![]() |
|
ORF karta výměnaDobrý den, používám ORF kartu, která zhasla, a do 31.12.2014 je třeba provést výměnu. Zitra dopoledne budu mluvit s Rakušankou, která je majitelem.Mám dotaz. Jak výměna proběhne, lze to udělat elektronicky? Jaké jsou poplatky? Předem děkuji za info. |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: ORF karta výměnastačí zadat do googlu toto:ORF Kartentausch a podrobně se dozvíš vše potřebné zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: ORF karta výměnagunter ...děkuji ti za info |
TUNER
![]() |
|
ORF KartentauschNo nevím co tím provozovatel získá,když do toho započítá náklady za výdej nových karet a už tak nízkou sledovanost ORF paketu díky kompenzaci DVB-T navíc nic zajímavého co by tam dávali navzdory tomu že rozumím řeči nic coby mě uchvátilo tak pochybuju že na tom něco trhnou,od těch pár zklamaných černých diváků sledujících programy v EMU.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: ORF karta výměnatakže vlastne schvaľuješ aby nechali tým čo pozerajú načierno funkčné karty, však ide o pr.d.Navrhujem aby aj skajlink teda vrátil programy na heknuté karty, tiež programy ktoré sú tam za moc nestoja, kto by to sledoval. Prosím poznáš nejaký program, ktorý za niečo stojí a bol by si ochotný ho platiť? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: ORF karta výměnavím, že nabídka programů je tam jaká je, ale zajímá mě sport na ORF 1 a Sport plus a navíc je tam nostalgie z mládí, kdy se to tady na Moravě ladilo v analogu.Pokud jsem na jejich stránkách dočetl správně, tak se vyplní elektronicky formulář, zaplatí 14,90 euro a pošlou kartu novou. Ještě mám dotaz, zda se dá karta přeregistrovat v Rakousku na někoho jiného ? |
TUNER
![]() |
|
Dagy2Ano jediný možná sem tam kanál na který se dalo dívat byl Sport + když dávali nějaký ten tenis byt převážně ofline málokdy online,ze skyslinku max. sportNova a nyní docela zajímavý AMC kde dávají jak zjištuji docela suprovní filmy s různými žánry na který nemá ani HBO,Filmbox,cinemax apod.to je vše a za to mám dávat prachy ?Ano pokud umožní jen jeden kanál za slušný peníz dejme tomu 30 kachen na měsíc tak nemám nic proti.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: ORF karta výměna[Ještě mám dotaz, zda se dá karta přeregistrovat v Rakousku na někoho jiného ?]Tak s tou vymenou ORF-Karty pozor!!! Tu vymenu karty muze provest majitel ktery ma trvaly pobyt v RAKOUSKU!. A je uz jedno, zdali se to udela elektronicky anebo pisemne. Ale musi se to provest z Rakouske adresy. Muze to byt treba i Au-Pair Ceska ktera ma adresu nekde v Rakousku. Jinak hrozi majiteli velke problemy. Takze ne aby nekoho napadlo to delat z Cech! |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: ORF karta výměnaTo je ale pěkná kravina,co když jsem rakušan který žije a pracuje v česku ???DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: ORF karta výměna@DVB -- tak takovych rakusaku, kteri bydli v bavorsku zvlaste v prihranicnich oblastech jsou tisice a vim,ze si s tim nelamou hlavu a maji to na nekoho napsano. Soukromma osoba v rakousku muze mit az 10 karet. Podobne zase nekteri rakusaci si prihlasuji auto na nejakeho bydliciho v bavorsku, protoze jsou tam mensi poplatky. Bavoraci zase radi nakupuji benzin v rakousku, protoze je tam o 20 centu levnejsi. atd. atd. |
JardaD
![]() |
|
RE: ORF karta výměnano nevím jak to ve skutečnosti je ale asi ten můj známý německý/důchodce/co tu žije a kdysi koupil kartu na tehdejší /Premiere/ s tím neměl problém i když v německu nemá trvalé bydliště ,zaplatil si to při jedné z cest za synem na 1 rok dopředu a pak to ukončil telefonicky.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: ORF karta výměna@DVB -- Nevim co to mas za kartu a zdali se da jeste prodlouzit. V kazdem pripade by bylo dobre zjistit na koho je karta registrovana a ten by mel s tim neco delat. Rozhodne se doporucuje aby se to delo z Rakouska, protoze pres interet pomoci IP-adresy lehce zjisti, odkud to jde.Na strance ORF je moznost po zadani cisla karty zjistit, do kdy je platna. ORF DIGITAL-SAT-Karten jsou na 5 let. Koukni se na nasledujici LINK: http://digital.orf.at/show_content2.php?s2id=855#gl_anchor_0_1_1 Od brezna pristiho roku bude jeste vetsi problem s prijmem Rakouskych programu. To se uz asi nebude libit samotnym rakusakum. |
JardaD
![]() |
|
RE: ORF karta výměna@DVB -- Na nasledujici strance se da prezkouset, jak dlouho ta ORF-Karta plati. ORF DIGITAL-SAT-Karten-Check:Jen upozornuji, ze ty udaje je nutno zadavat nekde v Rakousku !!! |
JardaD
![]() |
|
RE: ORF karta výměna@DVB -- Na nasledujici strance se da prezkouset, jak dlouho ta ORF-Karta plati.ORF DIGITAL-SAT-Karten-Check: Jen upozornuji, ze ty udaje je nutno zadavat nekde v Rakousku !!! https://www.orf-kartentausch.at/show_content.php?sid=36 |
JardaD
![]() |
|
![]() |