![]() |
|
Zbohom SkylinkTak sa mi po dva a pol roku pokazila karta Ice(neviem čo sa mohlo stať), po mailovaní a ozaj dlhom telefonovaní mi povedali aby som im kartu poslal, tajne som dúfal že mi ju za mierny poplatok vymenia. Prišla mi pôvodná karta, neopraviteľná, tak som sa pýtal čo ďalej. Mám si kúpiť novú kartu, zaplatený serpo ešte polroka na ňu nepresunú, ani mi nevrátia. Aby som si kupoval už tretiu kartu,(CS Link, potom výmena) na to sa fakt vybodnem a oželiem HD programy. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193 | |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkdo nedavna to vedel predajca cez zakaznicky servis uhrat na vymenu dokonca so dve poskodene karty takto menil zakaznikovi ale neviem ako je to teraz ked uz vymena oficialne neexistuje |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkto už možná bude lepší koupit iceku v bazáru,než novou M7,která mu třeba nepojede v jeho šrotu |
pavlizie1
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinkjen drobna osobni zkusenost z NC+: vadna karta ( zadna to komunikace s kartou), bez zasilani vadne zpet do tri dnu prisla gratis karta nova |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkJa mám zase zákaznika,ktorý márne bojuje o vrátenie nespotrebovaného kreditu za maďarský balíček, ktorý prijimal len 3 mesiace a mal ho zaplatený 1 rok.Vraj nemá nárok, lebo Skylink tuto službu už neposkytuje, hoci deklaroval, že tým, ktorí nebudú mať možnosť prijimať tento balíček vráti nespotebované do kreditu.Márne sú telefonáty a aj emailová komunikacia.Stále si dookola melu ako papagaje to samé-nemáte nárok, už Ste si to vyčerpali, hoci v histórii objednávok svietí dátum 28.9.2014 a platba bola na 1 rok.Zaujimavé je , že tam pre istotu nahodili-vyčerpané,hoci to nedáva logiku.1 rok uplynie až v septembri.Čudujem sa,že sa dokážu za pár drobných € takto zhovaďovať.Podotýkam, zákaznik by najradšej bol, keby ten balík mohol nejak prijimať, kôli tomu si aj dal zriadiť prijem z Eurobirdu 9, ale žiaľ, že to nejde,stále je to zakódované.A na otázky, ako by to mohol prijimať,vôbec nereagujú.To je moja skúsenosť Skylinku, ktorý si vôbec neváži zákaznika.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkSatoshiho chápu. To, že se karta může poškodit není nic neobvyklého čtečky se zahřívají a čip i plastová karta trpí. Divím se, že "profesionálové" u Skylinku s něčím takovým nepočítají.Solidní firma by zákazníkovi kartu vyměnila třeba i za nějaký manipulační poplatek např. ve výši výrobních nákladů karty ( pokud by je to mělo zrujnovat ) a veškeré již zaplacené služby na novou kartu převedla. O tom zda je Skylink ( M7) solidní firma nechť si každý udělá obrázek sám ........ Já doufám, že lidé jim to za ty jejich "služby" vrátí a prostě půjdou jinam . |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
To letasTvůj zákazník nechť přejde k Freesatu a půjde mu tam maďarských programů hafo a ani nebude muset mýt ten jejich speciálně v------é LNB na 3 pozice :-) |
shiraz
![]() |
|
to letas - oprava - ach ta gramatika :-)Tvůj zákazník nechť přejde k Freesatu a půjde mu tam maďarských programů hafo a ani nebude muset mít ten jejich speciálně v------é LNB na 3 pozice :-) |
shiraz
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkPresne tak, delnicka trida by s nima zatocila..... :) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Re: shirazNJ, aj to je riešenie,ale, ako som spomínal skylink si neváži zákaznika,lebo dotýčný si pravidelne ročne platí minimálne multi balík a aj teraz ho má do 9/15 zaplatený.Tak musí tam už nejak vydržať.Vy....né LNB na tri pozície za vyše 100 € si len neznalko kúpi.Príjem Z Eurobirdu som mu za pár drobných hneď zriadil,ako to deklarovali zo zvyšnej paraboly,ktorú tam mal,v tom nebol problém.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkNemá si to platit tak dlouho dopředu, tady je výhoda měsíčních plateb a la freesat. Poslat někomu pár tisícovek jen tak kamsi do Lucemburska, to už chce notnou dávku odvahy (nebo hlouposti).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkPoldaS-asi zaplatil 10 a dostal 12 měsíců,to je to lákadlo |
pavlizie1
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
To jsou furt bláboly........hlavně nakydat hodně špíny na Skylink, že! Spíš by mě zajímalo, co se s tou kartou "OPRAVDU" stalo! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Re: sbohem......Moje zkušenost stará asi 3/4 roku.Nemohl jsem najít kartu s mini balíčkem v akci(byla klasik pod notbukem) tak jsem volal na info co se s tím dělá při ztrátě,Jen jsem odstrčil notbuk tak jsem ji našel,tak volám zpět,mezi tím ta chytrá dívčina stáhla kredit a že si mám koupit novou a zaplatit mini bal,ale za plnou cenu.Tak jsem napsal na skylink@sky...že maj jistě záznam hovoru,jak předem deklaruje automat a že můj android taky nelenil(je to dobrá aplikace)no a do druhého dne byl kredit zpět. :) :) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranStáhla kredit? Ale kredit přeci není navázán na číslo karty, ale na účet uživatele. Ostatně, proč strkáš něco do kreditu?Někdy mi to tady připomíná dávný seriál v TV, který se jmenoval "To nevymyslíš". Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
tak istoby ma to zaujimalo tondach-u, nehladiac nato ze satoshi zatial NIKDE nezverejnil foto svojej mailovej komunikacie so skylink-om, ako slubil...takze mas zatial stale pravdu o blaboloch.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Zbohom Skylink"tady je výhoda měsíčních plateb a la FreeSAT"Ty děláš, jako by Skylink možnost měsíčních plateb neměl. Ostatně, co se stane, když nejsi spokojen a přestaneš ty měsíční platby platit u FreeSATu? U Skylinku se nestane nic, teda kromě toho, že ti nepůjde PayTV. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkSkylink sice měsíční platby taky má, ale ne tak sofistikovaný jako freesat, kde ti přijde klasický vyúčtování. A nechápu proč bych měl něco přestat platit, kdy nejsem spokojen? To takhle postupuješ všude, třeba u plynu a elektriky, že při nespokojenosti se jednoduše vykašleš na placení? To už máš nejspíš všechno olepený exekutorem :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkTondach@ No co by se mělo asi tak stát? Prostě se kartička potentovala a místo dekódování programů je z ní akorát škrabka.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Zbohom Skylinklenže karta sama odseba len tak neodíde ked mu doteraz šla čert vie čo sňou robil alebo s prímačom🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
PoldaSTy bys byl dobrý politik. Dostaneš otázku a stejně napíšeš o něčem jiném. Proč do toho pleteš elektriku nebo plyn? Jde o Skylink a FreeSAT. Ale u tebe už mě to nepřekvapuje.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
zverejnit komunikaciu!aj ked viem, ze je to blbe a mozno neprijemne????Karta moze odist , sam som videl ako este stara cw karta v citacke prestala ist, po vytiahnuti vol pekne oduty cip .... takze mozne to je.Nechapem preco sa robia take komplikacie pre kus plastu a hodne predrazeneho.... :bomb: :bomb: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Buďte konkrétníDobrý den,případy, které popisuje satoshi a letas neodpovídají pravidlům zákaznického servisu Skylinku. Velmi rád bych je osobně prověřil. Potřebuji však konkrétní informace (prosím o předání přes redakci paraboly.cz). Dále prosím satoshi, aby se ještě jednou ujistil, že kartu používal ve shodě s všeobecnými obchodními podmínkami Skylinku a letas, aby zjistil, zda jeho známý skutečně uhradil roční předplatné Maďarského balíčku a ne jednorázovou platbu za Maďarský balíček DO KONCE roku 2014. Skylink v žádném případě nekonfiskuje nezkonzumované peníze z kreditu zákazníků. Nevrací však peníze za zkonzumované služby. Zdraví Jaromír Glisník, Skylink |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkDiskusi jsem celou podrobně nečetl. Jen by mě zajímalo, jaký skutečný problém představuje výměna karty platícímu zákazníkovi?? V dnešní době je to úplně směšná cena a zanedbatelná položka.Jsem-li zákazníkem banky, dostanu kartu a pokud mi přestane fungovat (nebavím se o ztrátě) dostanu automaticky novou-platím totiž něco jako poplatek za kartu, tedy skoro to samé jako SePo u skylinku. Každému musí být jasné, že i karta a čip je spotřební materiál a přenášet nové náklady na někoho, kdo řádně platí je nemravné. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Zbohom SkylinkChlapci ste na tahu dokazat svoju pravdu........ak ju mate.Jo k tej vymene mam podobny nazor, je to smiesne......ale vydelecne. Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereMáš pravdu, teraz by bolo najférovejšie dokázať svoju pravdu, ak sa už p. Glisník ozval. Uvidíme.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193 | |
![]() |
|
![]() |