Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

pro redakci

nevím proč,ale změnila se mě sama od sebe grafika stránky,je chyba u mě,nebo to tak zůstane?,děkuji za info

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pro redakci

tak zase na 150% dávat MONITOR . Písmo malý jen na parabole hrůza !!!!!! Myslel jsem , že jste dostali rozum , a zase je to spátky ty prtavý písmena Rv

standa111
Registrace: 11/2009

Dobry den ja mozem len uvitat tuto novu grafiku je taka viac prehladna.Viem ze mladym sa to nejak nepaci ale mne
(mam 63 rokov a na pocitaci pracujem bez okuliaro)sa to paci konecne nemusim spekulovat co je tam napisane.Mozem povedat pre mladych ze pred tymto (teda prv ako normalne fungoval internet) sa dal v Prahe kupit casopis pre sat fandov s nazvom Parabola nakolko som casto cestoval do Prahy tak som si tento casopis kupoval boli tam prehlady druzic a kde sa co vysie.Keby som sa pousiloval mozna by som este nejaky nasiel.Ja mozem za seba povedat len tak dalej chlapi a pripadne dievcence co vam pomahaju stvorbou stranky.Zo sat prijmom som zacal v roku 1989.

jozvlk
Registrace: 4/2006

dual rezim

ta grafika mi taky taha oci , kdyby si mohol clovek vybrat, jiste bych si ponechal tu starsi verzy - je mnohem prehladnejsi

matino300
Registrace: 5/2012

co člověk to názor,všichni nikdy nebudou spokojeni,nic bych neřešil,někdo chce malé písmo,někdo velké,jistě si všichni zvyknou,nebo upraví podle sebe,každá změna měla vždy své odpůrce,normální jev,za týden si už nikdo nevzpomene,jak vypadala stará grafika R^ :laughing: R^

pierrepetr

pro redakci

ve Zprávičkách se u starších příspěvku na titulní stránce nezobraují "komentáře" a musí se k nim dostat přes nový koment. Ď.

pf09
Registrace: 8/2010

joscer

víme, kdo intervenoval za to nové rozšířené pravidlo č.1 R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

co clovek to nazor ??? Vacsina tu sopti a pravom tvrdi, ze stary graficky dizajn stranky bol lepsi tak neviempreco to nezmenia ??? Ked nieco chcem zmenit tak sa aj laskovo opytam ked je to pre ludi ci sa to oplati nie ??? Nerozumiem prispevky k novemu dizajnu, ze sa to nepaci pribudaju a ???

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

změny k horšímu stále a všude už si zvykam Rv

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Miko

až budeš majitelem webu,tak si můžeš měnit co budeš chtít a nikdo tě nenutí,dělat o každé změně referendum,samozřejmě riskuješ,že přijdeš o pár nespokojených ,ale zase přilákáš nové spokojené,tak ve výsledku zero-zero R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ono sa to este doklepe, na druhej strane je to sukromny web, ani doma nerobi nikto prieskum ako ma vymalovat byt, alebo dom, nie? Narokovat si podla seba nieco je smiesne.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

no mě se to líbilo nejvíc ve dvě ráno dnes,než do toho začali všichni kafrat,co nadělám R^ :laughing: R^

pierrepetr

Stále odoláváte,než si připustit chybu a vrátit zpátky starý web.I přesto že je zde více uživatelů kteří se přiklánějí k původní podobě.
Je to opravdu smutné,ale taková je tahle doba.Vše co je dobré a léta odzkoušené zahoďme,vytvořme neco nového klidně i hloupého,ale hlavně že jsme pokrokový. :-/

Old Master
Registrace: 1/2005

Old Master

u tebe to po devíti letech naprosto chápu,jako zvyk R^ :laughing: R^

pierrepetr

Chapem aj old mastera, ale ked sme kopec dobrych veci zrusili v realnom zivote a zaviedli blbosti po "novom vzore" a nikomu to nevadi, potom ma jedna webstranka urcite nerozhadze... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

za týden nebude o čem kecat R^ :laughing: R^

pierrepetr

Možno,ale aj som dosť prekvapený a stará verzia sa mi asi páčila lepšie.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Retro

Mně se nový vzhled líbí

DUO 4K SE, S90C

snek
Registrace: 11/2011

letas

no mě zase ta nová ve dvě ráno,teď už tolik ne R^ :laughing: R^

pierrepetr

Struktura?

Proč mám menu v horní půlce místo vlevo a vlastní obsah stránky až pod menu místo vpravo od něj? Nemůžete najmout někoho kdo rozumí css?

ask
Registrace: 4/2005

novy dizajn

Oki, vitam, ze po rokoch sa konecne deje nieco s dizajnom stranky. Ale - chcelo by to este ucesat. Hoci su pismena vacsie, su na seba velmi natlacene a titulka sa tak stava dost necitatelnou. Napr. sekcia "Novinky na satelitoch" je nahustena, texty su na seba natlacene, bez odsadenia a vsetko sa zlieva do jedneho celku. Naozaj musim suhlasit, ako tu niekto napisal, ze sa to vracia do pociatkov prvych webovych stranok - typ pisma, velkost ... treba este vela veci dotiahnut.

evosonic
Registrace: 1/2006

Čo už, pospolitý ľud si zvykne na všetko, na vládu, na prezidenta a prečo by si nemal zvyknúť na jednú zmenenú web stránku. ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@liquer

Nazdar chalane!
Máš pravdu,co si napsal,ale mne tento new Design teda také dost rozhodil a je fakt hnusný.A to píšu ještě slušně. Je rok 2015 a tohle snad "uklohnil" 10 letý chlapec,který se začal bavit s web stránkama. :laughing: Tohle není profi práce,ale přinejmenším dost zmršená záležitost... Měj se pěkně a pozdravuju Slovakii R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Tak ta diskuze po novu je docela OK. Ale titulní stránka (hlavně všechny články) není vůbec přehledná -je to takové "namaštěné" všechno do sebe.

jirka67
Registrace: 2/2006

Ono se to časem podá,už si na to začínaám zvykat :mad:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

preco tu kazdy hodnoti len vzhlad ? ked som sa preklikaval cez rozne zlozky tohto webu, tak clovek zisti ze je pre uzivatela dalekoho viac prijemnejsi a prehladnejsi, takze palec nahore, a samotna grafika je to len o zvyku, celkovo prostredie je viac plus pre uzivatela...

ja hodnotim hodne vysoko, niekto si s tym dal namahu, aby informacie boli po ruke, prehladnejsie ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 320

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra