![]() |
|
Sdílení programů mezi freeSAT a MagioSATMůžou spolu sdílet ještě nejaké programy, když jsou na stejnésatelitní pozici? |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
spamPpo návratu z trestný lvice :). Pokud jsi gramotnej stačí se podívat nahoru do týhle tabulky:https://www.parabola.cz/cz-sk/ Vše lze vyčíst ze sloupku poskytovatel. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
hogofogo11Myslel jsem další, nové programy. Chytráku. |
dasenka
![]() |
|
dasenkaZkus použít to, co máš na krku, a nebudeš tady muset zakládat stupidní témata. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů mezi freeSAT a MagioSAThogofogo Ti odpověděl úplně normálně, chytráku...souhlas s bretahzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
hogofogo11Ta ty raději zavři tu svoji nevymáchanou klapačku pač tebe když čtu tak se mi otvírá v kapse kudla . Jediný co ty umíš tak je odkazovat na porušování pravidla ale rada žádná jen kecy a kecy jelikož vůbec nic neznáš a nevíš. Když jsem potřeboval jednou jedinkrát poradit tak tací chytráci jako jsi ty zarytě mlčeli , jediný kdo poradil byl PF09 a stačilo jenom říct nahraj tam přes flash softcam . Takže sklapni a ty nikoho nepoučuj ty ne . Zbohem :fuming: :fuming: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
sataksamozvanej admine, nápodobnězgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
satakbych řekl na jeho místě, nechápu oč běží, podle mého názoru odpověděl úplně normálně.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
to satakAle vždyt klid, o nic nejde, kdyby každý reagoval takhle na každou kravinu, tak by tady bylo jenom sado-maso. Každého vytáčí něco jiného, ale hlavně ta pomoc tady na foru je dobrovolná. Nemůžeš přece někomu vyčítat, že když jsi potřeboval, tak nepomohl. Takhle to nefunguje, nesmíš si to tak brát. Každý tady někoho "vytáčí", ale to je tady přece zdejší folklor, taky mám svoje "oblíbence", ale nepíšu jim pokaždé za každou kravinu /možná jenom z mého pohledu/ a hlavně nenadávám, nikdy a nikomu. To se nedělá...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů mezi freeSAT a MagioSATTřeba Viasat Nature, Film Europe,CBS Drama atd. |
dasenka
![]() |
|
@tukanSouhlasím s Tebou, bohužel dotyčný nepochopil, že od uživatele "Zdenička" se jedná o takový folklor stylem:Téma-Ban-Téma-Ban a asi a asi mu to dělá dobře, jak říkáš každý jsme jiný. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Sdílení programů mezi freeSAT a MagioSATsorry dášenka už jsem z toho zmaten...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Sdílení programů mezi freeSAT a MagioSATano je to tady samy chytrak ale poradit to ne protoze tomu vubec nerozumi jako mapriklad bretah ci gunter hogofogo 11 bud poradte anebo nepiste blbosti nebo kritiku takovi chytraci nemaji co delat na fore |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
milej Venco,projdi si svý vlastní vlákna a hodně dobře koukni kdo a kdy Ti radil, možná bys byl hodně překvapenej koho si tu zbytečně beřeš do huby. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů mezi freeSAT a MagioSATtak davejte sve vedomosti a ne povisenost |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů mezi freeSAT a MagioSATTak nevím, používáte tady výraz "chytrák" v negativním a hanlivém významu a přitom jsme všichni tady "chytráci". Aspon já se za chytráka považuji, určitě né za blba... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |