![]() |
|
Nahrávání z HBO, průšvihUdělal jsem dva nepříliš povedené pokusy nahrát film z HBO.V prvním případě, to bylo před mnoha měsíci HBO dáno na tři dny do balíčku zadarmo za účelem reklamy, jsem na Arivě 252 zapnul nahrávání a jel až na doraz nastavení (25 hodin). Nahrávku jsem ale nepřehrál.Flešku jsem musel znova zformátovat. Tehdy to šlo. V druhém případě, na Gosat 7056 jsem řádně nastavil nahrávání z EPG konkrétního filmu a nahrávání se zhroutilo po 1 hodině, přijímač se "sám" z nahrávání přepl do normálního režimu, možná v důsledku použití jiného ovladače (doma je příliš aktivních lidí moc, žena, vnuci). Flešku teď vůbec "nevidí" žádný přístroj, PC, satelit, TV, notebook. V obou případech jsem jel na flešku 128 GB, která není obvyklá. Je příčinou neúspěchu: a) vlastnosti flešky, která nevyhovuje parametrům kanálu HBO, podotýkám, že z jiných kanálů HD byly nahrávky na ni úspěšné, b) ochrana HBO proti nahrání, c) vlastnost přijímače "Skylink ready", d) jiný důvod. Flešku nic nevidí a proto se ani nedá zformátovat. Musím najít experta na PC, který mi pomůže vůbec ji vzkřísit k životu, pokud to bude možné. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihDík za zprávu! :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
to PoldaSBudu Ti vděčný za Tvou stručnou zprávu, že máš nahrávek z HBO hafo...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
Nejsem sice PoldaSale mám nahrávek z HBO HD hafo, na interním HDD ve Vu+Solo2 a jdou přehrát i v PC (po síti). To jsi chtěl slyšet?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihČo také úžasné si nahrával? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihNo. Jestliže Ti flešku nevidí ani PC ani ..., asi bude problém v tomto médiu. Možná jsis měl předtím ověřit, jak velkou kapacitu fleš můžeš do přijímače vložit. GoSat- přijímač, který pro běžný režim sledování TV plně vyhovuje. Avšak, očekáváš-li od něj více, má někdy sám se sebou problémy, které se umocňují při aktivní funkci FastScan. Kolikrát jsem nabyl dojmu, že funkce nahrávání je jen jakási DEMO verze ,, na ukázku". |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
to JackalDíky, přesně to jsem chtěl slyšet.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
to KarnerGravitace. Nebylo to v 3D, ale film je to pěkný.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
@KarnerChceš vyvolat FLAME? Po tom je Ti "kulové" a daného problému se to nedotýká ani pověstným chlupem ...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihAcronis Disc Director by si měl s "neviditelností" flašky v PC poradit...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihOprava - ten je asi pouze na HDDJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
samorosttiež mám narávky z HBO, Technisat HDS2 + multicrypt + ICE.Problém určite nie je v nejakom blokovaní nahrávky od HBO alebo skajl. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
to silesianZ Gosatu 7056 jsem měl asi 4 nahrávky z ČT1HD, Novy HD, ČT2, Nova Cinema. Jen HBO krachlo.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihAsi blbá náhoda, zkus jinou FLASH nebo HDDJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihZkus HP USB Disk Storage Format Tool, ten mně tuším našel přes USB i HDD naformátovaný v PS3...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihsamorost@ Ke Golden Media 9080 mám připíchlej externí USB HDD a nahrávky úplně v pohodě ze všeho. Jediný co je krapet špatný je, že jsou soubory na HDD dělený a ne v kuse jeden celej. Ale na přehrávání to vliv nemá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihMneli jsem taky podobnou flesku ale rozchodit nesla moch jsem delat co jsem chtel a museli jsem ji vyhodit nastesti nebyla moje ale znameho. :)) |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihHlavně ty flashky jsou mnohdy neskutečně líný pokud jde o zápis a čtení. A nějaký extra rychlý Patrioty si koupí leda fanšmejkr. I když v tomto případě by se ani nevyplatily, lepší je externí hadr.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Patriots rychlým zápisem pokud možno pomalu naformátovat v PC a nemuže být problém. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@samorostkdysi (5let zpátky) jsem Arivu 200HD používal "ve spolupráci" s usb flash diskem Kingston datatraveler 32GB (černo-oranžový) a když mi přestal stačit, koupil jsem externí disk Samsung portrable 320GB.Problém jsem měl za asi 2roky jen 1x, tehdy mi z neznámých důvodů Ariva nenahrála 1 film. Tvé problémy mohou mít víceropříčin od velikosti toho flash disku přes jeho formát, velkou zátěž (odběr) směrem k přijímači atd. Asi Ti to nepomůže, ale bohužel dnes je skutečně nejlepší použití linuxového přijímače, který se zaintegruje do domácí sítě a umožní přehrávání filmů v různých domácích zařízeních. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihTechnisat Technistar SIR+Irdeto karta v CAM module: jeden 500GB WD Passport plný,momentálne nahrávam už na druhý (nahrávky si archivujem). Mnoho nahratých filmov aj z HBO,všetko funguje (aj v PC). |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
to thud"...všetko funguje (aj v PC)",to je v rozporu s mými zkušenostmi. Technisat SIR přece šifruje. Jedině, že bys záznam přetáhoval přes program Mediaport. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
Díky všem, zejména pak JackaloviNějak se z toho vyhrabu. Důležité pro mne je, že Vám to chodí v pořádku.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
@samorostVždyť Ti přece napsal - karta v CAM module,takže nahrávka je skutečně nekodovaná a v ".ts" použitelná i jinde(třeba i v té ARIVĚ252).Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihZkus dát flešku do PC, klikni na Tento počítač, dej Spravovat, najeď na Správa disků - zde bys měl vidět flešku a dej Nový oddíl - Formátovat.Napiš, jestli ti to pomohlo. |
kynolog07
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z HBO, průšvihamiko alien disk samsung2,5-500giga nikdy žádný problémAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |