Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Výběr přijímače

Ahoj,
prosím poraďte mě nějaký spolehlivý HD přijímač.

Mé požadavky jsou:

-Příjem Skylink.
-HDMI výstup
-Stereo cinch výstup
-USB rozhraní pro přehrávání avi, mkv, jpg, mp4 alespoň do rozlišení 1280x720.

Mám to k nám do hospody, přijde na to připojit projektor. Cenová relace: raději levnější, ale na druhou stranu musí splňovat mé požadavky, takže se nedá nic dělat, když se bude muset trušku připlatit.

Děkuji moc všem.

bohemian
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výběr přijímače

Ariva 250 třeba

koax
Registrace: 2/2008

teďka jsem něco hledal

a našel jsem tenhle:
Set AB CryptoBox 650HD + Skylink modul,

na tu Arivu se podívám, určitě si raději nechám poradit, než bych něco vybíral sám.

bohemian

Homecast3200CIIR

milord
Registrace: 12/2005

Ten Homecast ani náhodou,kdysi byly dobré typ 3000CR ale už dávno.Záleží hlavně jakou má konektivitu ten projektor.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

http://elektropeha.eu/index.php?route=product/product&path=62_63_91&product_id=208

loop12
Registrace: 7/2007

hdmi

projektor má samozřejmě HDMI, kromě toho má S-VHS a kompozitní video (žlutý cinch) a VGA. V současné době je to přes žlutý cinch na starém receiveru.
Jak zjišťuji, některé přijímače nemají stereo výstup, ale asi nebude problém vytáhnout stereo ze SCARTU, nebo se pletu ? Takže pokud tam bude místo stereo CINCH plný SCART, tak to je rovněž vyhovující.

bohemian

homecast ...

... ST 3200 CIR NE!
Teďka jsem dočetl podrobnou recenzi a z USB přehraje jen jpg a mp3
Takže to by mě u nás chlapy v hospodě omlátili o hlavu a nakonec by se z toho stal předmět doličný :-(

bohemian

Koukni na Golden Media dost slušně vybavený.

koax
Registrace: 2/2008

To bohemian

Tak si zaobstaraj DM-800SE klon za cca.140 € a nemáš čo riešiť.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

máte něko kušenosti ..

.. s těmito ?:

a) Set AB CryptoBox 650HD + Skylink modul
b) GoSAT GS-7056 HDi Skylink Ready
c) loop12 mě doporučil iNEOS

Stále vybírám, na první dva jsem tady na Parabole našel důkladnou pozitivní recenzi, obzvláště ten druhý. Ten třetí recenzují na jiných stránkách. Funkcemi vyhovují všechny tři, cenou dokonce víc než jsem očekával.

První je pravděpodobně nejvýkonější/nejnovější, druhé dva se zase dají najít v seznamu Skylink ready.

Teďka již mě jde spíše o spolehlivost a zkušenosti jiných s tou či onou značkou.

bohemian

najvýkonnejší je https://www.parabola.cz/clanky/4851/vu-plus-solo2-vykon-nade-vse/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Ak to chces do senku tak predpokladam, ze najvhodnejsi je tzv. "bezudrzbovy" prijimac ;) Z tohto dovodu odporucam Skylink Ready, ktory raz nastavis a v buducnosti nic neriesis len prepinas programi (sam sa aktualizuje, sam aktualizuje pripadne zmeny ponuky programov a ich frekvencii). Nepredpokladam, ze na tento ucel su vhodne "kutilske" prijimace so sirokymi moznostami, potrebujes krabicu, ktoru raz zapojis a potom uz len menis baterie v dialkovom ovladaci :laughing: :laughing: :laughing: Mam Gosaty 7056 a tento ucel plnia ako maju. Sice podporu prehravanych formatov z USB Ti neviem teraz potvrdit (na to mam ine krabice), ale ak by si chcel tak to odskusam.

Traky
Registrace: 8/2013

on nechce najvýkonnejší

ale taký čo normálne funguje :laughing:

do hospody budeš prekvapený, ale by som vzal jedine Technisat ISIO S3 a do neho modul Digi CI+ a DigiSport s PL s aac zvukom. na to chlapi prídu. Alebo im chceš púšťať Ružovú záhradu?

prehráva všetky formáty ktoré vyžaduješ z USB alebo zo sieťového disku.
ak by si chcel Digi aj Skylink tak bohužiaľ len ISIO S1, ktorý má dve CI+ šachty.

Dagy2
Registrace: 11/2010

VU solo

řeší tvé požadavky za pár šupů do hospody super,ovladač nedávej na stůl pijákům ,jinak OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

požadavky

bohemiana si dovolím rozšířit o

stříbrná barva ,

šíře 17 palců ,(43 cm )

díky t

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

to Traky

Mám čerstvě Gosat 7056 a zatím vypadá velmi dobře pro mé potřeby. Obraz hodnotím jako výborný, oba typy EPG, Diseqc 1.1 i slušný automat na ladění stanic. Přepíná rychle mezi 12 LNB přes EMP Centauri 16/1. 8 favoritních skupin.

Na Heuréce jsem četl, jedna paní si koupila dva Gosaty, ale nahrávku z jednoho nepřehraje na tom druhém. Máš stejnou zkušenost? Hodně bys mi pomohl, protože s myšlenkou druhého stejného přijímače si pohrávám...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Ano, nahrávky na jiném Gosatu ani nikde jinde nepřehraješ, takový krám ani zadarmo, dík ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra