Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vyber sat prijmaca

Zdravim, chcem kupit novy sat prijmac. Mam vybrane tieto dva viete mi poradit ktory je lepsi. Moje poziadavky sledovanie skylinku (prog. v HD, nahravanie vysielania), pozadujem automat. preladovanie stanic, stabilitu, rýchlost prepínania programov.

HD-BOX FS-9105+
AB CryptoBox 650HD

Diki

tiko
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vyber sat prijmaca

Automatické přelaďování programů nemá žádný z nich, nemýlím-li se. To je vlastnost "skylinkready boxů" Osobně bych bral hdbox, ale je to linux a nemusí vyhovovat méně zdatným uživatelům, za to ale má mnoho dalších výhod.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

co je na linuxu tak složitého,není jen strašák?,linux dávám kdejakým technickým laikům a přepínat programy zvládnou na vusolo stejně jako na arívě,o jaké zdatnosti píšeš,pokud se budeš ,jako neznalý vrtat do jakéhokoliv boxu,tak to rozvrtáš stejně,jako jiný linux-nelinux R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Já tomu rozumím, jde o plnohodnotný využití dá se nahrát i E2 využívat více pluginů a vymožeností (např. samba protokol, stabilní režim klient-server,přehrávání nahrávek mimo přijímač a mnoho jinejch).

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Všichni tomu rozumíme, jenom pierre zase pojed vtipnou kaši... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Pierre má pravdu,doporučil jsem Hd box 7119,uživatelé umí jen přepínat a jsou spokojení,nemají s ním žádný problém.

jjery
Registrace: 12/2012

Pierrepetr má pravdu, jsou uživatelé (a je jedno zda je jim 20 nebo 70 let) kteří zmáčknou tlačítko TV/R a už volají, že jim to nejde, že tam mají nějaké noty...a když jim říkám po telefonu stisknou tlačítko TV/R, tak zatloukají, že tam takové tlačítko na ovladači nemají. Na E2 se dá rozvrtat přes ovladač jen o něco málo více věcí než v obyčejném přijímači a přes LAN se běžný uživatel do nastavování nedostane. Nemluvě o tom,že například streaming obrazu třeba do tabletu zatím lépe zvládají přijímače s E2. A znám i důchodce, kteří toto využívají na dokoukání pořadu v posteli.

Jirka 76
Registrace: 10/2006

Téma: Vyber sat prijmaca

Pořad dokola,všechno to hraje stejně.

saeco
Registrace: 1/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra