Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CA modul Cryptoworks

Jak dlouho bude tento modul ještě fungovat na příjem Skylink ?
díky za info

Kaja
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CA modul Cryptoworks

No za čas bude pro provideri v ČR, na vhod do kontejneru na electro-odpad. R^

CES
Registrace: 4/2007

Kaja

Myslím, že se to dá říci úplně přesně, a to tak, že do té doby, dokud provozovatel platformy Skylink dovolí.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Tipnul bych, že to bude po dobu funkčnosti caid 0d96.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tomik

narozdíl od blábolů alá CES docela logickej odhad, vidím to podobně

hogofogo11
Registrace: 9/2014

hogofogo11

Kolego, ještě že máš tento NIC. Jinak po Tobě zde na webu nic klouného,když kouknu zpět, kromě pošklebků nevipadlo. :crying: :crying: Rv

CES

CA modul Cryptoworks

Nenapadlo že to musím rozvádět do podrobna -ten modul už 2 roky nepoužívám ,kámoš o něj má zájem tak proto jsem se ptal ,jestli to má ještě cenu mu ho nechat

Kaja
Registrace: 7/2006

CA modul PHILIPS

No,rád se podělím o jistou zkušenost s již letitým (10let v provozu) modulem Philips CryptoWorks/verze V1.15.015

Prošel používáním/testováním v nejrůznějších sat.přístrojích za poslední dekádu s mnoha typy CRW přístupových karet.
Činnost vždy na 100% bez jediného zaváhání jako i aktuální spolupráce s kartou ICE Skylink v TV Sony Bravia KDL-50W805 R^

Závěrem si neodpustím dodat, že platforma Skylink s přechodem na systémem IRDETO byl pouze podraz na koncového zákazníka. :fuming:

Old Master
Registrace: 1/2005

Kaja

Smardt eurocam cryptoworks červený a kartu ice má moje máma v TV samsung, normálně jí funguje a předpokládám to bude nějak tak jak napsal tomik535.
Co u skylinku bude nebo jak dlouho pojede 0d96 nevíme. Každopádně na bláboly usera CES mám taky svůj názor.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

jak vidíš i ty tzv.bláboly někoho donutí k reakci a konečně se dozvíme info,které by bez těch tzv. blábolů nezaznělo,jinak co je blábol je vždy diskutabilní,což je dobře,jsme v diskusi

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nic gunter, Ty jseš " USER " , když nevíš - neznáš, že ten modul co zde o něm blaboliš, není jen klasický modul cryptoworks. Neumíš ten modul ani popsat, ho u mamky vytáhni a dobře si ho prohlídni a na můj účet zde nemachruj zde ko-ko-kolego !!! :))) R^ :)))

CES

@CES

Už jsem tu ani nechtěl psát, ale kdyby hloupost nadnášela, tak tu lítáš jako holubička. Čteš někdy po sobě co napíšeš, dává ti to nějakej smysl?

hogofogo11

@CES

Já vím co používá za modul moje máti, to se neboj. A že je krom cryptoworks napsáno na modulu i irdeto neznamená, že Irdeto caid 0624 v tomto modulu opravdu funguje, naopak nefunguje. Mám doma oba typy karet vím oč jde. Takže pokud nemáš osobně odzkoušeno vícero modulů, neznáš a nevíš o co se jedná, nereaguj.
Jen mateš jiné neznalé uživatele, kteří pak třeba zbytečně a předčasně budou shánět jiný modul. Proto jak bylo řečeno, počkáme jak se k provozu karet caid 0d96 bude stavět skylink.

gunter

gunter

souhlas i topfield 6000cr má na předním panelu matoucí irdeto R^ :laughing: R^

pierrepetr

pánové

Cw moduly (seč první dotaz zněl na skylink) jsou samozřejmě použitelný i pro UPC caid 0d02 a 0d097, takže bych zatím nějaký zahzování do kontejnerů neřešil. Krom toho jak jsem si ráčil povšimnout, náš "znalec" přes moduly je stejně na trestý lavici, ponechme tedy téma u ledu.

hogofogo11

hogofogo11

díky za upozornění a souhlas R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak nějak-rozumný názor

gunter

Na vědomost se dává-lo "Irdeto", co naplat, že fungují jen jako cryptoworks! Čest vyjímce Mascom IR/CRW-přepínatelné, leč fungující jen s některými kombinacemi HW při vysílání 8PSK. Pak je kostkolend nebo tma. Někdo ví jiný ne, a pak má v tom guláš :8)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

ahoj,
je to fakt, co kus to unikát, já ten červený smardt, o kterém jsem výše psal mám doma taky, lépe řečeno je strčený ve Varosu 109. Tam ho mám ve spolupráci s Ice dlouhodobě odzkoušený nic se neseká, nekostkuje. Na montáži opravdu užitečná věc, protože jak některé přijímače tak televizory s vestavěným tunerem někdy pěkně "zlobí" a přesvědčuj pak zákazníky kde je chyba.

gunter

gunter

Přesně tak R^ :8)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Jám mám v tv strčený starý modro-zelený CI modul cryptoworks Smit a jede jak z praku :)

jliv
Registrace: 9/2008

dokud bude funkční caid 0d96, ( skylink ICE karta, což jsou všechny karty výměna a nějakej čas se prodávali i samostatně), tak budou použitelný i starý moduly cryptoworks. Zatím tento caid není důvod vypínat, teda pokud si časem skylink nevymyslí nějakou záminku. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra