![]() |
|
Čtečka karetZdravím, mám GoSat HD7056 kde je vepředu jediný vstup pro kartu, ale dostal jsem od tchána CI modul s kartou, která ve vstupu STB nefunguje. Předpokládám, že karta funguje jedině s CI modulem (nekamenujte mě, mám satelit cca měsíc). A tak sháním nějakou čtečku kam mohu dát libovolnou kartu, případně CI modul a aby celé to šlo do USB mého STB, existuje-li něco takového. Díky za rady |
AlanSh9
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Čtečka karetnevím jakou jsi dostal kartu od tchána, je třeba napsat typ-je učipu, ale v tom gosatu by snad měla jít ice i irdeto, alespoň to píšou tadyhttps://www.parabola.cz/clanky/4888/gosat-gs-7056-hdi-privetivy-skylink-ready/ jinak ikdyž máš usb, tak externí usb čtečka (nějaké smargo) Ti stejně chodit nebude, není to linuxový přijímač. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Čtečka karetJe to fakt, nepíšeš nic o typu karty, třeba ji měl tchán hozenou někde bokem a jen schází zápisy. V tom případě by postačilo vložit ji do čtečky, zapnout přijímač a udělat v zákaznický zóně skylinku její refresh. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
Mám dvě karty aKarta 1 hraje v Gosatu, karta 2 v Gosatu nehraje, přesto, že je funkční.Karta 2 hraje v modulu Irdeto Cl+ Smar CAM v Arivě 252. Vnímám to tak, že některé karty už mají zvýšenou ochranu proti použití v jiném přijímači. Paní na Skylinku jsem musel podrobně nahlásit typy přijímačů i modulů před refreší. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@samorostDokaď nedodá typ karty nemá cenu se dohadovat co a jak má fungovat. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Čtečka karetomlouvám se, kartu jsem měl označit, to je pravda. Je to karta z Itálie "tivusat smartcard" a je na ní ještě napsáno Nagravision a i ten CI modul je popsán "tivusat" |
AlanSh9
![]() |
|
RE: Čtečka karetKamaráde to Ti tam nepojede je to skylink ready box, tyhle karty chodí buď pod oscamem v nějakém linuxové boxu a nepotřebuješ ani modul a nebo v nějakém nelinuxovém přijímači, který je vybaven cl šachtou. Každopádně pokud budeš nakupovat vem to s sebou na odzkoušení, případně zkus u známých.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Čtečka karetAha, díky za radu, takže koukám-li po netu tak dobrý stroj by byl nějaký model technisatu? |
AlanSh9
![]() |
|
![]() |