Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Amiko 8250+ modul Conax TnK HD

Zdravím,v Amiko8250+ mám modul nCAM HD telewizja na karteHD CONAX ITI CIPLUS CAM s kartou nHDTV ITI NEOVISION.Problém je v tom že ak pozerám napr TVP1 a potom prepnem na iný program,nezobrazí sa a pri prepnutí naspäť na TVP1 sa nezobrazia ani ostatné programy. Po reštarte sa je to v poriadku, no stále problém pretrváva po prepnutí.Karta je aktívna od 1.12.2014 na 1 mesiac, v príjmači je FW 2.0.38 EMU.Poradí niekto čo s tým.Ďakujem

figmar
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Ešte doplním, že v čítačke kariet je karta ICE Skylink.

figmar

RE: Amiko 8250+ modul Conax TnK HD

hold ked si sa ulakomil na taky čerep ako amiko tak sa necuduj..
robi to preto ze citacka je conax embeded a aj modul mas conax, takze ten box nevie kudy kam Rv

medik
Registrace: 11/2011

možná ten box vie po FLASH nutí viac ako medik ?

daj tam sw. s příponou MCAS (nebo vymaž VŠECHNY KEYs)

a v nejhorším případě původní sw.CONAX a modul na CW nebo IR

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

Já mám sice arivu taky mě to blblo ice mám ve čtečce kartu TNK v modulu Technisat tak jsem všechny polské kanály přepnul do modu Dekoduji pomocí !!CI!! a vše šlape v pohodě,jak píšou výše asi se modul se čtečkou hádají mezi sebou oba Conax :)))

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Vymazal som keys, nepomohlo, tak teraz soft 2.0.38 MCAS ide to v pohode, no ešte teraz vyriešiť PL na 39,keď už keysy nemám. Nepoznám síce dosť dobre Arivu,Jackino kde to prepínaš ten mód Dekoduji pomoci CI ? Amiko to asi nemá.Ďakujem Tonekovi za radu.

figmar

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra