Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Zkušenosti s Profinder Combo

Zdravím přítomné nadšence- chci se zeptat majitelů nebo těch co měli tento výrobek v ruce
https://www.parabola.cz/clanky/5363/profinder-combo-dvb-s-s2-t-t2-c-triple-vyhledavac-signalu/
na zkušenosti s provozem. Nastavováním parabol se neživím,je to pouze pro "takovéto domácí hraní" ,dosud používám k plné spokojenosti Satlook Micro + , nicméně absence S2 u tohoto strojku mě nutí k malé modernizaci. Hlavně mě zajímají zkušenosti s tímto "měřákem" v oblasti C-band, detekce velmi slabých signálů a SR kolem 1Ms/s apod.
Díky všem za věcné reakce.

decmen
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

decmen

bouřlivá diskuse byla zde i pod recenzí na d.i.g.i.z.o.n.e. tam snad nějaký user psal o nedoladěném sw a zejména tragickém spektru. Pokud si byl spokojen s tím co máš proč neupgraduješ na řadu Micro HD?

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

to gunter

Nevím zda je ještě upgrade možný, vím že kdysi to stálo kolem 100 eur , a teď by se mi navíc i občas hodila možnost "změření" dvb-t, což se satlookem nejde.

decmen

RE: Zkušenosti s Profinder Combo

Decmen: Pokud potřebuješ trochu slušné spektrum, tak tyto hračky ignoruj.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Je to pouze prima přenosná televize, nic víc tam nehledej :)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Co tedy koupit "na takové to domácí hraní" jak se ptá decmen a aby to nastálo majlant ;)

Jirka 76
Registrace: 10/2006

jirka

Občas se něco objeví na burzách.
Nebo trochu přitlačit a koupit třeba Horizon, nebo Planar.

Pak už akorát kouknout na velmi širokou paletu přístrojů Rover. Ve střední třídě toho mají určitě nejvíc.

On Air!

Saxon

Dobrá tedy, dám na radu Saxona-ten slušný spektrák je docela podmínka, no moc jste mě nepotěšili, ale i když bych ho měl za "slušnou cenu" (necelých 7kKč), tak je pošetřím a budu číhat na něco jiného v dané cenové hladině.
Ani jsem se nikde nedočetl, jak je to s možností přepínání frekvence oscilátoru pro C-band, vlastně celá diskuze na výše zmiňovaném fóru byla jen snůška dohadování o ničem Rv .

decmen

RE:Zkušenosti s Profinder Combo

Souhlasím s tím, co napsal Saxon, rozhodně třeba Planar je výborná volba, přesný a kalibrovaný stroj za příznivé peníze.
Ale rozhodně nesouhlasím s tím, že Profinder je přenosná televize. Hodnoty jsou velmi vypovídající, přesné zobrazení MER , konstelák pro DVB-T i DVB-S. Jen chybovost není to pravé ořechové. Rozhodně ukazuje alespoň něco, co se pravdě hodně podobá, což třeba za stejné peníze Amiko X-Finder a podobné hračky nezvládnou.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

Pozri sa na Dreamsky TRIO. TSC 90. Mám tu mašinka , zatiaľ celkom dobrá voľba!!!!! R^ :laughing: :)))

Kysučan
Registrace: 11/2007

TSC 90

mi přijde to samé jako uvedený Profinder, jen s nesmyslně přidaným HW (čtečka, slot CI.......na co ??? )a tím i natažená cena Rv
Nebo se pletu ? :lookaround:

decmen

Kysučan

A jak se ti líbí spektrák?

On Air!

Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra