Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dreambox 800 HD SE - DVB-S2 tuner

Dnes mi prestal mi fungovat DVB-S2 tuner na uvedenom origo prijimaci. SD programy idu v pohode HD ani jeden. Skusil som vymenit tuner nahrat novy image,ale HD ani tuk. Nemate niekto skusenosti co s tym moze byt ? Dakujem

raul
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreambox 800 HD SE - DVB-S2 tuner

Základná rada je, skontrolovať koax, F konektory, konvertor, prípadne omiesť parabolu od snehu... A až keď by som vedel, že tu nie je problém, pripojiť druhý satelitný prijímač a pokiaľ by ani na ňom HD programy nešli, riešil by som doladenie paraboly. Tuner meniť je úplne posledná vec. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

No a co takhle zkontrolovat napajeci zdroj. Hmmm? Vzdy byl na vine.

Hypnos
Registrace: 3/2009

koax, konektor, parabola problem nie je. Skusal som na tom istom koaxe iny hd prijimac a pekne vsetko funguje. Tiez som skusal menit zdroj. Stale je tam chybova hlaska pre HD programy "Tune failed"

raul

predsa len skus vyment ten napajaci zdroj ako pise Hypnos. Ak nenabehne ,tak az potom nejaka oprava

V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis

2003begi
Registrace: 1/2006

ja mam tiež ten problém s rozdelom ze mam VU+solo 2, už som vyskušal všetko možne, a nič, menil som aj prijimač s AB cryptobox 650 tam ide bez problemov, neviem pochopit ze čo sa stalo, a na VU+solo2 nefunguje asi 2 mesiace, no neviem čo mam robit .. :((

ENCORE33
Registrace: 11/2014

@raul,encore33

A vy chlapci čo tu vyplakávate?Kúpili ste šroty(ako keby nebolo tisickrát napísane-klony nebrat!) a teraz sa čudujete,bedákate po fórach a čakáte čo?No zoberte tie haraburdy,zaneste ich svojmu predajcovi a oj*bte mu ich o hlavu.

candrbal
Registrace: 2/2015

To candrbal

A ty si sa tu kde zobral,há,4 príspevky hneď somariny?Ja praktizujem už viac ako 4 roky klony DM a desiatky som ich nastavoval kamošom a doposiaľ žiadna reklamácia.Samozrejme ak si ho majiteľ,taký nováčik ako ty,sám nerozdrbal,neznalosťou daných STB.Tak poprosím,vyjadruj sa k veciam čo si mal možnosť overiť a nie papagájovať sa len,že jedna babka povedala?Takýchto nickov milujem,fuj.Nech sa darí. :fuming:

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

To candrbal

A navyše nevieš ani čítať - "Dnes mi prestal mi fungovat DVB-S2 tuner na uvedenom origo prijimaci." Vidíš niekde zmienku o klone ?

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

to candrbal

šuhaj sa prezentoval, mam 2 klony a original , absolutne žiaden rozdiel nevidno, až na cenu :)) :)) :))

maros30

vladoholu

mám taky originál a 2x klon Dreambox 800hd SE mám s těmito přístroji docela dobré zkušenosti, ale technika jde dál, teď tu testuji OPTIMUS OS1 plus a je to sice 2 tunerák,ale mohu upřimně říci,že po prvních testech je dreambox 800 HD se uplná (nevhodné slovo) proti Optimus OS1 plus /1./kvalitou obrazu,což porovnávám na 2 TV LG 101 cm stejného typu,které mám v sat. kabinetu na stěně nad sebou s Dreambox 800 HD SE.System konfigurace je úplně stejný jako u Dreambox/ etc,usr,/ccam,mgcamm,oscam, atd,/jako u dream/ podpora úžasná točím tady asi 4 image,které mají i navíc než VUO+dou/ jsem velice spokojen a věřím, že zde bude podpora stejná jako dosud co nejdelší dobu. Vyzkoušej a uvidíš.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

a není to náhodou

candrbál? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

ty se do toho nepleť, tomu nerozumíš, jsi obyčejný písálek,který viděl tak možná úplný nic. :laughing: :laughing: ,mám tu zde min 14 přístrojů, které tetuji od Dreambox,XPEEED Lx 1,přes goldeny,VU DUO,a OPTIMUS OS 1, 01 plus a OS2, možná že jsi takové přístroje ani ještě neviděl, protože když tak dáváš jen samé šunky které bych nechtěl ani ZADARMO,TY HÁZÍM DO KONTEJNERU.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery....

když dovolíš,nebudu na tebe reagovat,jsi jen tahač na blacklist,momentálně nemám zájem,pokud ty ano,pokračuj,no je pátek,co už naděláme R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

konečně jsi rozumný,radší přijeď hodíme pokec a koukneš jak to u mě chodí. ahoj

hery

hery....

jen tě chci ušetřit citronády,ty pak nevíš, kdy přestat,díky za pozvání R^ :laughing: R^

pierrepetr

A tetuješ to v San Galénu ?

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

to je pod pás R^ :laughing: R^

pierrepetr

bretah

teď momentálně jsem v ČR Lanškroun, ale od velikonoc budu opět ve Swiss, v San Galen, léčím vymnuté koleno a natržené vazy,to byl nářez v Arose ve Swiss na štědrý den,kdy mě táhli z 2860 m s poraněným kolenem, a týden jsem na nohu nemohl stoupnout, zlomila se v koleně a byl jsem na hubě.Teď je to už o trochu lepší!!!!!

hery

hery....

nemáš chlastat,to je pak hned R^ :laughing: R^

pierrepetr

Problem vyrieseny, mal som nieco v najnovsom settings. Nahral som starsi a funguje to. :laughing:

raul

Najeď na kanál HD který nejde.Menu-nastavení- hledání stanic-manuální prohledávání-pilot zapnuté a dej skenovat.Mě to pomohlo.

Evžen

Je to skutečně novým settingem Z 12.1.2015 OK,nový z5.2.2015 zlobí.Udělej,jak jsem psal výše.Hodně zdaru.

Evžen

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra