Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

diseq prepinac

caute.Dnes som prestavil jednu parabolu zo 75e na 30w .druhu mam skylink+motor a tretiu 36e lnb kruhova pol.vsetko prepojene diseq amiko 4/1.prestali mi ist rusi na 36e.pri zapojeni na priamo do sat 36e funguje ok.ked mam zapojene v diseq 30w a druhu parabolu s motorom tak ide okrem 36e.zaujimave je ze ked som zapojil 30w a36e do diseq amiko2/1 tak isli obidve druzice.po zapojeni 36e a druhej paraboly s motorom do dis.2/1 prestala ist 36e.mohlo sa stat ze pri prestavovani a manipulacii s kablami som odpalil diseq 4/1?skusal som aj druhy diseq 4/1 s tym istym vysledkom.prijimac mam amiko 8240hd.kruhove lnb nastavene v menu ako univerzalne.vsetko slapalo ok aj motor kym som tu jednu parabolu neprestavil.poradte prosim co mam robit.

phamor
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: diseq prepinac

Mám 36°E na gibertini 100cm a je to svedené (s jinými pozicemi z t-90) do Amiko 10/1 nepozoruju žádný problém. Používám kruhové lnb inverto a nastavení mám udělané dle výrobce lnb (10750-10750). Předtím jsem měl jiné lnb nějaký golden, ale nestál za nic. Nastavení oscilátoru tam bylo jiné.
Prvotně si tohle překontroluj. Jinak jestli jsi odpálil diseqc zjistíš proměřením portu (voltmetr příp. led dioda).
Třeba máš příjem u 36°E na hraně a kvůli útlum toho diseqcu máš tmu.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

to gunter

predtym mi to slapalo ok.signal 70-75% lnb gt scir 40 kruhove.parabola 100cm.nemoze nejako ovplyvnovat diseq motor ten prepinac ked po pripojeni sa signal z 36e strati?

phamor

RE: diseq prepinac

Tak na pčijímači nastav nějaký program na 36°E, odpoj koax od paraboly a zkus změřit napětí, které vychází z portu. Nebo zkus ty porty různě popřehazovat atd.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

dnes uz kaslem nato zajtra sa do toho pustim a dam vediet.

phamor

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra