![]() |
|
zamrzání programů skylink transp.11876/H/29900Chtěl bych poprosit o radu.Vlastním receiver AB Cryptobox 550HD a po naladění HD programů z transp.11876/H/29900 mě u všech stanic z tohoto transp.zamrzá na vteřinku obraz,pak se to rozjede a znovu cca po 20 sec.znovu.Na kartě od Skylinku mám balíček kombi a u ostatních stanic mě to nedělá,vše jede normálně.Mám stejný receiver i u druhé tel.a tam je to, to samé.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Děkuji. |
ppp666
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
gunterno nevim zda to bude souviset ten linuxový box jsem provozoval asi měsíc bez problemů a bez vypadků až do doby zapojení toho nového transponderu a odskoušel jsem od doby zapojení vice softů i emulatorů ale pořad stejný vysledek |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
vendy1968jakou máš kartu? chtěl jsi zkusit přeci (pokud se nepletu) použít ten medialink jen jako klienta a to dopadlo jak?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: zamrzání programů skylink transp.11876/H/2...Měl jsem stejný problém u Topfieldu TF 7710 HDPVR. Stačilo naladit tyto kanály na frekvenci 11875 s jinak stejnými parametry a sekání zmizelo :))) U některých jiných přijímačů pomáhá navýšit/snížit SR na 29850/29990. |
Serano
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
klientchtěl jsem to zkusit bohužel to neumím nastavit nejsem v tom zběhlýpříští týden má přijet kamarád který se v tom vyzná tak snad po tom budu vědět více ale jak jsem už psal začalo to dělat až po té co jsem naladil transpondér kde jsou nově programy čt hd do té doby zhruba měsíc to šlo bez výpadků a zamrzání po té jsem zkusil i jíné verze softu a emulátorů ale se stejným výsledkem a nyní vidím že jsou problémy i na certifikovaných přijímačích |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: zamrzání programů skylink transp.11876/H/2...Ešte by som skúsil vymazať problémový TP a potom cez blind scan znovu naladiť, môže byť ako píšu niektorý vyššie, že ti nájde frekvenciu nie 11876 ale 11875, poprípade inú odlišnosť v nastavení a bude to fungovať ako má. |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
HD programy z TP 11876/H/29900Dobry den, chcel by som sa opytat, ci je mozne sledovat HD programy t tohoto transponderu na Plazme s tunerom typ: Panasonic TX-P 42 GW30, nove programy mi naslo, ale pise mi: ZIADNY SIGNAL, oskenoval som ich znovu, opat ich naslo a opat ziadny signal, pouzivam kartu Skylink Vymena ICE/CW s modulom CW, vie mi niekto poradit? Dakujem |
jusp
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: zamrzání programů skylink transp.11876/H/2...Jde, je pouze problém, že TV má TP 11.876 uloženu v paměti s rychlostí 27.500 a nikoliv 29.900! Pomůže tovární nastavení nebo spuštění automatického ladění SAT části, po cca. třech vteřinách jeho ukončení a pak ruční proskenování požadovaných TP. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
jusppokud píše žádný signál a naladí,možná je tak slabý,že ho sice dokáže naladit,ale zobrazit už ne,přesně na hranici,pak třeba malinko přesněji dostavit venkovní jednotku,kartu do toho nepleť,ta pouze rozkoduje,pokud je co rozkodovat,což u tebe asi není co R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |