![]() |
|
Nestabilní příjem HD programůMám Octagon 918hd už osm let,do této doby šel docela spolehlivě.Nyní se však začal u něho projevovat nestabilní příjem vesměs všeh HD programů.Po zapnutí příjmače jde kvalita tak na 60 proc.,až po nějakých desíti minutách poskočí na 85,síle se drží stabilně na 85 proc.Dal jsem tovární nastavení,nijak to nepomohlo.Snad nějaké FM pro tento příjimač,ale zatím jsem nic nenašel. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Nestabilní příjem HD programůje dost možné, že odchází zdroj nebo lnbzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
možno bude problem v káblialebo koncovkách, prípadne v LNB.Skúste najprv dotiahnuť koncovky na F-spojkách, a potom zapojiť na skúšku iný prijímač. Ak bude skákať kvalita na tom druhom, je problém v parabole :) |
janoZV
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
RE: Nestabilní příjem HD programůTiež to tipujem na zdroj, takto sa chovajú aj aligátory, pred poruchou zdroja tiež kolísal signál.Eventuálne vyskúšaj iný prijímač.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 323 |
![]() |
|
RE: Nestabilní příjem HD programůZapoměl jsem poznamenat,že při napojení jiného příjmače/Ariva/jde vše v pohodě. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
kleopatrato je dost zásadní informace,tedy už ti je jasno,opravit přijímač![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
kleopatratak si si aj sam problem vyriesil. kedze pri inom prijmaci ti vsetko slape ako ma tak bude problem kde???motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
príjem HDTak na 99 percent to bude zdrojom,možno stačí vymeniť kondenzátor.Je to korunová záležitosť do stovky,podla prijímača. |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
Hm, kondenzátory musí být ale HD!,jinak zdroj nebude fungovat!!!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Nestabilní příjem HD programůA jeste se meni (doporučuje vymenit) 3 soucastky na desce, jinak se to někdy brzo vraci. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
kleopatravypada to na kondiky ve zdroji ale i na hlavni desce. Delal jsem 2x SABA, který je schodny s Osctagonem. Problém těchto starsich prijimacu je, ze ve stanby rezimu mají stále odber kolem 10 az 15W. V normalnim provozu je to kolem 25W. Vpodstate je jakoby pripraven v rychlem rezimu startu. Prijimac je v rezimu stanby stále mirne hreje. Nech si proměřit testerem kondenzátory ve zdoji a na hlavni desce. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
![]() |