Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zbohom Skylink

Tak sa mi po dva a pol roku pokazila karta Ice(neviem čo sa mohlo stať), po mailovaní a ozaj dlhom telefonovaní mi povedali aby som im kartu poslal, tajne som dúfal že mi ju za mierny poplatok vymenia. Prišla mi pôvodná karta, neopraviteľná, tak som sa pýtal čo ďalej. Mám si kúpiť novú kartu, zaplatený serpo ešte polroka na ňu nepresunú, ani mi nevrátia. Aby som si kupoval už tretiu kartu,(CS Link, potom výmena) na to sa fakt vybodnem a oželiem HD programy.

satoshi
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193
Odpověď v diskusním vlákně

@koudelka

Díky za info - ten autorizační proces karty je mi tak nějak jasný,bohužel nevím ty další atributy(jaký receiver,popř.modul byl použit při registraci karty).Doufám tedy,že technik při vyřizovaní mého dotazu bude mít stejný názor na řešení situace jako Ty.Přišel jsem na to vlastně náhodou,když jsme tady kolem 2.ledna řešili ten problém s restarty HUMAXu vlivem HbbTV - chtěl jsem vyzkoušet tehdy i jiné konfigurace použití karty.Díky a měj se fajn.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

koudelka

Už som napísal že je to pre mňa ukončené, ale Keď niekto robí zo blbca musím reagovať. Reautorizáciu som za dva a pol roka použil možno 5x, freesat karta mi ide bez problémov, áno aj tá je už ICE. A na čo by som zadával číslo karty keď bola V Skylinku na reklamácii. Mám upnúť aj reklamačný protokol? Je tam napísané: Karta je nefunkční po záruce a nejde již opravit. A pre pána Glisníka: To že špekulujete o tom že pirátim ma uráža, mimochodom pre big bossa ako ste vy iste nie je problém zistit si aké karty boli posledné dva týždne na reklamácii. Hádam ich nemáte stovky denne. A keby som porušil podmienky tak mi to asi oznámite a na dvere mi klope polícia. Howgh.

satoshi
Registrace: 12/2007

RE: Zbohom Skylink

Zatím jsi reagoval tak že všichni jsou b.l.b.c.i a ty jsi king,dej jim přes redakci,reklamační prokol!Máš problém ,proč?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Pro satoshi:

Nejsem jasnovidec, ale z Vaší poslední reakce usuzuji, že Vaše karta má poslední čtyři cifry 3656 nebo 7841. Je-li tomu tak, velmi dobře víte, proč Vaše karta nefunguje. V tom případě skutečně nemá smysl v komunikaci pokračovat a i pro mě je to "ukončené".
Pokud jsem se zmýlil, opravdu Vám rád pomohu. Pošlete mi přes redakci číslo karty, ověřím, co bylo důvodem odmítnutí výměny.
Zdraví Jaromír Glisník, Sklyink

jglisnik
Registrace: 8/2007

RE:Zbohom Skylink

Musím potvrdit výše popsané chování SKYLINKU. V létě mi odešla jejich karta a taky po mě chtěli zaplacení NOVÉ karty. A když jsem (po opravdu dlouhém dohadování a hledání oboustraně výhodného řešení) tedy novou kartu nechtěl a požádal jsem o navrácení nespotřebovaného předplatného mi sdělili, že toto není možné.... Tak jsem oželel pár stovek a přešel k Freesatu - zatím spokojenost.
Takže ve SKYLINKU by se měli zamyslet nad přístupem k jejich dlouholetým zákazníkům

PeK1234
Registrace: 5/2008

uz to ze zakaznik zacvakal za povodnu kartu raz a potom este aj druhy krat za ice pri vymene, by urcite vyzadovalo trochu iny pristup. Poskytovatel ho nutil do vymeny prave kvoli bezproblemovej funkcnosti novej karty a systemu s vyjadreniami typu, ze pre stary system skoncila podpora a teraz ked ma zakaznik problem, poskytovatel strci hlavu do piesku? :)
no a radsej sa ani nevyjadrujem k tomu na po roka zaplatenemu ser. poplatku, ktory mu ma teraz kvoli nefunkcnosti karty prepadnut

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

v kazdom pripade by ma ale zaujimalo, co bolo dovodom odmietnutia vymeny u tych dvoch vyssie spominanych kariet. To len aby som vedel, ked sa nieco take stane mne, ze potom vobec nema zmysel niekam vyvolavat a minat dalsie eur :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

Jsem zvědav jestli se satoshi ozve k příspěvku:

Nejsem jasnovidec, ale z Vaší poslední reakce usuzuji, že Vaše karta má poslední čtyři cifry 3656 nebo 7841. Je-li tomu tak, velmi dobře víte, proč Vaše karta nefunguje. V tom případě skutečně nemá smysl v komunikaci pokračovat a i pro mě je to "ukončené".
Pokud jsem se zmýlil, opravdu Vám rád pomohu. Pošlete mi přes redakci číslo karty, ověřím, co bylo důvodem odmítnutí výměny.
Zdraví Jaromír Glisník, Sklyink

Když už se to tak rozjelo a dovíme se pravdu.

Skylink používám sice v nelicencovaných přijímačích ale mám v nich moduly skylink ready new a zatím vše jde,občas se nějaký malý problém vyskytne,ale co dnes funguje úplně na 100%

Honk76
Registrace: 6/2012

Honk76
co funguje uplne na 100%?
tak zatial u mna aj ked uz len docasne karty s caid 0D02, caid 1815, 1880 a rovnako predtym karty s caid 0D03, 0D70 a 0D0F

jozef BA

Jo ty šli dobře,ale jinak dnes už stojí vše za ............

Honk76
Registrace: 6/2012

Tady se clevek dozvi veci, staci vlakno takto "vhodne" pojmenovat a uz to jede. U upc a digi je karta v majetku techto operatoru, u skylinku nikoliv, ciste zalezi na dobre vuli operatora. Nicmene se najdou taci, kteri by chteli vsechno zneuzivat, takze je na miste ostrazitost.

Nikdo nikdy nenapsal, ze karta je vecna. Aby tady nekdo nezapomnel logovat upc, aby mu nepochcipaly moscnute karticky a skylink necha skylinkem :laughing: U ORF je 5 let a pak nucena vymena a radne zaplatit.

koudelka
Registrace: 4/2009

Do diskusie sa zapojil aj Glisnik, ale nic sme sa nedozvedeli :laughing: :laughing: :laughing:

Skutocne by som rad vedel presny dovod neuznania bezplatnej vymeny (ci dovod posktyje logicky argument alebo je to len nezmyselny vyplod) ako aj to, ze ci bude alikvotna cast "nespotrebovaneho" Serpa bud prevedena na novu kartu alebo vratena zakaznikovi.

Myslim, ze taka informacia pomoze ostatnym v pripade, ze sa dostanu do podobnej situacie, aby usetrili svoje nervy a penaze a definitivne sa rozhodli migrovat k inemu operatorovi :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

@koudelka

Než začneš plácat nesmysly, měl bysis o OFR něco zjistit, nastudovat obchodní podmínky. Výměna po 5letech je za 14.90€, což jsou dost zanedbatelný peníze pro občana Rakouska a je to dokonce nižší cena než v našich končinách za bejvalou výměnu, to za prvý. Za druhý pokad se karta "porouchá" operátor ji mění zdarma.
Toho Tvýho "řitního alpinismu" už je tu opravdu moc.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Pro jozef BA

Nemáme žádný důvod karty neměnit, pokud byly používány k účelu, pro který byly určeny a způsobem, který upravují naše všeobecné obchodní pomínky.
Vím o dvou odmítnutých výměnách z nedávné minulosti. Napadlo mě, že by to mohl být případ nicku satoshi. Odmítnutí jsem v obou případech osobně schválil a zákazníci důvod znají. Jen by se jím asi sami nechlubili.
J. Glisník

jglisnik
Registrace: 8/2007

hogofogo11

O "OFR" nic nevim, o ORF vice nez dost :laughing:

Tohle neni o srovnavani kde maji jaky plat. Proste vymena je zpoplatnena a vzdy pravidelne po 5 letech. Nikdo netvrdi, ze ti kartu nevymeni. Jo a kdyz neco nechces cist, tak to necti a neplacej nesmysly :bomb:

Jo a nezapomen se podivat na mista pravidla, na c.4, aby ses pak nedivil ...

koudelka
Registrace: 4/2009

No jestli p.Glisník ví,které karty se používají ve sdílení přes net ,tak je může vypnou všechny,pokud byla karta zaslána,technik určitě zjistil vo co gou,nařčení ze zneužívání karty bez důkazů je typickým produktem-viz všichni s UNI jsou zloději,zbyla mi už jen jedna karta,pokud klekne a nebudou mít zájem/nechci nic zadarmo,ale plná cena? :fuming: /tak bohužel,jedno známe heslo říká:zloděj křičí-chyťte zloděje,dobrá firma si nedovolí osočit své zákazníky-veřejně nikdy!!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Pokud je karta nefunkční tak není problém číslo zveřejnit,tak kde je problém.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Tak to zhrnme:

Ani jedna strana nenapisala co je vo veci.Dozvedeli sme sa, ze karta je majetok zakaznika, ked sa pokazi, trhni si.
Ked chces mat zaruku, neviem coho? poiuvaj certifikovany box,ktory ked ale blbne tiez, my ho nevyrabame ani nepredavame, my s tym nic nemame.Zabudol som na nieco?
Ako keby sa mne take stalo, a to nezdielam a pouzivam kartu len doma, som zvedavy co by som dostal za odpoved.....urcite by som novu za plnu cenu nekupoval.......uz tretiu.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

přesně, my nevyrábíme karty, ani nejsou naše (nevím jak je to u těch "dotovaných"), nevyrábíme ani boxy a ani moduly, tedy já nic já muzikant...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Tam muselo být něco,co nám stěžovatel zatajil.

habr

Jo, zatajil nám to, že si ji strčil do pr*ele, čipem dopředu. A ti dva, co je nachytal Glisník, zase čipem dozadu. Takže je evidentě dokázáno, že se dotyčné karty nepoužívaly v souladu s VOP.

silesian
Registrace: 4/2011

@ satoshi

Proč nevyužiješ nabidky p.Glisnika?Bojíš se?

miku
Registrace: 10/2007

A proč vůbec položil dotaz, když to teď nechce dotáhnout do konce.A tu šanci má.Že ono to je všechno trochu jinak?

Janmaa
Registrace: 1/2015

bez ohladu na ine fakty, zakaznik zaplatil servisny poplatok za udrzavanie karty v aktivnom stave dopredu, to znamena ze pokial dodavatel sluzby nebude-nemoze udrziavat kartu v aktivnom stave a pritom zinkasoval peniaze za jej udrziavanie, zobral peniaze za sluzbu ktoru nedodal - comu sa v civilizovanych statoch nejako hovori ..., mimochodom prave servisny poplatok by mal byt urceny prave na tieto operacie manipulacie s kartami a udrziavanie karty v prevadzkyschopnom stave

podobne zaujimavy pripad s balickom mixbox
kupeny na dlhsie obdobie, v polovici predplateneho obdobia vyradene programy(v expresne kratkom case) a znizena cena balicka, zdalo by sa ze by sa to malo nejako prejavit bud predlzenim aktivovaneho obdobia alebo vratenim penazi... bohuzial, jednym smerom ten tok energie ide velmi lahko - opacnym je to nejako zablokovane ..

holedg
Registrace: 3/2012

Mr. Gl: napadat někoho z případného nelegal sharingu mi taky nepřipadá košer... koudelka to dorazil. Kluci zlatí - zatím si vás platím, tak si to nepokažte :-/ Moje(naše) prachy - váš blahobyt, tak si to uvědomte. Já bych takhle už ani nevyrážel každý ráno za obchodem... nikdo by mě totiž nečekal.

pf09
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 193

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra