-25-cz113.html4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
Sky linkO důvod víc ukončit se sky linkem smlouvu a přejít ke konkurenci.S freesatem u kterého jsem byl rok se to nikdy nestalo. Navíc to bude pěkný zmatek až dostanou členy kteří měli programy od T-MOBILE.To pak nepojede vůbec :laughing: |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
mojmirA když jsi třeba byl bez elektřiny, protože byl výpadek, tak jsi to řešil JAK? Také hned měníš operátora?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??pierrepetr: Koukání na TV rozhodně není tak akutní, aby se to dalo vůbec přirovnat k odvozu do zdravotnického zařízení. A navíc souseda bych s tím neotravoval co chvíli, ale jedině ve skutečné nouzi, což se u Skylinku říct nedá :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??No nevím,ale já žádný výpadek neměl u mě vše OK R^Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 777 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Koukal jsem akorát na zprávy ČT, pak po osmé hodině už jenom Němci a Rakousko, takže nevím. :((DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??u me taky ok jak na karte ICE v obejvaku v TV modul SMIT Ideto, tak na materske ICE a next karte. Prijimac Technisatstar SIR a HUMAX 5100S. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |