Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

e-mail od skylinku

Dnes mi přišel "výhružný mail"
Vážený uživateli služeb Skylink,
Dovolte, abychom Vás upozornit na blížící se Datum splatnosti Servisního poplatku,
které pro Vaši dekódovací kartu č. xxxxx.... vychází na 07.12.2014.

U dekódovacích karet, pro které nebude uhrazen Servisní poplatek k jeho Datu splatnosti,
dojde v souladu s platnými Všeobecnými obchodními podmínkami k zastavení poskytování služeb Skylink.

V případě, že se rozhodnete pro některý z placených programových balíčků z nabídky Skylink, nemusíte se po dobu trvání předplatného Servisním poplatkem zabývat.
Servisní poplatek je zahrnut v ceně každého placeného programového balíčku.
Čurina je ta že ta karta mi vůbec naptří,tak jsem jim to napsal jsem zvědav na odpověď Rv :laughing: Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

Info

Nieco podobne sa stalo rodicom, len to bolo formou SMS, pritom poplatok platia cez SIPO, tak ich to dost vystresovalo, no nakoniec to tiez bolo ku karte, ktora im nepatri.

RadoJ
Registrace: 3/2009

jackino

zaplať a neřeš, no co, že ti karta nepatří - někomu uděláš radost, blíží se Vánoce... ;)

pf09
Registrace: 8/2010

RE: e-mail od skylinku

Tady je vidět jaký v tom mají zmatek :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino

Tak ešte, že Ti prišiel taký mail, neznamená, žemajú v tom zmätok. Napr. mne, ani v mojom okolí ešte nikdy nič takéto neprišlo. Nemal si tú kartu niekedy, nepredal si ju niekedy?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

jackino

Prostě u té karty je tvoje mailová adresa. Někdo si ji zkrátka k ní dal, protože nechce být otravován maily od Skylinku nebo sám mail nemá. No a pokud nastane čas tak na tu mailovou adresu systém automaticky zasílám různá upozornění.
Zrovna tak u nicka RadoJ. Někdo si vymyslel telefonní číslo a trefil se jím do telefonu jeho rodičů. Ale tady je to zvláštní. Poprvé čtu, že je zasílána i SMS.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Někdo vyplnil tvůj email do kontaktů.....taky jsem to kdysi "viděl".Při zakládání účtu u Skylinky,někteří holt neměli emailovou adresu....... :laughing: Jsi právoplatným "ovladačem" jejich účtu. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Ale jště múžeš

na skylink zavolat,že si kartu stratil a oni ti polou za 347,-novou i s tím co na ní ještě zbývá a ušetříš balík za novou a ten kdo tvůj mail zneužil(použil)utře nos :))) :)))

korkoran
Registrace: 10/2006

Asi to bude pravda s tím mailem jak píšete asi to nečí karta bude :O ,ale moje to není,toto mi napsala nějaká madam ze SL
pro zodpovězení vašeho dotazu uveďte prosím, číslo Vaší dekódovací karty, značku a typ satelitního přijímače a registrační údaje - jméno, příjmení, adresu.

jackino

Co je na tom vyhrazne? :))) Dovoluju si Ta upozornit, to je vsetko, zaplatis alebo nezaplatis :laughing: :laughing: :laughing:
Vobec Ta nemuseli informovat a deaktivovat kartu po skonceni terminu, za ktory mas zaplateny SP, co by inak najskor urobili, keby nebola spomenuta moznost, ze v pripade programovych balickov SP neplatis a je v cene.
Takze zaplat SP, objednaj balicek alebo neries, nikto Ti zbran pri hlave nedrzi :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

Se nediv do jackino foukne a už se porazí.

satman1
Registrace: 9/2010

@Traky

Taky že to vůbec neřeším(jen sem dal info)na SL napsal,že ta karta není moje a tím to pro mě končí,že ji někomu vypnou je my šuma fuk :)

jackino

Presne to som myslel, ak skutocne karta nie je Tvoja tak ignoruj a neries. Preco by si mal ulahcovat pracu Skylinku alebo zakaznikovi, ktory ma uvedeny zly email. Jedine, ze si nejaky Samaritan, ktory nema co robit, len riesit problemy inych :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

RE:e-mail od skylinku

Taky mě to přišlo,neřešil jsem.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Zkus se dostat do účtu ke kartě pomocí čísla karty a emailové adresy, pokud tam nikdo před tebou nezadal heslo.Tam zjistíš majitele karty,který ji učitě oužívá, když zaplatil SP.

sirda
Registrace: 11/2006

A dej vědět jak to dopadlo.

joscer

„Taky mě to přišlo,neřešil jsem.“

Vypadá to že to bylo zasláno více lidem a věřím že se najde hodně lidí co tomu dopodrobna nehoví a než by přišli o sledování programů raději zaplatí. To ale též není v pořádku.

člověk
Registrace: 3/2006

možná

to později najdu ???

ale nevím zda e-mail , SMS nebo dopis výslovně říkal

nastává "POVINNOST" zaplatit SP ....

:laughing: :))) :crying:

ptáci !

tonek

To je ta hladovost managerů i přez mrtvoli. Tam v Ostravě na Marianských horách v tom ústředí vzniká asi děsný " SAJGON "" . No p. G. to jistě objasní. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Neřešit

nereagovat číčat jim do huby. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Karta určitě existuje někdo ji provozuje a možná, že čeká na meil s instrukcemi o zaplacení a ten přijde někomu jinému.Na neexistující kartu nikomu systém žádný mail nepošle.

sirda
Registrace: 11/2006

neřešít

Skylink nemá s čt 1 ČT 2 HD a ostatními stanicemi čt nic společného, satelitní distribuci si financuje Česká televize! Skylink na jejím vysíláním pouze parazituje svým servisním poplatkem

mila
Registrace: 1/2006

mila - proč lžes?

Copak neexistuje řešení, jak SP za programy ČT neplatit?

joscer

To jsou furt bláboly.....

měli spíš byste být rádi, že ze Skylinku nějaké upozornění vůbec dostanete a nenadávat furt jak paka! Alespoň se přijde na nesrovnalosti, které existují v každém systému, nejen u Skylinku, třeba takový registr řidičů, nebo registr motorových vozidel, to je taky zážitek.... :bomb:

Tondach
Registrace: 3/2004

mila

mila nevím kdo parazituje spíš ty bys nejraci vše zadarmo a ať to platí kdo chce. Ty jsi takový pravý slovakocech. Vše zdarma a sedět doma na perdely!

satman1
Registrace: 9/2010

joscer

„Copak neexistuje řešení, jak SP za programy ČT neplatit?“

Ano, ze strany zákazníka existuje, ale ze strany Skylinku ne. ČT (Prima) je dál za zákazníka musí platit i když je otázkou v jaké výši.

člověk
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra