![]() |
|
DREAMBOX vs SKYLINKAhojte. , Rad by som sa opytal ktory cam cita v DM800HD kartu od Skylinku....? Dakujem pekne za odpoved. |
punca
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: DREAMBOX vs SKYLINKkartu od skylinku aku? ICE, IRDETO, IRDETO M7? treba byt konkretnejsi a podla toho sa navrhne riesenie. ICE cita Cccam 2.3.0 alebo nakonfigurovany Oscam, irdeto nakonfigurovany oscam, irdeto M7 cita len dreambox skylink ready |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: DREAMBOX vs SKYLINKIce funguje i se scam 3.59, ale jak říká quick123 je třeba dodat více informací!zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Re :Jedna sa o Irdeto kartu....Pouzival som ju cez Scam , teraz po roku nepouzivania (pobyt v zahranici) , som chcel kartu opat sfunkcnit s poslanim reautorizacie , ale ani tuk...Akoby neprechadzali zapisy , pritom som nic nemenil oproti poslednej funkcnej konfiguracii Scam - u , karta samozrejme zije , zaplatena ....Zrejme sa nieco zmenilo na strane druhej....Takze Scam uz je off ...? A ked Oscam ako konfigurovat ...? |
punca
![]() |
|
@ puncaMal som obdobný problém pred asi 3/4 rokom, ked menili niečo na kartách, tak mi to oscam ani scam nechcel pustit, daj to cez cccam 2.3.0 a zápisy prejdu a potom môžeš dalej používať scam. Mne to pomohlo. Neviem ci máš Irdeto ICE alebo Irdeto (caid 0624)? Mne to pomohlo pri ICE.uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: DREAMBOX vs SKYLINKA serpo mas zaplacene? |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: DREAMBOX vs SKYLINKSamozrejme vsetko zaplatene , , inak by som sa nepytal ...:-) A je to Irdeto Ice...aspon teda na karte je aj popri vyraznemu oznaceniu Irdeto , inde aj maly napis Ice 01 |
punca
![]() |
|
puncaMáš tedy Ice, to dokládá ten dříve používanej Scam. Nějakej Oscam neřeš, zkus stáhnout z feedu Cccam 2.3.0, aktivovat jej a postupně udělat pár refreší.Nebo skákni k někomu kdo by měl uničtečku nebo modul. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: DREAMBOX vs SKYLINKNo jestli byla rok neaktivni, tak si posli refresh, mozna budes muset poslat i vicex |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: DREAMBOX vs SKYLINKNěco podobného jsem řešil na svém DM500HD také s ICE kartou (0d96) a problém nebyl vůbec v softwaru (měl jsem oscam). Nevím jak je to u tvého Dreamboxe, ale u DM500HD při vložení karty do čtečky ji musím trochu povysunout, cca. 2-3 milimetry, když je ve čtečce nadoraz, tak se nechyti. Snad ti to pomůže. |
posix
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
![]() |