![]() |
|
CA modul CryptoworksJak dlouho bude tento modul ještě fungovat na příjem Skylink ?díky za info |
Kaja
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: CA modul CryptoworksNo za čas bude pro provideri v ČR, na vhod do kontejneru na electro-odpad.![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
KajaMyslím, že se to dá říci úplně přesně, a to tak, že do té doby, dokud provozovatel platformy Skylink dovolí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CA modul CryptoworksTipnul bych, že to bude po dobu funkčnosti caid 0d96.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tomiknarozdíl od blábolů alá CES docela logickej odhad, vidím to podobně |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
hogofogo11Kolego, ještě že máš tento NIC. Jinak po Tobě zde na webu nic klouného,když kouknu zpět, kromě pošklebků nevipadlo.![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
CA modul CryptoworksNenapadlo že to musím rozvádět do podrobna -ten modul už 2 roky nepoužívám ,kámoš o něj má zájem tak proto jsem se ptal ,jestli to má ještě cenu mu ho nechat |
Kaja
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
CA modul PHILIPSNo,rád se podělím o jistou zkušenost s již letitým (10let v provozu) modulem Philips CryptoWorks/verze V1.15.015Prošel používáním/testováním v nejrůznějších sat.přístrojích za poslední dekádu s mnoha typy CRW přístupových karet. Činnost vždy na 100% bez jediného zaváhání jako i aktuální spolupráce s kartou ICE Skylink v TV Sony Bravia KDL-50W805 R^ Závěrem si neodpustím dodat, že platforma Skylink s přechodem na systémem IRDETO byl pouze podraz na koncového zákazníka. :fuming: |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
KajaSmardt eurocam cryptoworks červený a kartu ice má moje máma v TV samsung, normálně jí funguje a předpokládám to bude nějak tak jak napsal tomik535.Co u skylinku bude nebo jak dlouho pojede 0d96 nevíme. Každopádně na bláboly usera CES mám taky svůj názor. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
gunterjak vidíš i ty tzv.bláboly někoho donutí k reakci a konečně se dozvíme info,které by bez těch tzv. blábolů nezaznělo,jinak co je blábol je vždy diskutabilní,což je dobře,jsme v diskusi |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: CA modul CryptoworksNic gunter, Ty jseš " USER " , když nevíš - neznáš, že ten modul co zde o něm blaboliš, není jen klasický modul cryptoworks. Neumíš ten modul ani popsat, ho u mamky vytáhni a dobře si ho prohlídni a na můj účet zde nemachruj zde ko-ko-kolego !!!![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
@CESUž jsem tu ani nechtěl psát, ale kdyby hloupost nadnášela, tak tu lítáš jako holubička. Čteš někdy po sobě co napíšeš, dává ti to nějakej smysl? |
hogofogo11
![]() |
|
@CESJá vím co používá za modul moje máti, to se neboj. A že je krom cryptoworks napsáno na modulu i irdeto neznamená, že Irdeto caid 0624 v tomto modulu opravdu funguje, naopak nefunguje. Mám doma oba typy karet vím oč jde. Takže pokud nemáš osobně odzkoušeno vícero modulů, neznáš a nevíš o co se jedná, nereaguj.Jen mateš jiné neznalé uživatele, kteří pak třeba zbytečně a předčasně budou shánět jiný modul. Proto jak bylo řečeno, počkáme jak se k provozu karet caid 0d96 bude stavět skylink. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
guntersouhlas i topfield 6000cr má na předním panelu matoucí irdeto![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pánovéCw moduly (seč první dotaz zněl na skylink) jsou samozřejmě použitelný i pro UPC caid 0d02 a 0d097, takže bych zatím nějaký zahzování do kontejnerů neřešil. Krom toho jak jsem si ráčil povšimnout, náš "znalec" přes moduly je stejně na trestý lavici, ponechme tedy téma u ledu. |
hogofogo11
![]() |
|
hogofogo11díky za upozornění a souhlas![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: CA modul Cryptoworkstak nějak-rozumný názorzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: CA modul CryptoworksNa vědomost se dává-lo "Irdeto", co naplat, že fungují jen jako cryptoworks! Čest vyjímce Mascom IR/CRW-přepínatelné, leč fungující jen s některými kombinacemi HW při vysílání 8PSK. Pak je kostkolend nebo tma. Někdo ví jiný ne, a pak má v tom guláš![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1ahoj,je to fakt, co kus to unikát, já ten červený smardt, o kterém jsem výše psal mám doma taky, lépe řečeno je strčený ve Varosu 109. Tam ho mám ve spolupráci s Ice dlouhodobě odzkoušený nic se neseká, nekostkuje. Na montáži opravdu užitečná věc, protože jak některé přijímače tak televizory s vestavěným tunerem někdy pěkně "zlobí" a přesvědčuj pak zákazníky kde je chyba. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
gunterPřesně tak![]() ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: CA modul CryptoworksJám mám v tv strčený starý modro-zelený CI modul cryptoworks Smit a jede jak z praku![]() |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: CA modul Cryptoworksdokud bude funkční caid 0d96, ( skylink ICE karta, což jsou všechny karty výměna a nějakej čas se prodávali i samostatně), tak budou použitelný i starý moduly cryptoworks. Zatím tento caid není důvod vypínat, teda pokud si časem skylink nevymyslí nějakou záminku.![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |