Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Obraz sa rozpadava

zdar pani. mam taky problem od vcera vecera. prijmac ukazuje kvalitu signalu 100% ale obraz sa rozpadava ako keby nebol dostatocny signal. skusal som prijmac aj na inej parabole a robi to to iste. moze byt problem v tuneri prijmaca? prijmac je klon DM800HD a pouzivam motor stabHH90. robi to na vsetkych druziciach.
dik za rady

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Obraz sa rozpadava

pokud se přijímač chová i na jiném místě stejně, pak jsi vyloučil problém v parabole, svodech,lnb apod. Chyby může být v tuneru-jaká je to revize? Obraz se rozpadá na sd i hd kanálech? Zkusit eventuelně můžeš ještě box přeflashovat.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

skusil som popritlacat tuner a problem zda sa pominul :))
uvidim budem to sledovat ako sa to bude spravat. robilo to aj na SD aj na HD kanaloch. zacalo to vcera vecer cca okolo 10-tej. este ma napadlo ci nieco nechytali decka a preto sa nejak asi tuner povolil a nemal dostatocny kontakt.
reviziu tuneru neviem :-/

drto

@ drto

Kdysi míval jsem klony dm800 i 800hdse, teď Ti přesně neřeknu kde bys mohl vyčíst údaje o tuneru (buď přes webové rozhraní a nebo v nějakém pluginu, kde jsou informace o hardware).
To co popisuješ se mi osobně stávalo taky, ale spíše mi zamrzal box, prostě špatná kvalita zpracování a spasování HW. Já jsem to vždy pozoroval, když manželka utírala prach, při nadzvednutí boxu a prověšení koax. kabelu se to jakoby pohlo.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

mam vedla boxu este kable na pripojenie notebooku a starsi syn snimi zcasu na cas potahuje tak je mozne ze pohol aj so sat kablom od anteny. zatial to ale funguje od kedy som s tym pohybal bezchybne ;)

drto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra