Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Parabola 100cm (Gibertini vs Tele System)

Rád bych koupil parabolu na Intelsat 907 (27,5W). Rozhoduji se mezi dvěma parabolama: Gibertini 100 Al (aktivní plocha 94x101) a Tele System 100 Fe (aktivní plocha 97x107).

Jaká bude pro danou družici ve spojení s konvertorem Inverto Black Ultra (single) vhodnější? Gibertini je o cca 300 Kč dražší, což nehraje v mém rozhodování roli.

Díky za vaše názory a zkušenosti.

hlavek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

hlavek

to záleží,jestli tady někdo tuto kombinaci vyzkoušel
Gibertini 100 Al , Tele System 100 Fe , Inverto Black Ultra,jinak to bude na tobě a rád nám napíšeš,co je lepší,já odhaduji,že to nepoznáš,spíš než řešit paraboly,nakup různá LNB,tam rozdíl poznáš v ozařovačích,ne v typu LNB ani F- podvodu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Gibertini!!!

kup gibertinku. ja si na ni nestezuju ;) signal mi jeste pri spatnym pocasi myslim ani jednou nespadl (mam ji od zari). ja mam sice du ale neni s ni zadny problem... je pravda ze bbc kanaly nemam otestovane bo to muj satelit nenaskenuje ale signal otestovany mam a ja mam okolo 72% dle me kalkulacky takze signal slusny.
ja ji spis kupoval kvuli feedum. sice vsichni radsi doporucuji koupit rovnou 120cm na feedy ale zatim jsem mel na vsechny feedy ktere jsem chtel sledovat pomerne silny signal takze pohoda... moje predchozi parabola byla obycejna fe 80 :D

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

RE: Parabola 100cm (Gibertini vs Tele System)

Pokud na motor, tak Gibertini, pokud na pevno, tak telesystem...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

RE: Parabola 100cm (Gibertini vs Tele System)

Souhlas s tukan, gibertini 100cm mám, dávat ji ale na fix je zbytečný. To Ti stačí jakýkoliv 100cm plecháč.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra