Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

lg 50pb690v

Zdravím jsem tu nový,prosím o radu, koupil jsem tuhle tv, má zabudovaný satelitní přijímač, jakou parabolu a další věci koupit? Nebo jestli je tam nekvalitní přijímač a koupit komplet?

Marian13
Registrace: 1/2015
Odpověď v diskusním vlákně

Marian13

Máš to na skylink, či UPC? pak parabolu 80-85cm ať máš příjmovou rezervu. Pokud si vystačíš s tou TV, musíš dokoupit modul a kartu. Kompatibilní modul pro Tvůj model televize by Ti měl doporučit prodejce TV. Obecné neduhy televizí s vestavěným sat. tunerem jsou známy. Stačí pohledat. Nechystáš-li se do budoucna provozovat v domácnosti více přijímačů, které by sdílely 1 kartu a pokud jsi nenáročný divák, vystačíš si s tím co máš. Pokud chceč něco více, můžeš dříve či později dokoupit přijímač.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

to je vše hezké

ale z dotazu nic nevyčteme, akorát že si si koupil televizi.
Co ti řekl prodejce?
Jakou platformu budeš přijímat?
Jinak je zde sekce ABC a tam se podívej ale jelikož si myslím že o tom absolutně nic nevíš /dle dotazu/ tak to svěř někomu kdo tomu hoví.A bez urážky.Jinak sat přijímač v tv ujde ale je to neštěstí.

slávista
Registrace: 11/2010

RE: lg 50pb690v

máš pravdu, nerozumím, proto tu prosím o radu, co mám dokoupit. Nechci nic extra ani šmejd, protu se tu obracím na lidi kteří tu tomu rozumí. V obchodech se dozvím od těch panáků ... :)

Marian13

Marian13

Zkus popsat kde bydlíš (místo příjmu) a o jakou platformu tedy půjde (provider), co plánuješ do budoucna. Jak jsem psal, nezřídka se stane, že si člověk něco koupí, potom ho to chytí a za 1/2roku si rve vlasy, že chtěl něco jiného. O to jde.

gunter

Souhlas s gunterem,byť s laděním si asi užiješ,přinejhorším někoho seženeš/modul jsem použil smit CI+pro SKYLINK/,jsou lidi ,kteří ho nedoporučují-tzn.zkoušet více značek,s UPC nemám zkušenost,hlavně se na začátku nepouštěj do motoru a nebo multifokusu-jedině s odborníkem! :O :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

jak to pomůže tak Vysoké pole 208 :((

Marian13

Marian13

člověče z Tebe to dolovat...pokud je to na Valašsku, kup si parabolu Fuba, je sic dražší, ale vyplatí se, podívej se na nabídky jednotlivých platforem a ujasni si co chceš do budoucna, není kam spěchat...

gunter

když máš 15 litrů na tv

tak asi nejsi kolenovrt a podle toho nejsi schopen odpovědět na dotaz co míníš přijímat /jaký provider/ tak je lepší to svěřit odborné firmě protože to nezvládneš/bez urážky/.ty za hodinu neodpovíš na co se ptáme. :O

slávista
Registrace: 11/2010

to Marian13

Satelit v Tv je pro "začátečníka" určitě neštěstí,ale pokud ji koupíš již předlazenou tak no problema.V obchodě za funkční TV zaplatíš,pokuď je možnost,tak si to nechat předvést na modul i s kartou v obchodě....reklamovat to budeš jedině tam..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Marian13

Ahoj vezmu to ve zkratce,dej si skylink,budeš potřebovat modul Smit CI+,kartu,parabola klidně 80 - 90 konvertor určitě minimálně monoblock na dvě družice 19°a 23,5°a aspoň Twin nebo leší quad na 4tv nikdy nevíš kam další tv budeš kupovat a nebo přidávat sat.přijimač,do začátku ti to bude stačit na normální dívání můj názor pokud chceš víc družic tak je potřeba odborníka který nastaví jinou parabolu a k ní víc konvertorů a všechno spojí aby to jelo ok čus

kanon
Registrace: 2/2007

Jen názor - pb590V se víc povedla než pb690V. :

CES
Registrace: 4/2007

kanon

díky jednoduché výstižné

Marian13