![]() |
|
Po přeladění nejde Nova + Prima HDDobrý den,měla bych dotaz. Včera jsme ručně ladili programy, dle daných specifikací na www.skylink.cz. Podařilo se nám téměř vše, kromě Nova HD + Prima HD a nových programů, které měly být v HD. Máme televizi Sharp Aquos, s kartou Irdeto. Nejde mi teda vůbec naladit frekvence 11876, přenosová rychlost 29 900. Nevíte v čem může být problém ? Děkuji moc za radu. Lucka |
Lucinda55
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 8 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDŽeby v tomto?Prečítaj si to či si niekde nespravila chybu a nezadala zlé parametrehttps://www.parabola.cz/clanky/5444/skylink-spustil-6-novych-hd-programu-na-nove-kapacite/ VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDdíky moc, ale zadáno bylo všechno správně, kontrolovala jsem to několikrát, všechno mi to našlo, fanda, telka, smíchov, CT 1,2 Hd, vždycky mi to napsalo, že digitální služby byly nalezeny. U té frekvence,kde má být NOVA HD, prima Hd, Joj HD atd, mi to napsalo, že digitální služby nenalezeny, tak nevím. Ale díky moc za tip. :) |
Lucinda55
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDNieje zač,rádo sa stalo.Pekný deň.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDPilot má byť ON,možno preto ti to nenaladilo ako malo,skús ešte túto možnosť.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDdíky moc, zkusím, jen nevím kde to najdu :lookaround: |
Lucinda55
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDV televizorech Sharp se myslim udaj pilot nezadava. Tv si vse najde automaticky. Zadava se tam myslim pouze kmitočet, polarizace a SR rychlost. Bude ale zalezet na typu televizoru od výrobce Sharp. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDdíky moc, máte pravdu, právě, že jsem tam nikde možnost pilot on/off nenašla :). Děkuji za odpověď. |
Lucinda55
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDAhoj Všem, chci se jen optat zda je v Fastscan tabulce už správně Nova HD s primou HD. Včera se na několika přijímačích s funkcí Fast scan nezobrazilo automaticky jako by v tabulce ještě nebylo... Má někdo zkušenost? Nutno podotknout že programy ČT byli okamžitě.. díky za info o aktuálním stavu.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDHyper ma pravdu, taky vlastnim SHARP a pilot se nastavuje automaticky. Jinak jede vsechno, jak ma! |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
PájíkTabulka FastScan je OK. Vscehny pozice na A3+A1 jsou funkcni. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelka1. problém v naladěný nových frekvencí má plno přímačů i TV i se satelitem i když zadáš 29500 atd tak se ti to stejně vrátí na 2700 atd. nepřepíše se to i když smažeš určitou frekvenci a znovu naladíš tak se ti to stejně nepovede přepsat . Na to je jediný lék vše vymazat a znovu naladit to pomahá někdy i tov. nastavení auto. ,ale u obou případů znovu seřadit programy to je potom problém časový2.Fastscan je dobrá věc funguje , ale jednorázové seřazený programů nejsou zase pro plno lidí to správný co potřebují a stejně si to přendavají po svém a zase mají plno práce kolem laděný a nadávají . Oni nepotřebují na 100 pozici tu konkrétní stanice oni ji chtějí na 6 mistě třeba . 3 : samozřejmě jsou i takový TV se satelitem a satelitní přístroje že to funguje jak má ,ale zase majitel neumí přeladit i ty také nadávají a dokonce všechno rozladí , že nic nejde .Známe ze servisu u známého :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Po přeladění nejde Nova + Prima HDFastScan nevidím v tom moc veľký význam v takom štádiu ako to funguje teraz. Celé sa to prehádže a môžem zostavovať zoznam znovu. Ideálne by bolo, keby fastscan sledoval, to kde máš naladené na základe názvu stanice a automaticky aktualizoval frekvenciu. To je taký technický problém toto raz naprogramovať do firmware? A kto si manuálne premenuje názov programu, tak mu dá na koniec zoznamu nový ďalší program so správnym názvom. Ja osobne fastscan nepoužívam. |
chance2
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
standa111Dotaz byl, zda je spravne tabulka Fastscan, tvuj problem s dotazem nesouvisi.ad1/ pokud ma prijimac certifikaci Skylink Ready, problem neni, bud rad ze to aspon ty necertifikovane kramy po tovarnim nastaveni to naladi ad2/ Neni dulezite co si myslis, ze je spravne. Fastscan funguje u vsech operatoru v Evrope stejne! Pokud neni nekdo liny, tak si do favoritniho seznamu nasklada programy podle sveho, opet to tak delaji vsichni zakazniky treba i takoveho ruskeho Trikoloru, ktery ma 15 milionu abonentu!! ad3/ To je to typicke ceske fnuk fnuk, ja bych chtel zdarma neco udelat a hlavne hned a vsichni jsou lumpove ... |
koudelka
![]() |
|
Přeladění Sharp AquosZdravím ,mi pomohlo připojení k ethernetu,potvrdit zprávu (15nových stanic)a znovu automaticky naladit celou Astru 23,5.Pozice Nova HD atd,se posunuly na 54,55.56kanál a hrají.Při manualním ladění zůstaly přibližně na 40kanále napsalo to že stanice byly nalezeny ,ale nehrály.Hodně štěstí. |
vetesnik2
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
koudelkazdravim. Ted trochu mimo téma. Mel bych navrh zda zaradit jeste do seznamu Fastcan druhou verzi Servus HD Deutschland když uz je tam i druha verze RT HD v Spanelstine. Obcas je na Servus HD Deutschland rozdilny programovy obsah. Například při hokejovem utkani v nedeli, kde davaji primy prenos z Rakouske HL na Rakouske verzi Servus HD a na Nemecke verzi davaji prenos z utkani Nemecke hokejove ligy. Myslim, ze by to nebylo spatne. Pokud jej bude mozne zaradit, tak předem diky. Aspon nebudu muset doplnovat tuto verzi manualne do seznamu tv stanic. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
HYPERDobry napad, zaradime, ale bude to az pri nejake vetsi zmene R^ RT jsou verze rozdilne, proto jsem to tam dal. Nad tim Servusem jsem uz uvazoval, ale nebyl jsem si jisty zda tam nejsou jen jine reklamy. Tusim jeste Nickelodeon tam mam obe verze a mam pocit, ze jsou obsahove stejne, jen je tam nejaky 5 minuty casovy posun, takze mozna to vyhodim. |
koudelka
![]() |
|
koudelkaten eurosport na 236.(asi) pozici fakt dobrý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pro lucinduMám dva Sharpy jeden .....632,tam jsem zadal jen čísla transp.a rychlosti a vše OK,druhy novější ....732 hlásil po zadání nic k uložeí,až po továrku a načtení celé družice vše správně načteno a odmazáno přebytečné |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
a koudelkaněkterý Sharp ani fast skan nemá a jeden skrzlink Homecast 3200 ready načte s fastskanem jen sd kanály ,až po načtení celé23,5 a odmazání ,je tam al OK |
korkoran
![]() |
|
pierrepetrChce to trochu ubrat v psani a pridat v premysleni RvEspHD je na 60, SD verze VSECH duplicitnich kanalu jsou od 300 nez se postupne stejne casem odpoji :O |
koudelka
![]() |
|
Sharp AquosMoje troška do mlýna: mám Sharp Aquos ani ne rok starý, 65 palců, s DVB-S2 tunerem, a také jsem zkoušel naladit nové parametry Skylinku pro Prima Cool HD, Fanda HD atd na uvedené frekvenci. Nešlo to.A nejde to, ať dělám co dělám, instalace nového FW televizoru - nic, smazání všech programů - nic - tovární nastavení nic, laborování s nastavením satelitů - nic. Pozor, televize tyto nové programy v pohodě naladí, ale když na jakýkoliv přepnete, napíše to "nedostatečný signál, zkontrolujte anténu". Po týdnu pokusů jsem to vzdal a kupuju externí tuner. Vyzkoušel jsem můj starý Edision, který je HD také - v pohodě to naladí a funguje. Takže problém není v parabole nebo LNB, ale v Sharp Aquos. A to jsem tuhle TV kupoval speciálně s DVB-S2 tunerem abych neměl tolik krabiček a dálkáčů. Ach jo. |
Bermen91
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Sharp Aquos ještě jednouZnovu jsem četl celé vlákno a uvědomil jsem si že kolega Vetesnik2 na to kápl ! Moje TV po posledním ladění posune kanály laděné před posledním laděním na frekvence které byly laděné jako poslední (myslím, že to je bug firmware) proto i když jsou naladěné, nehrají, protože jsou na jiné frekvenci než byly laděné. Mělo by pomoct všechno smazat a kompletně naladit Astru 23.5E. problémem jsou nové frekvence, které se ve standard ladění nenacházejí - když to ručně nastavíte, pak se přesunou frekvence a nehrají. Začarovaný kruh. Zatracený Sharp. |
Bermen91
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
koudelkano mě je to jedno,já tyhle s.r.a.č.ky šítlingu nepoužívám,ale zákazníci s mini balíčkem a šítlingredyšroty frflají"Chce to trochu pridat v premysleni" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Chvojkovice Brodnevíš kterej h.l.u.p.á.k. u šítlingu takto řadí na pohřebiště programy,které nemají alternativu alespoň do stovky,to se mu tedy povedlo,že ho pozdravuju a ať si dodělá večerně osmou třídu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
bermen91koukni na můj komentář ve 23,05 a přidám zkušenost.Načtený je tam má možná 2x a jsou někde v tom 10 000 seznamu.Taky jsem párkrát takhle něco našel, na konci druhé družice A1,podruhé A3.To byla ale zřejmě nezjištěná chyba v rukách a poalý čtení zápisu na displeji. |
korkoran
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |