Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nejde mi Ariva 202

Při nahrání posledního software,mi nenaskočí ani displej,prosim co s tím mám provést

huckok
Registrace: 10/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde mi Ariva 202

Zapálit svíčky, něco si přečíst, zahrát společenské hry a vyčkat na konec svátků. Pak asi oprava přes RS232.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Za nejsnadnější považuji navštívit někoho zkušenějšího, který si ví rady...
Jinak - o nápravě přes RS-232 je vše podrobně popsáno v "Jak na to u Arivy 200" - viz např. na známé lososí stránce... (nebo to zadat do Google).

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Děda Petr !!!

Člověče dětku když jsi tak chytrý tak proč mu tu věřejně neporadíš a neřekneš jak opravit boot?? To snad není proti pravidlum tu poradit technicke otázky . Tak já ti to věřejně řeknu pač akorád kecáš a víš prd. Když jsme se tu já dotázal vůči Ariva s300 tak všechny mlčeli pač každy ví (nevhodné slovo) akorad tu tak kecá. Jediný kdo byl schopen a ochoten poradit byl nick pf09. Tak raději mlč dědku a šoupej nohama . Zbohem :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

Měl jsem nedávno ten samej problém. Ale přes RS232 se to znovu rozchodilo.

Labatt
Registrace: 4/2007

No, o Arivě 300 nic nevím, ale Arivu 202E mám doma a vím o ní maximum... - dodávám pro ni např. settingy na TV Freaku...atd.

Děda Petr

satak

tos asi trošku přehnal :-( on ten "dědek" bude patrně ten, na koho odkazuje - a tím pádem mu chce pomoci tam, kde je doma. A za ta léta už odhadne, kde je ztráta času něco řešit a je lepší vzít střep a zajít s ním někam, kde mu to bez bolesti za deset minut dají dokupy. Tož tak Slovani. Pěkný Boží hod :-)

pf09
Registrace: 8/2010

satak

spadol si sem z neba?Deda Petr je jeden a ten istý ako losos z TV freaku,či robur na AB,prečo by to mal popisovať i tu, ked má všetko na TV freak?

Duzu
Registrace: 7/2005

Tak a už jsem totálně prozrazený... :D :D :D

Děda Petr

Deda Petr

je tu mnoho tárajov ,ale len pár fandov ako ty,klobúk dole

Duzu

Duzu

Ježiš člověče poslouchej a chyt se za hlavu, tací mudrlanti jako jsi ty miluji . Tak asi ten člověk ( dotazovatel) je absolutní amatér a neví o tom nic , tak žádá o pomoc tady . Ani možná neví že náké stránky co tu píšete jsou . Já mněl satelit v 89 roce a digital od 97 to jsi možná ještě ani nebyl mezi námi ty mudrlante. HD jsem neuznával a pořídil až ted a přiznám se taky o HD sat top box nic nevím. A díky nick pf09 jsem něco málo pochytil a naučil a za to mu dík . Na rozdíl od tebe který jsi mlčel a nenapsal vůbec nic . Tak tu nerad a nekecej pokud by jsi byl frajer a něco uměl tak tu napíšeš tazateli dej sem mail já ti to rad vysvětlím a pomohu ti s tím ale ty neumíš zřejmě vůbec nic . :fuming: :fuming:

satak
Registrace: 1/2006

satak

tak ja v 88, ak si tu odvtedy tak netvrd že nepoznáš Ďeda, ten mu dal návod kde to nájde,ty tu píšeš ničnehovoriace litánie

Duzu

Na odborne rady sa chodi inde, pripadne staci google a vyhladavanie.

Kasr
Registrace: 8/2008

Na Boží hod se tu staří pardálové hádáte a zakladatel se tu ani neobjevil :-) Mír sokolíci-jsou svátky klidu a pohody.
PS: ... copak jste pod stromeček místo konvertoru dostali konektor, že jste tak na sebe nevrlí? :)))

pf09
Registrace: 8/2010

vsetko co

napisal robur resp. losos je spravne a moze to pomoct uzivatelom, len doplnim ze pri programovani a opravach sw roznych typov STB pouzivam pre seba kabel "RS-232 null modem krizeny" k plnej vianocnej spokojnosti...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Nejde mi Ariva 202

Pánové děkuji vám za odpovědi

huckok
Registrace: 10/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra